Pariskunta vierekkäin junassa. Nainen lukee kirjaa ja mies kuuntelee musiikkia kuulokkeilla.

Kir­jau­tu­mi­sen edut

Kirjautuminen VR:n palveluihin takaa sinulle parhaimman matkakokemuksen.

Saat kaikki edut käyttöösi sisäänkirjautumalla

Kirjautumalla palveluihimme maksat junalippusi helposti, voit seurata matkasi kulkua ja pidät lippusi tallessa. Ostitpa lippusi vr.fi-verkkopalvelusta tai VR Matkalla -sovelluksesta, löydät kaikki junalippusi aina omalta VR-tililtäsi kaikilla laitteillasi. Tunnuksen luominen on helppoa, kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella.

Kirjaudu sisään tai luo tunnus
VR Matkalla -sovellus on paras matkakaveri!
Lataa App StorestaLataa se Google Playsta

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkasi joka käänteessä

Sovellus opastaa sinua matkallasi, auttaa matkasuunnitelmien muuttuessa sekä tarjoaa monenlaisia etuja ja apuja. Kun sinulla on VR matkalla sovellus:

Pysyt kartalla

Sovelluksen avulla tiedät, missä mennään. Voit seurata matkan kulkua kartalla ja saat tietoa junan palveluista, jatkoyhteyksista sekä mahdollisista poikkeuksista. Saat myös kätevästi yhteyden asiakaspalveluumme sovelluksesta löytyvän chatin kautta.

Voit muokata matkaasi

Jos suunnitelmiisi tulee muutos, voit muokata matkaasi matkaasi helposti. Voit mm. vaihtaa istumapaikkaa, korottaa paikkasi Ekstra-luokkaan tai ravintolavaunun yläkertaan, lisätä matkallesi kaverin tai jopa vaihtaa koko matkan ajankohtaa. Osasta muutoksia peritään maksu.

Lue lisää muutoksista

Saat matkaliput ovelta ovelle

Voit ostaa paikallisliikenteen lippuja junamatkasi alkajaisiksi tai jatkoksi useissa eri kaupungeissa, tai hyödyntää kumppaniemme tarjoamia etuja vaikkapa edullisempaan taksimatkaan tai vuokra-autoon.

Lue lisää matkaketjuista

Voit ostaa kausilippuja

Saat kausiliput lähi- ja kaukoliikenteeseen ainoastaan sovelluksesta. Puhelimessasi lippusi kulkee aina näppärästi mukanasi ja voit varata istumapaikkoja yksittäisille matkoille muutamalla painalluksella.

Tutustu kausilippuun

Sovellus on myös etukorttisi

Näytä sovellusta, saat alennusta!

Saat monista ravintolavaunun herkuista alennusta VR Matkalla -sovellusta näyttämällä. Löydät ajantasaiset edut sovelluksen viestiosiosta.

Kurkkaa etusi
Linkki Apple App Store -sovelluskauppaanLinkki Google Play -sovelluskauppaan

Aktivoi lippusi itsepalveluna

Kun matkustat Ekstra-luokassa, ravintolavaunun yläkerrassa tai päivä- tai yöjunan hytissä, voit aktivoida lippusi itse 15 min ennen matkan alkua ja vielä jopa 10 min lähdön jälkeen. Kun olet aktivoinut lippusi VR Matkalla -sovelluksesta, ei sinun tarvitse odotella konduktöörin lipuntarkastusta.

Lisää kirjautumatta ostettu lippu sovellukseen

Ostitko lipun toisesta myyntikanavasta kirjautumatta omalle VR-tilillesi? Voit nyt lisätä muista kanavista ostetut liput sovellukseen ja saada käyttöösi kaikki sovelluksen hyödyt myös näille matkoille. Voit lisätä vr.fi:stä, puhelinpalvelustamme, R-kioskilta, konduktööriltä tai lipunmyyntiautomaatista ostetut liput sovellukseen, tarvitset vain lippusi tilaus- ja viitenumeron.

Löydät tilaus- ja viitenumeron joko lipustasi tai sähköpostiisi lähetetystä kuitista.

Sovellus summaa hiilijalanjälkesi

Löydät sovelluksestamme tiedon siitä, kuinka paljon olet matkustanut junalla vuoden aikana, ja kuinka paljon pienempi hiilijalanjälkesi junailusi ansiosta on. Kurkkaa oma yhteenvetosi VR Matkalla -sovelluksesta!

Alettaisiinko kirjekavereiksi?

Uutiskirjeemme tarjoilee sinulle kiinnostavaa ja hyödyllistä postia silloin tällöin, kun hyväksyt profiilissasi markkinointiviestien lähettämisen. Voit tilata uutiskirjeen antamalla markkinointiluvan oman VR-tilisi viestiasetuksissa.

Ravintolavaunun herkut toimitettuna omalle paikallesi

Tilaa VR matkalla -sovelluksesta

Voit tilata VR Matkalla -sovelluksesta ravintolavaunun ruoka-annoksia juomineen, ja me toimitamme ne paikallesi. Löydät tilausmahdollisuuden suoraan sovelluksen etusivulta ja valittavanasi on useita ravintolavaunun suosikkiannoksia.

Lisätietoa tilaamisesta

Löydät matkalippusi omalta tililtäsi ostopaikasta riippumatta

Kirjautuminen kannattaa!

Kirjautuneena löydät VR:n tunnuksella ostamasi liput kaikilta laitteiltasi. Voit esim. ostaa lippusi tietokoneella vr.fi:stä ja näyttää lippusi junan konduktöörille joko VR Matkalla -sovelluksesta tai lipun sisältäneestä sähköpostista.

Lisää lippusi Apple Walletiin

Jos käytössäsi on Applen laite, voit nyt lisätä lippusi VR Matkalla -sovelluksesta suoraan Applen Wallet-sovellukseen ja näyttää lippusi konduktöörille näppärämmin.

Lataa VR Matkalla -sovellus

Sovellus on paras matkakaveri

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Linkki Apple App Store -sovelluskauppaanLinkki Google Play -sovelluskauppaan