Kesä on lippuja vaille valmis

Jälleennäkemisen riemu, kesäkaupunkien rytmi ja tapahtumien huuma odottavat jo!

Mitä ikinä kesältä kaipaatkin, löydät sen matkalla

Matkalla mummolaan, lomalle tai kohti kaikkien aikojen festarikesää? Olipa matkasi pieni tai suuri, junassa loma alkaa jo matkalla. Ota siis mukava asento ja anna junan viedä!

Osta edulliset liput

Minne olet matkalla?

Lisää

Retkeilijän unelmareitti

Koe neljä erilaista retkeily- ja vaelluskohdetta saman junareitin varrella. Kiipeile kallioilla, ihastele kansallismaisemia ja leiriydy kuuntelemaan luonnon ääniä.

Inspiroidu luontokohteista

Junalla Ahvenanmaalle

Laivamatka alkaa Turusta

Yhdessä Viking Linen kanssa haluamme tehdä suomalaisten hittikohteesta, eli Ahvenanmaasta, sinun kesäsi kohokohdan. Kun hyppäät junan ja laivan kyytiin, lomasi alkaa jo matkalla! Junalla pääset kätevästi Turun satamaan asti.

Lue lisää

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa kirjoja joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi, Avataan uudessa välilehdessä

Kesälomareissun resepti – bucket list kesätekemiseen

Mitä tehdä kesällä? Kesäinen Suomi tarjoaa lukuisia eri mahdollisuuksia elämykselliseen kesälomailuun. Ota kohde kuin kohde haltuun – nämä kesäiset vinkit toimivat missä tahansa paikkakunnalla!

Lue juttu

Raiteita pitkin luontoon

Lähde junalla kansallispuistojen ja luontokohteiden henkeäsalpaaviin maisemiin. Kokosimme vaellus- ja retkeilykohteet, joiden äärelle pääsee kätevästi myös ilman omaa autoa.

Tutustu luontokohteisiin

Yhteistä aikaa kahdestaan

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

Junalla kesän tapahtumiin

Juna on kätevin tapa matkustaa elämysten äärelle. Anna raiteiden kuljettaa sinut kohti kaikkien aikojen tapahtumakesää.

Lue lisää

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Junalla Lappiin

Lapin luonto lumoaa ympäri vuoden! Yö- ja autojunat kulkevat Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Kolariin myös kesällä. Jatka matkaa rautatieasemalta omalla tai vuokra-autolla, bussilla tai taksilla.

Näin pääset Lappiin junalla