Hyppää sisältöön

Kirjaudu VR:n palveluihin

Kirjautuminen VR:n palveluihin takaa sinulle parhaimman matkakokemuksen.

Saat kaikki edut käyttöösi sisäänkirjautumalla

Kirjautumalla palveluihimme maksat junalippusi helposti, pystyt seuraamaan matkasi kulkua ja pidät junalippusi tallessa. Yksi ja sama VR:n tunnus pitää lippusi tallessa eri laitteillasi.

Kirjaudu sisään
Uuden VR:n tunnuksen luominen on helppoa. Vanhan Veturi-tunnuksesi sähköpostiosoite toimii edelleen kirjautuessa.
Luo tunnus

Kirjautuneen käyttäjän edut

Kun kirjaudut VR Matkalla -sovellukseen, saat kirjautumisen parhaimmat hyödyt irti.

Seuraa matkasi kulkua

VR Matkalla -sovellus kertoo sinulle missä junasi kulkee, mikä on seuraava pysähdyspaikka ja milloin saavut perille. Kirjautumalla saat henkilökohtaista palvelua matkasi kaikissa vaiheissa.

Maksutiedot tallessa

Voit tallentaa tietoihisi useita maksukortteja, kun kirjaudut VR Matkalla -sovellukseen. Helpoiten maksat junaliput MobilePayn tai Siirron kautta.

Ravintolavaunun edut käytössäsi

VR Matkalla -sovellus on etukorttisi junan ravintolavaunussa. Vaihtuvat ravintolavaunun tarjoukset löydät sovelluksen Viestit-osioista. Saat mm. sovellusta näyttämällä ison kahvin aina pienen hinnalla.

Matkaliput yhdessä paikassa

Kirjautuneena löydät VR:n tunnuksella ostamasi liput kaikilta laitteiltasi. Junalipun näyttäminen konduktöörille on helppoa VR Matkalla -sovelluksesta.

Veturi-asiakasohjelman nimi poistuu, mutta edut säilyvät

Veturi-asiakasohjelman nimi poistuu käytöstä, mutta Veturi-etusi säilyvät, kun kirjaudut sisään sähköpostiosoitteellasi, jonka liitit aikoinaan Veturi-tiliisi. Myös vanha asiakasnumerosi poistuu käytöstä, sähköpostiosoite korvaa sen. Jos haluat vaihtaa tilisi sähköpostiosoitteen, voit vaihtaa sen toistaiseksi vanhalla sivustollamme.

Etukorttinasi toimii jatkossa VR Matkalla -sovellus vanhan Veturi-korttisi sijaan. Sovellus on aina tallessa puhelimessasi ja löydät etusi viestit-osiosta.

Huom. Jos olet ostanut vanhalta verkkosivulta kirjautuneena lippuja tai jos ostat junalippuja yritystunnuksilla, löydät liput edelleen vanhasta verkkopalvelusta shop.vr.fi.

Luo VR:n tunnus

Tunnuksen luominen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä sen muutamassa minuutissa ja junamatkailusi sujuu jatkossa entistä ketterämmin. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Luo VR:n tunnus

VR Matkalla -sovellus on aina kätesi ulottuvilla

Kun ostat tietokoneellasi kirjautuneena junalipun, löydät sen myös sovelluksesta. Samat tunnukset toimivat myös sovelluksessa.

  • Voit ladata sovelluksen App store- tai Google Play-sovelluskaupoista
  • Lähi- ja kaukoliikenteen uudistuneet kausiliput löydät ainoastaan VR Matkalla-sovelluksesta
  • Kun ostat kaukoliikenteen kausilipun sovelluksesta, löydät sieltä myös yhteysvälisi junakohtaiset kiintiöpaikat
  • Voit maksaa liput sovelluksesa eri verkkopankkien kautta, maksukortilla sekä Siirto-, Pivo- ja MobilePay-maksupalveluissa. Voit tallentaa sovelluksen tietoihisi useita eri maksukortteja (Visa, Visa Electron, Amex, MasterCard, Maestro)