Upplev hela Finland med en biljett

Semesterbiljetten tar dig vart du vill!

Runt Finland med semesterbiljetten

Semesterbiljetten är tillbaka igen för att föra dig till sommarens äventyr. Du kan välja en obruten giltighetstid på 7, 9, 14 och 30 dagar för obegränsade tågresor runt om i Finland. Kolla våra tips för sommarens destinationer och ta tåget på det ultimata sommaräventyret.

Semesterbiljetten säljs i appen VR Matkalla, där du loggar in med ditt VR-användarnamn.
Hämta i App StoreLadda ned på Google Play

Villkoren för Semesterbiljetten

Längs järnvägen ut i naturen

Ta tåget till de hisnande landskapen i nationalparker och naturområden. Vi har sammanställt vandrings- och utfärdsplatser, som är lättåtkomliga även utan bil.

Bekanta dig med naturdestinationerna
Smidigt från dörr till dörr

Kombinera det bästa med olika trafikslag och res smidigt till din destination. Du kan kombinera resor som köps med Semesterbiljett med biljetter för lokaltrafiken, parkering på stationen, en taxiresa från stationen eller en hyrbil till förmånspris.

Hela familjens semesteräventyr

Gör en minnesvärd resa med hela familjen. Barn får 50 % rabatt på semesterbiljetten!

En sittplats eller det lilla extra?

Med din personliga semesterbiljett kan du boka obegränsat med resor under 7, 9, 14 eller 30 resdagar. I biljetten ingår resor med en sittplats i Eko-klassen.

Mot tilläggsavgift kan du till exempel uppgradera din plats till Ekstra-klassen eller ta med din cykel eller ditt sällskapsdjur på tåget.

Semesterbiljetten händigt till hands i mobilen

Appen VR Matkalla står till din tjänst under hela resan. I appen bokar du smidigt enskilda resor med din semesterbiljett antingen i förväg eller spontant under resan.

Länk till Apple App StoreLänk till Google Play