Palvelut ryhmille

Vapaa-ajalle sekä työmatkoille

Aloita yhteinen retki jo matkalla

Juna on mainio matkustusmuoto isoille ja pienille ryhmille. Matka sujuu joutuisasti, kun yhteinen päivä alkaa jo junassa. Alle 19 matkustajan ryhmät voivat ostaa liput normaaleina kertalippuina.

Pyydä tarjous 19-51 matkustajalle
Suunnitteletko matkaa yli 51 henkilön ryhmälle? Ota siinä tapauksessa tätä kautta ryhmämyyntiin yhteyttä.
Pyydä ryhmätarjous yli 51 hlön ryhmälle

Minne ryhmämatkasi suuntautuu?

Voit hakea tästä matkoja 19-51 hengen ryhmille. Jos ryhmässäsi on yli 51 henkeä, ota meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

Tietoa ryhmälipusta

Tilaa ateriat ennakkoon

Reissu sujuu rattoisasti, kun voitte syödä jo junassa. Ateriatarjoilut tulee tilata viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa. Voit tilata ne kätevästi itsepalveluna, kirjaudu vain ensin sisään VR:n tunnuksilla.

Lue lisää tilaamisesta

Ryhmätilat junissa

Haluatko varata ryhmällesi rauhallisemman tilan junasta? Junien neuvottelutilat sopivat hyvin kaikenlaisille ryhmille ja porukoille.

Monipuolisia tiloja eri kokoisille ryhmille

  • Ravintolavaunun yläkerta on rattoisa 41 henkilön tila seurueille! Mukavien nahkaistuimien lisäksi tarjolla on junan parhaat näköalat, kääntyviä tuoleja sekä pöydät ja pistorasiat. Voit tilata ryhmällenne ravintolavaunun herkkuja sekä juomia, tilassa on myös anniskeluoikeus. Ravintolavaunun tuotteita voi tilata etukäteen, kun matkustajia on vähintään 19, tai aina paikan päällä. Suosittelemme isommille seurueille etukäteen tilaamista.
  • Voit varata myös ravintolavaunun yläkerran kabinetin 12 henkilölle, jossa on kätevä kokoustaa tai aloitella vaikkapa tiimipäivää. Kabinetin varusteluun kuuluu esimerkiksi kaksi näyttöä ja kätevät pöytätasot. Ravintolavaunun tarjoilut voitte hakea paikan päällä alakerrasta. Kabinetin voit varata vain soittamalla ryhmämyyntiin: puh. 0600 19009 (2 € / vastattu puhelu + pvm) ma–to klo 10–15.
  • Upean väljä ja laadukas Ekstra-luokka sopii hiljaiselle seurueelle, sillä se on junan hiljainen tila. Ekstrassa lipun hintaan kuuluu kahvi, tee ja vesi, sieltä löytyy myös puhelinkoppi puheluita varten.
  • Tarvitseeko ryhmäsi enemmän tilaa, jopa vaunuja tai oman junan? Sekin onnistuu, ota yhteyttä ryhmämyyntiimme: puh. 0600 19009 (2 € / vastattu puhelu + pvm) ma–to klo 10–15.

Muista varata matka ajoissa

Olethan aikaisin liikenteessä, etenkin jos ryhmäsi on yli 50 henkilöä.

Matka kannattaa varata ajoissa, jotta saat varmasti ryhmällesi sopivat paikat mahdollisimman edulliseen hintaan, ja ehdimme miettimään yhdessä myös ravintolavaunun tarjoilut.

Ravintolapalvelut ryhmille

Aamiaista, lounasta vai välipalaa? Ravintolavaunun tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja monenlaiseen tarpeeseen. Tilaathan tarjoilut kaksi viikkoa etukäteen.

Porukalla yöjunaan

Yöjuna on mukavin tapa matkustaa ryhmän kanssa Suomen halki. Myös aikaa säästyy, kun matkustamiseen ei tarvitse tuhlata päivää. Muista varmistaa porukallesi sopivat ateriat tilaamalla ne etukäteen itsepalveluna ryhmälipun oston yhteydessä.

Tutustu yöjuniin