Gå till innehållet

Upplev hela Finland med en biljett

Semesterbiljetten tar dig vart du vill!

Frisk höstnatur väntar på dig

Semesterbiljetten kommer åter och tar dig till landskap där du kan njuta av höstens färgprakt. Du kan välja en obruten giltighetstid på 5, 7 eller 9 dagar för obegränsade tågresor runt om i Finland. Ta en titt på tipsen och hitta dina drömmars höstresa eller upplev till exempel hela Finland under ditt höstlov.

Semesterbiljetten säljs i appen VR Matkalla, där du loggar in med ditt VR-användarnamn.
Skapa användarnamn

Du bestämmer när och hur länge du vill åka.

Välj en 5, 7 eller 9 kontinuerlig giltighetstid av semesterbiljetten. Studerande får 30 %, pensionärer 20 % och barn 50 % i rabatt på biljetten.

5 dagar

Vuxen
119,00 €

9 dagar

Vuxen
139,00 €

14 dagar

Vuxen
159,00 €

Villkoren för Semesterbiljetten

Längs järnvägen ut i naturen

Ta tåget till de hisnande landskapen i nationalparker och naturområden. Vi har sammanställt vandrings- och utfärdsplatser, som är lättåtkomliga även utan bil.

Bekanta dig med naturdestinationerna

Smidigt från dörr till dörr

Kombinera det bästa med olika trafikslag och res smidigt till din destination. Du kan kombinera resor som köps med Semesterbiljett med biljetter för lokaltrafiken, parkering på stationen, en taxiresa från stationen eller en hyrbil till förmånspris.

Hela familjens semesteräventyr

Gör en minnesvärd resa med hela familjen. Barn får 50 % rabatt på semesterbiljetten!

En sittplats eller det lilla extra?

Med din personliga semesterbiljett kan du boka obegränsat med resor under 5, 7 eller 9 resdagar. I biljetten ingår resor med en sittplats i Eko-klassen.

Mot tilläggsavgift kan du till exempel uppgradera din plats till Ekstra-klassen eller ta med din cykel eller ditt sällskapsdjur på tåget.

Semesterbiljetten händigt till hands i mobilen

Appen VR Matkalla står till din tjänst under hela resan. I appen bokar du smidigt enskilda resor med din semesterbiljett antingen i förväg eller spontant under resan.

Länk till Apple App StoreLänk till Google Play