Hyppää sisältöön

Löydät sen matkalla

Yhteistä aikaa, tunne vapaudesta tai kuplivaa riemua.

Mitä ikinä kesältä kaipaatkin, löydät sen matkalla

Yöuinteja, huvipuistopäiviä ja kesäiltoja ystävien kanssa? Loppukesän kokemukset löydät edelleen edullisesti.

Osta edulliset liput
Lomalippu on kesän joustavin matkakumppani. Voit ostaa lomalipun VR Matkalla -sovelluksesta.
Tutustu lomalippuun

Matkusta rajattomasti vielä elokuun ajan

Voit valita lomalipullesi 5, 7 tai 9 päivän voimassaolon, jonka aikana junailet rajattomasti ympäri Suomen. Osta lippusi pian – myyntiaika päättyy 8.8.

Tutustu lomalippuun

Musat lomareissuun

Apulanta kokosi lomareissuille timanttisen soittolistan Spotifyyn. Ei muuta kuin luurit korville ja matkamusat raikaamaan – tämä soittolista tuo takuuvarman lomafiiliksen!

Kuuntele listaa Spotifyssa

Nauti e- ja äänikirjoista

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi
Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Kaunis, kauniimpi, Itä-Suomi

Itä-Suomi on laatutietoisen nautiskelijan paratiisi. Tänä kesänä ei tarvitse matkata kaukomaille, sillä Itä-Suomesta löytyvät ainekset täydelliseen luksuslomaan.

Tutustu reittiin

Retkeilijän unelmareitti

Viime vuosina se on viimeistään todistettu: Suomi on retkeilijälle loputon aarreaitta. Pakkaa rinkkasi puolilleen ja hyppää junan kyytiin lomalipulla – muuta et tänä kesänä tarvitse.

Komeat kansallis­maisemat

Komeat kansallis­maisemat

Suuntaa Turusta Tammerkosken kuohujen kautta kohti Pohjanmaan lakeuksia. Ihastele puutaloja Pikisaaressa ja suuntaa sitten kohti itärajan vesistöjä. Valitse komeista kansallismaisemista omasi tai nappaa muistot jokaisesta kohteesta.

Kesälomareissun resepti – bucket list kesätekemiseen

Mitä tehdä kesällä? Kesäinen Suomi tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia elämykselliseen kesälomailuun. Ota kohde kuin kohde haltuun – nämä kesäiset vinkit toimivat missä tahansa paikkakunnalla!

Lue juttu

Mahdollisimman turvallista juna­matkustamista

Turvallisuutesi on meille tärkeää ja olemme toteuttaneet jo yli sata turvallisuustoimenpidettä, joilla pyrimme tekemään junamatkustamisesta mahdollisimman riskitöntä.

Lue turvallisuudesta

Yhteistä aikaa kahdestaan

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Minne matka?

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys