Rautatie­asemat ja reitit

Hae asemia

Pääset kyydissämme yli 200 asemalle Suomessa.

Tarkista lähiasemasi palvelut kartalta

Tiedot VR:n lähi- ja kaukoliikenteen rautatieasemien palveluista ja kulkureiteistä löydät kätevästi karttamuodossa Väyläviraston sivuilta.

Siirry Väyläviraston sivulle, Avataan uudessa välilehdessä

Kupittaa on uusi Turku

Ratatöistä johtuen Helsingin ja Turun välinen junaliikenne kulkee reitillä Helsinki-Kupittaa. Junat Turusta Tampereen suuntaan ja takaisin kulkevat normaalisti.

Lue lisää Kupittaa–Helsinki-liikenteestä

Kaukoliikenne

Kaukoliikenteessämme on satoja lähtöjä päivittäin, joten voit matkustaa junalla kätevästi lähes kaikkialla Suomessa. Kaukojuniin voit varata aina oman paikan kiskobusseja lukuun ottamatta.

VR:n lähiliikenne

VR:n lähiliikenne kattaa alueet Helsingistä Lahteen, Kotkan satamaan, Hankoon ja Nokialle linjatunnuksellisilla lähiliikenteen junilla. VR:n lähiliikenteen lipulla ei voi matkustaa VR:n kaukoliikenteen junissa.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Yhdellä junalipulla Helsinki-Vantaan lentoasemalle kaikkialta Suomesta!

Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Korvaavat bussit

Toisinaan kokonaisia junavuoroja tai osa junan reitistä korvataan ratatöiden vuoksi bussikuljetuksella. Lisätietoa löydät Radalla -sivulta.

Korvaavat bussit

Matkaketjut

Jatkuuko matkasi määräasemalta eteenpäin? Kurkista täältä, missä kohteissa voit esimerkiksi vuokrata auton määräasemallesi tai jatkaa matkaa julkisilla ja ostaa paikallisliikenteen lipun junalipun oston yhteydessä.

Matkaketjut

Minne haluat matkustaa?

Lisää