Hyppää sisältöön

Koe koko Suomi yhdellä lipulla

Matkusta lomalipulla minne haluat!

Lomalipulla pitkin Suomea

Lomalippu tulee taas ja vie sinut kohti kesän seikkailuja. Voit valita lipullesi 5, 7, 9, 14 tai 30 päivän yhtäjaksoisen voimassaolon, jolloin saat junailla rajattomasti ympäri Suomea. Kurkkaa vinkit kesäkohteisiin ja lähde junalla kaikkien aikojen kesäseikkailulle.

Lomalippu on myynnissä VR Matkalla -sovelluksessa, johon kirjaudutaan VR:n tunnuksella.
Luo tunnus jo valmiiksi

Päätä itse milloin haluat matkustaa ja kuinka pitkään.

Valitse lomalipusta 5, 7, 9, 14 tai 30 päivän versio. Opiskelijat saavat lipusta alennusta -30 %, eläkeläiset -20 % ja lapset -50 %.

5 päivää

Aikuinen
108,20 €

7 päivää

Aikuinen
126,40 €

9 päivää

Aikuinen
144,50 €

14 päivää

Aikuinen
190,00 €

Kurkkaa reittiesimerkkimme unelmiesi kesäretkelle

Koe Suomen kansallismaisemat, retkeile upeissa maisemissa Kolilla, Aulangossa tai Repovedellä tai suuntaa Itä-Suomen romanttisiin maisemiin!

Inspiroidu Suomen kesästä
Tutustu reittiesimerkkeihin

Tietoa lomalipusta

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Itä-Suomi on laatutietoisen nautiskelijan paratiisi. Aina ei tarvitse matkata kaukomaille, sillä Itä-Suomesta löytyvät kaikki ainekset kesän seikkailuille.

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Komeat kansallis­maisemat

Suuntaa Turusta Tammerkosken kuohujen kautta kohti Pohjanmaan lakeuksia. Ihastele puutaloja Pikisaaressa ja suuntaa sitten kohti itärajan vesistöjä. Valitse komeista kansallismaisemista omasi tai nappaa muistot jokaisesta kohteesta.

Komeat kansallis­maisemat

Retkeilijän unelmareitti

Kesäinen Suomi on retkeilijän loputon aarreaitta, jonka mahdollisuudet yllättävät kokeneemmankin seikkailijan. Pakkaa rinkkasi ja hyppää junan kyytiin.

Tutustu reittiin

Raiteita pitkin luontoon

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Kokosimme vaellus- ja retkeilykohteet, joiden äärelle pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa.

Tutustu luontokohteisiin

Sujuvasti ovelta ovelle

Yhdistä eri liikennemuotojen parhaat puolet ja matkusta sujuvasti perille asti. Lomalipulla ostettuihin matkoihin voit yhdistää paikallisliikenteen liput, pysäköinnin asemilla, taksimatkan asemalta tai vaikka etuhintaisen auton vuokrauksen.

Koko perheen lomaseikkailu

Lähde ikimuistoiselle reissulle koko perheen voimin. Lapset saavat lomalipusta 50 % alennuksen!

Istumapaikka vai pientä ekstraa?

Voit varata henkilökohtaisella lomalipullasi rajattomasti matkoja 5, 7, 9 tai 30 matkustuspäivän ajalle. Lippu sisältää matkat istumapaikalla Eko-luokassa.

Lisämaksua vastaan voit vaikkapa korottaa paikkasi Ekstra-luokkaan tai ottaa polkupyöräsi tai lemmikkisi mukaan junaan.

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi, Avataan uudessa välilehdessä

Lomalippu löytyy luurista

Osta lomalippu VR Matkalla -sovelluksesta, joka on apunasi matkan joka käänteessä. Sovelluksesta varaat yksittäiset matkat lomalipultasi näppärästi joko ennakkoon tai spontaanisti reissun aikana.