På väg mot sommaren

Din drömsemester är full av möjligheter.

Hitta sommarens upplevelser

På väg till mormor, semester, eller den största festivalsommaren genom tiderna? Oavsett om din resa är lång eller kort, kommer du dit med tåg.

Köp förmånliga biljetter

En drömrutt för vandrare

Upplev fyra olika utflykts- och vandringsmål längs samma tågsträcka. Klättra på klipporna, beundra nationallandskapen och slå läger för att lyssna på naturens ljud.

Bli inspirerad av naturområden

Vart går resan?

Lägg till

Bucket list för sommarsysslor

Vad kan man göra på sommaren? Somriga Finland erbjuder många möjligheter för upplevelser under semestern. Hitta saker att göra var som helst – sommarens bucket list funkar på alla orter!

Läs mera

Njut av e- och ljudböcker

Underhållning för resan

Vi erbjuder våra kunder en gratis 60 dagars provperiod av Nextorys ljud- och e-bokstjänst! I tjänsten kan du läsa och lyssna böcker antingen i din telefon eller surfplatta.

Gemensam tid på tumanhand

Även en liten resa är uppiggande, när du kommer i väg på en romantisk veckoslutsresa med din käraste. Vi har sammanställt tips på de bästa inrikesdestinationerna dit du enkelt kan ta dig med tåg.

Bekanta dig med romantiska semesterdestinationer

Fem semesterdestinationer för barnfamiljer i Finland

En inrikessemester är trevligt med barnen. Spännande och för barnen lämpliga semestermål finns på alla håll i Finland. Gemensamma stunder under semestern är oförglömliga och behöver nödvändigtvis inte belasta plånboken.

Se tips på familjesemestrar