Hyppää sisältöön
Käytössäsi on vanhentunut selain
Suosittelemme käyttämään Firefoxin, Chromen, Safarin, Edgen tai Operan uusimpia versioita.

Sujuvampi kokonais­matka

VR:n matkaketjuilla matkustat vaivatta ja ympäristöystävällisesti koko matkan

Matkusta enemmän, huolehdi vähemmän

Matkaketju on matka, joka koostuu useasta matkustusmuodosta. Voit vaikkapa valita kaukoliikenteen junan ja jatkaa paikallisliikenteen bussilla tai vuokra-autolla. Yhdistele eri liikennemuotoja ja liiku joustavasti – kotiovelta perille asti.

Hyppää HSL-liikenteeseen

Suunnitelmissa matka pääkaupunkiseudulle? Voit nyt ostaa junalipun sekä HSL:n kertalipun samalla kertaa VR Matkalla -sovelluksesta. Matkusta sujuvasti kun kaikki matkalippusi löytyvät turvallisesti yhdestä paikasta.

Jatka matkaasi vuokra-autolla

Tiedossa tärkeä liikematka tai yhteinen viikonloppureissu? Jätä oma auto kotiin ja taita matka kätevästi junalla ja vuokra-autolla. Voit hyödyntää junamatkan haluamallasi tavalla ja perille päästyäsi nauttia vuokra-auton tarjoamasta vapaudesta.

Sujuvaa liityntäpysäköintiä

Päivämatkojen tekeminen on nyt entistä helpompaa! Jätä autosi liityntäpysäköintiin ja matkusta sujuvammin kaupunkien välillä. Junalipun ostajana saat jopa 12 tuntia maksutonta tai hyvin edullista pysäköintiaikaa valituilla asemilla.

Samalla lipulla junassa ja paikallisliikenteessä

Tutustu VR:n erilaisiin lippuyhteistöihin ja löydä uusi helpompi tapa liikkua arjessasi

Rakastu raiteisiin Pirkanmaalla

Matkustaminen Tampereen seudulla on nyt entistä helpompaa. Tutustu uuteen M-junaan sekä VR:n ja Nyssen lippuyhteistyöhön.

Matkusta Pirkanmaalla

Kätevää matkantekoa Kymenlaaksossa

Sujuvoita arkeasi Kymenlaaksossa. Kotkan ja Kouvolan kaupunkien ja VR:n sopima uusi lippuyhteistyö tekee matkanteosta entistä sujuvampaa.

Matkusta Kymenlaaksossa

Ilmasto

VR:n matkaketjujen tavoite on tarjota palveluita, joiden ansiosta voit jättää oman auton kotiin. Junaa ja muita liikkumisen muotoja hyödyntävät matkaketjut auttavat vähentämään yksityisautoilua ja hiilidioksiidipäästöjä. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja kokeile millainen matkaketju on sinulle juuri sopivin - ilmastomme kiittää sinua!

Kun matkasta tuli matkaketju

Junamatkustus on parhaimpia matkustamisen muotoja, mutta asemalle pääseminen tai sieltä määränpäähän jatkaminen voi toisinaan tuottaa päänvaivaa. Tästä syntyi ajatus matkaketjuista: kokonaismatkajärjestelyistä, jotka helpottavat asemalle siirtymistä ja matkan jatkoa asemalta eteenpäin. Näin voit nauttia junamatkustuksen mukavuuksista sekä paremmasta kokonaismatkan sujuvuudesta.