Hyppää sisältöön

Koe koko Suomi yhdellä lipulla

Matkusta lomalipulla minne haluat!

Unelmien kesäloma odottaa

Lomalipulla koet koko Suomen kerralla. Voit valita lipullesi 5, 7, 9, 14 tai 30 päivän yhtäjaksoisen voimassaolon, jolloin saat junailla rajattomasti ympäri Suomea. Inspiroidu reittiesimerkeistämme tai suunnittele täysin oma reittisi - tyyli on vapaa.

Lomalippu on myynnissä VR Matkalla -sovelluksessa, johon kirjaudutaan VR:n tunnuksella.
Luo tunnus jo valmiiksi

Päätä itse milloin haluat matkustaa ja kuinka pitkään.

Valitse lomalipusta 5, 7, 9, 14 tai 30 päivän versio. Opiskelijat saavat lipusta alennusta -30 %, eläkeläiset -20 % ja lapset -50 %.

5 päivää

Aikuinen
119,00 €

9 päivää

Aikuinen
159,00 €

14 päivää

Aikuinen
209,00 €

Nyt myös 14 ja 30 päivän lomaliput

Te toivoitte – me toteutimme. Asiakkaidemme pyynnöstä lomalipun voi ostaa nyt myös 14 ja 30 päivän pituisena. Hyppää siis junan kyytiin ja koe kaikki se, mistä olet aina haaveillut Suomen kesässä.

Inspiroidu Suomen kesästä
Tutustu reittiesimerkkeihin

Tietoa lomalipusta

Lomalipun voi ostaa 5, 7, 9, 14 tai 30 peräkkäisen päivän ajalle.

Hinnat ja alennukset

5 pv – 119 € /hlö

7 pv – 139 € /hlö

9 pv – 159 € /hlö

14 pv – 209 € /hlö

30 pv – 349 € /hlö

Alennusta saavat:

Opiskelijat -30 %​

Eläkeläiset -20 %​

Asevelvolliset -30 %​

Lapset -50 %​ (alle 17 v.)

Myyntiaika: ​

20.4.-7.8.2022

​
Matkustusaika: ​

1.6.-31.8.2022

Lipun käyttö

  • Voit varata lomalipullesi yksittäisiä matkoja lähes rajattomasti. Voit suunnitella reittisi ja varata kaikki matkasi kerralla tai varata matkoja vielä reissun edetessä. Yksittäiset matkat täytyy varata sovelluksesta ennen kunkin junan aikataulunmukaista lähtöä.
  • Lomalippu on henkilökohtainen ja lippuun merkitään matkustajan nimi ja syntymäaika. Muista ottaa henkilötodistus matkalle mukaan.
  • Voit varata samalle matkustuspäivälle ja -kellonajalle yhden matkan kerrallaan.
  • Lomalippu sisältää matkat istumapaikalla junan Eko-luokassa. Voit varata lipun yksittäisille matkoille lisämaksua vastaan paikan Ekstra-luokasta tai ravintolavaunun yläkerrasta, tai ottaa mukaasi lemmikin tai polkupyörän. Jos matkustat yöjunalla, voit myös tiedustella konduktööriltä mahdollisuutta makuuhytin ostoon.

Käyttöalue

  • Lomalippu käy matkoille koko Suomen kaukoliikennealueella sekä VR:n lähiliikenteessä. Voit suunnitella reittisi itse tai varata matkasi rengasreittiemme inspiroimana.
  • Lomalippua ei voi käyttää matkoihin HSL:n lähijunissa (Y-, X-, U-, L-, E-, A-, P-, I- ja K-junat).

Lomalippua ei voi peruuttaa.

Lipulle varatut yksittäiset, mutta käyttämättä jäävät matkat täytyy perua viim. 30 min ennen lähtöä. Voit perua matkat itse VR Matkalla -sovelluksessa tai soittamalla VR:n asiakastukeen: 0100 3232 (hinta 0,06 €/min + mpm/pvm).

Jos perut matkan, jonka yhteyteen olet varannut maksullisen lisäpalvelun, onnistuu lisäpalvelun hinnan palautus useimpien maksutapojen kohdalla suoraan käyttämällesi maksutavalle 5 pankkipäivän kuluessa. Jos lisäpalvelun hinnan palautus ei onnistu, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja he hoitavat palautuksen.

Lomalippu on myynnissä ainoastaan VR Matkalla -sovelluksessa. Sovellukseen kirjaudutaan VR:n tunnuksella, jota varten tarvitset käyttäjätilin. Lipun osto ja yksittäisten matkojen varaaminen tapahtuu kirjautuneena​ sovelluksessa, jolloin lippusi kulkevat näppärästi aina mukanasi.

Voit ladata VR Matkalla -sovelluksen App Storesta ja Google Play-kaupasta.

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Itä-Suomi on laatutietoisen nautiskelijan paratiisi. Aina ei tarvitse matkata kaukomaille, sillä Itä-Suomesta löytyvät kaikki ainekset täydelliseen luksuslomaan.

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Komeat kansallis­maisemat

Suuntaa Turusta Tammerkosken kuohujen kautta kohti Pohjanmaan lakeuksia. Ihastele puutaloja Pikisaaressa ja suuntaa sitten kohti itärajan vesistöjä. Valitse komeista kansallismaisemista omasi tai nappaa muistot jokaisesta kohteesta.

Komeat kansallis­maisemat

Retkeilijän unelmareitti

Kesä-Suomi on retkeilijän loputon aarreaitta, jonka mahdollisuudet yllättävät kokeneemmankin seikkailijan. Pakkaa rinkkasi ja hyppää junan kyytiin.

Tutustu reittiin

Raiteita pitkin luontoon

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Kokosimme vaellus- ja retkeilykohteet, joiden äärelle pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa.

Tutustu luontokohteisiin

Sujuvasti ovelta ovelle

Yhdistä eri liikennemuotojen parhaat puolet ja matkusta sujuvasti perille asti.

Lomalipulla ostettuihin matkoihin voit yhdistää paikallisliikenteen liput, pysäköinnin asemilla, taksimatkan asemalta tai vaikka etuhintaisen auton vuokrauksen.

Koko perheen lomaseikkailu

Lähde ikimuistoiselle reissulle koko perheen voimin. Lapset saavat lomalipusta 50 % alennuksen.

Istumapaikka vai pientä ekstraa?

Voit varata henkilökohtaisella lomalipullasi rajattomasti matkoja valitsemiesi 5, 7, 9, 14 tai 30 matkustuspäivän ajalle. Lippu sisältää matkat istumapaikalla Eko-luokassa.

Lisämaksua vastaan voit vaikkapa korottaa paikkasi Ekstra-luokkaan tai ottaa polkupyöräsi tai lemmikkisi mukaan junaan.

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi

Lomalippu löytyy luurista

Osta lomalippu VR Matkalla -sovelluksesta, joka on apunasi matkan joka käänteessä. Sovelluksesta varaat yksittäiset matkat lomalipultasi näppärästi joko ennakkoon tai spontaanisti reissun aikana.

Linkki Apple App Store -sovelluskauppaanLinkki Google Play -sovelluskauppaan