Hyppää sisältöön

Koe koko Suomi yhdellä lipulla

Matkusta lomalipulla minne haluat!

Unelmien syksy odottaa

Lomalipulla koet koko Suomen kerralla. Voit valita lipullesi 5, 7 tai 9 päivän yhtäjaksoisen voimassaolon, jolloin saat junailla rajattomasti ympäri Suomea. Inspiroidu reittiesimerkeistämme tai suunnittele täysin oma reittisi - tyyli on vapaa.

Lomalippu on myynnissä VR Matkalla -sovelluksessa, johon kirjaudutaan VR:n tunnuksella.
Luo tunnus jo valmiiksi

Päätä itse milloin haluat matkustaa ja kuinka pitkään.

Opiskelijat saavat lipusta alennusta -30 %, eläkeläiset -20 % ja lapset -50 %.

5 päivää

Aikuinen
119,00 €

7 päivää

Aikuinen
139,00 €

9 päivää

Aikuinen
159,00 €

Tietoa lomalipusta

Lomalipun voi ostaa 5, 7 tai 9 peräkkäisen päivän ajalle.

Hinnat ja alennukset

5 pv – 119 € /hlö

7 pv – 139 € /hlö

9 pv – 159 € /hlö

Alennusta saavat:

Opiskelijat -30 %​

Eläkeläiset -20 %​

Asevelvolliset -30 %​

Lapset -50 %​ (alle 17 v.)

Myyntiaika: ​

21.9.-31.10.2021

​
Matkustusaika: ​

7.10.-8.11.2021​

Lipun käyttö

  • Voit varata lomalipullesi yksittäisiä matkoja lähes rajattomasti. Voit suunnitella reittisi ja varata kaikki matkasi kerralla tai varata matkoja vielä reissun edetessä. Yksittäiset matkat täytyy varata sovelluksesta ennen kunkin junan aikataulunmukaista lähtöä.
  • Lomalippu on henkilökohtainen ja lippuun merkitään matkustajan nimi ja syntymäaika. Muista ottaa henkilötodistus matkalle mukaan.
  • Voit varata samalle matkustuspäivälle ja -kellonajalle yhden matkan kerrallaan.
  • Lomalippu sisältää matkat istumapaikalla junan Eko-luokassa. Voit varata lipun yksittäisille matkoille lisämaksua vastaan paikan Ekstra-luokasta tai ravintolavaunun yläkerrasta, tai ottaa mukaasi lemmikin tai polkupyörän. Jos matkustat yöjunalla, voit myös tiedustella konduktööriltä mahdollisuutta makuuhytin ostoon.

Käyttöalue

  • Lomalippu käy matkoille koko Suomen kaukoliikennealueella sekä VR:n lähiliikenteessä. Voit suunnitella reittisi itse tai varata matkasi rengasreittiemme inspiroimana.
  • Lomalippua ei voi käyttää matkoihin HSL:n lähijunissa (Y-, X-, U-, L-, E-, A-, P-, I- ja K-junat).

Lomalippua ei voi peruuttaa.

Lipulle varatut yksittäiset, mutta käyttämättä jäävät matkat täytyy perua viim. 30 min ennen lähtöä. Voit perua matkat itse VR Matkalla -sovelluksessa tai soittamalla VR:n asiakastukeen: 0100 3232 (hinta 0,06 €/min + mpm/pvm).

Jos perut matkan, jonka yhteyteen olet varannut maksullisen lisäpalvelun, onnistuu lisäpalvelun hinnan palautus useimpien maksutapojen kohdalla suoraan käyttämällesi maksutavalle 5 pankkipäivän kuluessa. Jos lisäpalvelun hinnan palautus ei onnistu, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja he hoitavat palautuksen.

Lomalippu on myynnissä ainoastaan VR Matkalla -sovelluksessa. Sovellukseen kirjaudutaan VR:n tunnuksella, jota varten tarvitset käyttäjätilin. Lipun osto ja yksittäisten matkojen varaaminen tapahtuu kirjautuneena​ sovelluksessa, jolloin lippusi kulkevat näppärästi aina mukanasi.

Voit ladata VR Matkalla -sovelluksen App Storesta ja Google Play-kaupasta.

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Itä-Suomi on laatutietoisen nautiskelijan paratiisi. Tänä kesänä ei tarvitse matkata kaukomaille, sillä Itä-Suomesta löytyvät ainekset täydelliseen luksuslomaan.

Tutustu reittiin

Retkeilijän unelmareitti

Viime vuosina se on viimeistään todistettu: Suomi on retkeilijälle loputon aarreaitta. Pakkaa rinkkasi puolilleen ja hyppää junan kyytiin lomalipulla – muuta et tänä kesänä tarvitse.

Komeat kansallis­maisemat

Komeat kansallis­maisemat

Suuntaa Turusta Tammerkosken kuohujen kautta kohti Pohjanmaan lakeuksia. Ihastele puutaloja Pikisaaressa ja suuntaa sitten kohti itärajan vesistöjä. Valitse komeista kansallismaisemista omasi tai nappaa muistot jokaisesta kohteesta.

Mitä tehdä syyslomalla?

Syysloma tarjoaa leppoisan hetken syksyn keskelle ja mahdollisuuden reissata. Juna vie syyslomalaisia lukuisiin upeisiin eri kohteisiin, ja juniemme palvelut takaavat miellyttävän junamatkan jokaiselle. Tässä muutama kohdevinkki syysloman viettoon:

Istumapaikka vai pientä ekstraa?

Voit varata henkilökohtaisella lomalipullasi rajattomasti matkoja valitsemiesi 5, 7 tai 9 matkustuspäivän ajalle. Lippu sisältää matkat istumapaikalla Eko-luokassa.

Lisämaksua vastaan voit vaikkapa korottaa paikkasi Ekstra-luokkaan tai ottaa polkupyöräsi tai lemmikkisi mukaan junaan.

Haaveiletko ruskaretkestä?

TV:stä tuttu meteorologi Markus Mäntykannas kertoo vinkkinsä onnistuneelle ruskaretkelle.

Lue Markuksen juttu

Suunnittele lomalippusi reitti

Lomalippu löytyy luurista

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä. Sovelluksesta varaat yksittäiset matkat lomalipultasi näppärästi joko ennakkoon tai spontaanisti reissun aikana.