Hyppää sisältöön

Sujuvampi kokonais­matka

VR:n matkaketjuilla matkustat vaivatta ja ympäristöystävällisesti koko matkan

Matkusta enemmän, huolehdi vähemmän

Matkaketju on matka, joka koostuu useasta matkustusmuodosta. Voit vaikkapa valita kaukoliikenteen junan ja jatkaa paikallisliikenteen bussilla tai vuokra-autolla. Yhdistele eri liikennemuotoja ja liiku joustavasti – kotiovelta perille asti.

Hyppää HSL-liikenteeseen

Suunnitelmissa matka pääkaupunkiseudulle? Voit nyt ostaa junalipun sekä HSL:n kertalipun samalla kertaa VR Matkalla -sovelluksesta. Matkusta sujuvasti kun kaikki matkalippusi löytyvät turvallisesti yhdestä paikasta.

Junalla hiihtokeskuksiin

Lapin matkustus sujuu mukavasti junalla sekä sujuvilla jatkoyhteyksillä! Hae matkaa suoraan haluamaasi kohteeseen ja nauti rennosta yöjunamatkasta Rovaniemelle, Kolariin tai Kemijärvelle. Juna-asemalta jatkat matkaa valitsemallasi jatkoyhteydellä, kuten bussilla tai vuokra-autolla.

Vihreästä junasta vihreään autoon

Junan ja autoilun voi nyt yhdistää täysin hiilineutraalisti. Saat junamatkustajana yhteiskäyttöisen sähköauton etuhinnoin käyttöösi Helsingissä. Aja haluamasi pituinen aika ja matka, ja tee niin paljon pysähdyksiä kuin haluat. Kuljet koko matkan mukavasti, joustavasti ja täysin hiilineutraalisti.

Taksilla junalle tai junalta kotiin

Yllättikö äkillinen vesisade tai matkatavaroiden määrä matkustuspäivänä? Lähde matkaan tai päätä reissusi sujuvasti taksin kyydissä. Junalippua näyttämällä saat nyt taksimatkan alennettuun hintaan Uudellamaalla ja Riihimäellä.

Jatka matkaasi vuokra-autolla

Tiedossa tärkeä liikematka tai yhteinen viikonloppureissu? Jätä oma auto kotiin ja taita matka kätevästi junalla ja vuokra-autolla. Voit hyödyntää junamatkan haluamallasi tavalla ja perille päästyäsi nauttia vuokra-auton tarjoamasta vapaudesta.

Sujuvaa liityntäpysäköintiä

Sekä työmatkustaminen että viikonloppureissujen tekeminen on entistä helpompaa liityntäpysäköinnin avulla! Jätä autosi aseman parkkiin ja matkusta sujuvammin kaupunkien välillä. Junalipun ostajana voit pysäköidä jopa 48 tunniksi maksutta tai hyvin edullisesti valituilla juna-asemilla.

Samalla lipulla junassa ja paikallisliikenteessä

Tutustu VR:n erilaisiin lippuyhteistöihin ja löydä uusi helpompi tapa liikkua arjessasi

Rakastu raiteisiin Pirkanmaalla

Matkustaminen Tampereen seudulla on nyt entistä helpompaa. Tutustu VR:n ja Nyssen lippuyhteistyöhön ja sen mahdollisuuksiin.

Matkusta Pirkanmaalla

Kätevää matkantekoa Kymenlaaksossa

Sujuvoita arkeasi Kymenlaaksossa. Kotkan ja Kouvolan kaupunkien ja VR:n sopima uusi lippuyhteistyö tekee matkanteosta entistä sujuvampaa.

Matkusta Kymenlaaksossa

Ilmasto <3 matkaketjut

VR:n matkaketjujen tavoite on tarjota palveluita, joiden ansiosta voit jättää oman auton kotiin. Junaa ja muita liikkumisen muotoja hyödyntävät matkaketjut auttavat vähentämään yksityisautoilua ja hiilidioksidipäästöjä. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja kokeile millainen matkaketju on sinulle juuri sopivin - ilmastomme kiittää sinua!

Kun matkasta tuli matkaketju

Junamatkustus on parhaimpia matkustamisen muotoja, mutta asemalle pääseminen tai sieltä määränpäähän jatkaminen voi toisinaan tuottaa päänvaivaa. Tästä syntyi ajatus matkaketjuista: kokonaismatkajärjestelyistä, jotka helpottavat asemalle siirtymistä ja matkan jatkoa asemalta eteenpäin. Näin voit nauttia junamatkustuksen mukavuuksista sekä paremmasta kokonaismatkan sujuvuudesta.