Hyppää sisältöön

Matkalla kesään

Unelmiesi kesäloma on mahdollisuuksia täynnä.

Mitä ikinä kesältä kaipaatkin, löydät sen matkalla

Matkalla mummolaan, lomalle tai kohti kaikkien aikojen festarikesää? Olipa matkasi pieni tai suuri, juna kuljettaa sinut perille.

Osta edulliset liput

Retkeilijän unelmareitti

Koe neljä erilaista retkeily- ja vaelluskohdetta saman junareitin varrella. Kiipeile kallioilla, ihastele kansallismaisemia ja leiriydy kuuntelemaan luonnon ääniä.

Inspiroidu luontokohteista

Junaile autoa nopeammin

Istuskele rennosti vaikkapa kahvikupposen äärellä ja ota tuokio omaa aikaa. Juna kuljettaa sinut näillä reiteillä autoa nopeammin perille.

Helsinki – Lappeenranta

Kertalippu
Alkaen
13,00 €
Osta lippu

Helsinki – Seinäjoki

Kertalippu
Alkaen
16,20 €
Osta lippu

Oulu – Helsinki

Kertalippu
Alkaen
24,30 €
Osta lippu

Tampere – Vaasa

Kertalippu
Alkaen
12,10 €
Osta lippu

Junalla Ahvenanmaalle

Laivamatka alkaa Turusta

Yhdessä Viking Linen kanssa haluamme tehdä suomalaisten hittikohteesta, eli Ahvenanmaasta, sinun kesäsi kohokohdan. Kun hyppäät junan ja laivan kyytiin, lomasi alkaa jo matkalla! Junalla pääset kätevästi Turun satamaan asti.

Lue lisää

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi

Kesälomareissun resepti – bucket list kesätekemiseen

Mitä tehdä kesällä? Kesäinen Suomi tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia elämykselliseen kesälomailuun. Ota kohde kuin kohde haltuun – nämä kesäiset vinkit toimivat missä tahansa paikkakunnalla!

Lue juttu

Raiteita pitkin luontoon

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Kokosimme vaellus- ja retkeilykohteet, joiden äärelle pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa.

Tutustu luontokohteisiin

Yhteistä aikaa kahdestaan

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

Junalla kesän tapahtumiin

Juna on kätevin tapa matkustaa elämysten äärelle. Anna raiteiden kuljettaa sinut kohti kaikkien aikojen tapahtumakesää.

Lue lisää

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Junalla Lappiin

Lapin luonto lumoaa ympäri vuoden! Yö- ja autojunat kulkevat Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Kolariin myös kesällä. Jatka matkaa rautatieasemalta omalla tai vuokra-autolla, bussilla tai taksilla.

Näin pääset Lappiin junalla

Minne olet matkalla?

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Matkalla elämään täysillä

Ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat kulkevat kohti omia päämääriään. Ne ovat matkoja paikasta toiseen, mutta myös jotain enemmän. Matkoja kohti unelmia, elämyksiä, intohimon kohteita, kunnianhimoisia tavoitteita, rakkaita ihmisiä. Pieniä ja suuria, merkityksellisiä matkoja.

Matkalla koetaan unohtumattomia hetkiä ja suuria tunteita. Odotusta, kaipausta, riemua, jännitystäkin. Joidenkin matkat ovat vasta aluillaan, joillain määränpää näkyy jo kirkkaana edessä. Toiset antavat matkan viedä ja vastaantulevien asemien yllättää. Joskus kaksi matkaa risteää, ja alkaa aivan uusi, elämän mittainen matka.

Me kaikki olemme matkalla. Arkisilla ja maailmaa mullistavilla matkoilla. Suorilla ja mutkaisilla. Kutsumuksesta tai hetken päähänpistosta. Pienillä ja suurilla elämänmatkoilla. Minne ikinä menetkin, matkataan sinne yhdessä. Kesälahdelle, Uimaharjuun, Heinävedelle tai johonkin muuhun yli 200 kohteesta, joihin pääset kyydillämme hiilineutraalisti.

Tervetuloa yhteiselle matkalle.