Aikataulut

Päiväjunien liput ovat myynnissä 15.9. ja yöjunien liput 29.3.2025 asti

Löydät oman reittisi aikataulun matkahausta

Voit tarkistaa haluamasi reitin ajantasaisen, päiväkohtaisen aikataulun helposti matkahaun avulla. Löydät tältä sivulta aikatauluja myös pdf-muodossa. Voit ostaa lippuja kaukoliikenteen päiväjuniin 15.9. asti, yö- ja autojuniin 29.3.2025 asti. Liput lähiliikenteen juniin ovat myynnissä 11.8.2024 asti.

Etsi kotimaan junien aikatauluja

Minkä reitin aikataulut haluat nähdä? Junien aikataulut vaihtelevat päivittäin. Voit syöttää yllä olevaan hakuun haluamasi reitin sekä päivämäärät. Aikataulut ovat saatavilla siihen päivään asti, kun junat ovat julkaistu myyntiin.

Voit ostaa lippuja kaukoliikenteen päiväjuniin 15.9. asti, yö- ja autojuniin 29.3.2025 asti.

Liput lähiliikenteen juniin ovat myynnissä 11.8.2024 asti.

Aikataulut 23.6.2024 asti

Lataa tästä kaukoliikenteen aikataulut (pdf) ajalle 31.3 - 23.6.2024.

Huom. Löydät ajantasaiset reittikohtaiset aikataulut helpoiten hakemalla matkaa yllä olevasta matkahausta.

VR Matkalla on kaverisi junan seurannassa

VR Matkalla -sovelluksessa voit seurata junasi kulkua reaaliajassa ja tutkia kätevästi junien aikatauluja – kotona tai matkalla.

Linkki Google Play -sovelluskauppaanLinkki Apple App Store -sovelluskauppaan
Asemakohtaiset aikataulut

Junalähdöt-aikataulupalvelu tarjoaa aikataulut asemakohtaisesti. Palvelun tuottaa Finrail ja tiedot pohjautuvat junien reaaliaikaisiin kulkutietoihin.

Katso missä junat kulkevat

Seuraa junien kulkua ympäri Suomen reaaliajassa! Uusittu Junat kartalla -palvelu hyödyntää junien GPS-paikannusta sekä Väyläviraston kulkutietoja, jotka antavat sinulle parhaan ja ajantasaisimman tiedon junien kulusta.

Etsitkö HSL:n liikennealueen aikatauluja?

Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Keravan, Sipoon, Tuusulan, Kirkkonummen ja Siuntion joukkoliikenteen aikataulut löydät HSL:n Reittioppaasta.

Siirry HSL:n Reittioppaaseen, Avataan uudessa välilehdessä

Yö- ja autojunien aikataulut

Löydät yö- ja autojunien ajantasaiset aikataulut matkahausta. Näet myös autonlastausajan matkahausta lisättyäsi auton varaukselle ja valittuasi junavuoron.