Hyppää sisältöön

Yritys­palvelut

Palvelumme pienille ja suurille yrityksille

Kiva kun olet täällä. Tältä sivulta löydät tietoa palveluistamme yrityksille. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja niin sopimusasiakkaillemme, kuin myös uusille yritysasiakkaille.

Moi sopimusasiakas! Pääset alla olevasta linkistä yritysverkkokauppaamme.
Yritysverkkokauppaan

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Osta lippuja

Yritysasiakaspalvelu

Soita meille tähän numeroon, niin autamme sopivan lipputuotteen valitsemisessa ja ostamisessa.

  • Palvelemme arkisin klo 7–20
  • Puh. 0600 199 55, 2 € / vastattu puhelu + pvm
  • Muutoksia suunnitelmissa? Ota yhteyttä asiakastukeemme, niin autamme sinua jo varatun lipun muuttamisessa tai peruuttamisessa. Katso asiakastuen yhteystiedot.

Asiakastiedot ja laskutus

Yhteistyösopimukset ja yrityslaskutus

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua sopimus- ja laskutusasioissa. Kerromme mieluusti lisää sopimusasiakkaaksi liittymisestä.

Kokoustamista tai yhdessäoloa junassa

InterCityn ravintolavaunun yläkerran kabinetti on takuuvarma valinta ryhmänne matkalle. Voit kysyä lisätietoa ja varata kabinetin ryhmäpalvelumme kautta. Ryhmäpalvelumme auttaa myös yli 18 hengen seurueen junalippujen varaamisessa.

Ryhmäpalveluiden sivulle

Monipuoliset liput sopimus­asiakkaillemme

Sopimusasiakkuuden suurin etu on joustavuus maksutavoissa.

Yrityslippu

Yrityslippu on suosituin lippumme. Lipun joustavat muutos- ja peruutusehdot mahdollistavat matkan ajankohdan muuttamisen vielä vuorokausi alkuperäisen junan lähtöajan jälkeen. Yrityslipulla reissaat aina Ekstra-luokassa.

Lue lisää

Avoin kertalippu

Avoin kertalippu on oivallinen valinta silloin, kun tarkka matkustuspäivä ei ole vielä tiedossa. Lipulla voit valita matkustusajankohdan vapaasti kuukauden pituisen voimassaoloajan sisältä. Lipun voi ostaa joko Eko- tai Ekstra-luokkaan.

Lue lisää

Sarjalippu

Sarjalippu on joustava ratkaisu tilanteeseen, jossa liikematkoja taitetaan usein samalla yhteysvälillä. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten lippuja voi käyttää joustavasti reissutarpeiden mukaan. Lipun voi ostaa joko Eko- tai Ekstra-luokkaan.

Lue lisää

Työmatkasetelit

Mitä jos työntekijänne taittaisivat työmatkat junalla? Työpaikan ja kodin väliset matkat taittuvat helposti työnantajan tarjoamilla työmatkaseteleillä. Lunastamillaan seteleillä työntekijä voi ostaa aseman palvelupisteeltä itselleen henkilökohtaisen kausilipun.

Lue lisää

Miksi yrityksenne kannattaa valita juna?

Kokosimme yhteen kolme hyvää syytä junan valitsemiseen. Olisi mahtavaa saada teidät mukaan yhteiselle matkalle!

Kyydissämme jokainen matkanne on hiilineutraali

Autamme yritystänne saavuttamaan ympäristötavoitteenne. Noin 95 % matkustajaliikenteen junavuoroistamme kulkee vesivoimalla tuotetulla sähköllä. Loppujen junavuorojen päästöt olemme kompensoineet loppuvuodesta 2019 lähtien.

Lue lisää ympäristövastuustamme

Työ- ja liikematkat junassa ovat edullisempia

Autolla reissattaviin työ- ja liikematkoihin verrattuna juna on usein yrityksellenne edullisempi vaihtoehto. Lisäksi oman auton ajamisen sijaan työntekijänne voivat käyttää matkan hyödyksi.

Tutustu kuluttaja-asiakkaiden hintavertailuun

Juna tarjoaa oivalliset puitteet työntekoon

Uudistimme kaikki Ekstra-luokkamme aiempaa mukavammiksi. Ekstra-luokka on hiljainen alue, jossa voit aloittaa tai jatkaa työpäivääsi jo junassa. Jokaisen Ekstra-luokan itsepalvelupisteellä tarjoilemme kahvia, teetä ja vettä.

Tutustu uudistettuun Ekstraan
Nainen istuu Ekstrassa ja katsoo ulos.

Ei vielä sopimusasiakkuutta, mutta matkoja tiedossa?

Yrityksen maksukortilla voit ostaa lippuja moneen tarpeeseen ilman sopimusasiakkuutta. Luo uusi tili tai lisää maksukortti olemassa olevaan tiliisi. Osta liput täältä vr.fi-sivustolta ja välitä ne tarvittaessa sähköpostitse eteenpäin.

Tutustu lippuihimme

Lähdettekö liikematkalle porukalla?

Hytit Pendolino- ja InterCity-junissa tarjoavat hyvät puitteet keskittymiseen ja palaverin pitämiseen.

InterCity-junan hytit

Suurin osa kaukoliikenteen junavuoroista ajetaan InterCity-junilla. InterCity-junista löytyy 2 ja 4 hengen hyttejä. Hyttien suljettavat ovet ja kätevä pöytätila mahdollistavat töihin tai kokoukseen keskittymisen. Voit varata hytin vr.fi-sivustolta maksamalla luottokortilla tai ottamalla puhelimitse yhteyttä yritysasiakaspalveluumme.

Yritysasiakaspalvelu

Pendolino-junan hytit

Osa kaukoliikenteen junavuoroista ajetaan Pendolino-junilla. Pendolinoista löytyy Ekstra-luokan päädyssä sijaitseva 6 hengen hytti. Hytissä on mukavasti pöytätilaa ja väljä istumajärjestys. Hytin hintaan kuuluvat Ekstra-luokan itsepalvelupisteeltä löytyvät kahvi, tee ja vesi. Voit varata hytin vr.fi-sivustolta maksamalla luottokortilla tai ottamalla puhelimitse yhteyttä yritysasiakaspalveluumme.

Tietoa yrityslipusta

Yrityslippu on tarjolla vain sopimusasiakkaillemme. Jos matkasuunnitelmiin tulee yllättäviä muutoksia, yrityslippu joustaa.

Tietoa sarjalipusta

Valitse sarjalippu, jos matkustat säännöllisesti samalla reitillä. 10 tai 30 matkan sarjalipulla matkustat kaikissa junissa lippuun merkityllä reitillä – molempiin suuntiin.

Tietoa avoimesta kertalipusta

Avoin kertalippu takaa vapauden suunnitella matkustusajankohtaa, sillä lippu on voimassa 1 kuukauden.

Tietoa VR:n työmatkasetelistä

Työnantajana voit ostaa työntekijöillesi VR:n työmatkaseteleitä, joilla he voivat ostaa ostaa kausilipun kodin ja työpaikan välisiä matkoja varten.

Minne olet matkalla?

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys