Lähde kesän matkaan

Mitä ikinä kesältä kaipaatkin, löydät sen matkalla

Matkalla mummolaan, lomalle tai kohti kaikkien aikojen festarikesää? Olipa matkasi pieni tai suuri, junassa loma alkaa jo matkalla. Ota siis mukava asento ja anna junan viedä!

Koe koko Suomi kerralla

Myynnissä 7.8. asti

Lomalipulla reissatessa vain Suomen rataverkosto on rajana. Valitse itse, milloin haluat matkustaa ja kuinka pitkään. Voit valita 7, 9, 14 tai 30 päivän mittaisen lomalipun, jolla reissaat vapaasti kaikkiin kohteisiimme.

Tutustu lomalippuun

Minne olet matkalla?

Lisää

Kesälomareissun resepti – bucket list kesätekemiseen

Mitä tehdä kesällä? Kesäinen Suomi tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia elämykselliseen kesälomailuun. Ota kohde kuin kohde haltuun – nämä kesäiset vinkit toimivat missä tahansa paikkakunnalla!

Lue juttu

Retkeilijän unelmareitti

Koe neljä erilaista retkeily- ja vaelluskohdetta saman junareitin varrella. Kiipeile kallioilla, ihastele kansallismaisemia ja leiriydy kuuntelemaan luonnon ääniä.

Inspiroidu luontokohteista

Raiteita pitkin luontoon

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Kokosimme yhteen vaellus- ja retkeilykohteet, joiden äärelle pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa.

Tutustu luontokohteisiin

Yhteistä aikaa kahdestaan

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

Junalla kesän tapahtumiin

Juna on kätevin tapa matkustaa elämysten äärelle. Anna raiteiden kuljettaa sinut kohti kaikkien aikojen tapahtumakesää.

Lue lisää

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Junalla Lappiin

Lapin luonto lumoaa ympäri vuoden! Yö- ja autojunat kulkevat Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Kolariin myös kesällä. Jatka matkaa rautatieasemalta omalla tai vuokra-autolla, bussilla tai taksilla.

Näin pääset Lappiin junalla