Koe koko Suomi yhdellä lipulla

Matkusta lomalipulla minne haluat!

Lomalipulla pitkin Suomea

Lomalippu tulee taas ja vie sinut kohti kesän seikkailuja. Voit valita lipullesi 7, 9, 14 tai 30 päivän yhtäjaksoisen voimassaolon, jolloin saat junailla rajattomasti ympäri Suomea. Kurkkaa vinkit kesäkohteisiin ja lähde junalla kaikkien aikojen kesäseikkailulle.

Lomalippu on myynnissä VR Matkalla -sovelluksessa, johon kirjaudutaan VR:n tunnuksella.
Lataa App StorestaLataa se Google Playsta

Tietoa lomalipusta

Kurkkaa reittiesimerkkimme unelmiesi kesäretkelle

Koe Suomen kansallismaisemat, retkeile upeissa maisemissa Kolilla, Aulangossa tai Repovedellä tai suuntaa Itä-Suomen romanttisiin maisemiin!

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Itä-Suomi on laatutietoisen nautiskelijan paratiisi. Aina ei tarvitse matkata kaukomaille, sillä Itä-Suomesta löytyvät kaikki ainekset kesän seikkailuille.

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Komeat kansallis­maisemat

Suuntaa Turusta Tammerkosken kuohujen kautta kohti Pohjanmaan lakeuksia. Ihastele puutaloja Pikisaaressa ja suuntaa sitten kohti itärajan vesistöjä. Valitse komeista kansallismaisemista omasi tai nappaa muistot jokaisesta kohteesta.

Komeat kansallis­maisemat

Retkeilijän unelmareitti

Kesäinen Suomi on retkeilijän loputon aarreaitta, jonka mahdollisuudet yllättävät kokeneemmankin seikkailijan. Pakkaa rinkkasi ja hyppää junan kyytiin.

Tutustu reittiin

Raiteita pitkin luontoon

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Kokosimme vaellus- ja retkeilykohteet, joiden äärelle pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa.

Tutustu luontokohteisiin

Kotimaata pitkin onneen: 100 syytä matkailla Suomessa

Mistä ihanasta paikasta löydät itsesi, kun tarjoamme raiteet ja 100 syytä matkailla Suomessa tarjoaa reissuvinkit? Nappaa itsellesi lomalippu, käy kotimaanmatkailun ykkössivustolla ja suunnittele kaikkien aikojen loma Suomessa! 

100 syytä matkustaa Suomessa, Avataan uudessa välilehdessä
Sujuvasti ovelta ovelle

Yhdistä eri liikennemuotojen parhaat puolet ja matkusta sujuvasti perille asti. Lomalipulla ostettuihin matkoihin voit yhdistää paikallisliikenteen liput, pysäköinnin asemilla, taksimatkan asemalta tai vaikka etuhintaisen auton vuokrauksen.

Koko perheen lomaseikkailu

Lähde ikimuistoiselle reissulle koko perheen voimin. Lapset saavat lomalipusta 50 % alennuksen!

Istumapaikka vai pientä ekstraa?

Voit varata henkilökohtaisella lomalipullasi rajattomasti matkoja 7, 9, 14 tai 30 matkustuspäivän ajalle. Lippu sisältää matkat istumapaikalla Eko-luokassa.

Lisämaksua vastaan voit vaikkapa korottaa paikkasi Ekstra-luokkaan tai ottaa polkupyöräsi tai lemmikkisi mukaan junaan.

Perille asti paikallisliikenteessä

Kun matkasi alku- tai päätepiste on HSL-alueella, pääset asemalle tai asemalta määränpäähäsi näppärästi HSL:n kyydissä. Voit ostaa HSL:n kertalipun VR Matkalla -sovelluksesta junalippusi yhteyteen, jolloin käytössäsi on koko HSL:n laaja verkosto eri kulkuneuvoja.

Lomalippu löytyy luurista

Osta lomalippu VR Matkalla -sovelluksesta, joka on apunasi matkan joka käänteessä. Sovelluksesta varaat yksittäiset matkat lomalipultasi näppärästi joko ennakkoon tai spontaanisti reissun aikana.

Linkki Apple App Store -sovelluskauppaanLinkki Google Play -sovelluskauppaan