Ge dig ut på en sommarresa

Hitta sommarens upplevelser

På väg till mormor, semester, eller den största festivalsommaren genom tiderna? Oavsett om din resa är lång eller kort, kommer du dit med tåg.

Upplev hela Finland på en gång

Till försäljning 7.8. fram tills

När du reser med semesterbiljetten är det bara Finlands järnvägsnät som är gränsen. Välj själv när och hur länge du vill resa. Du kan välja en 7, 9, 14 eller 30 dagars semesterbiljett för att resa fritt till alla våra destinationer.

Mer om semesterbiljetten

En drömrutt för vandrare

Upplev fyra olika utflykts- och vandringsmål längs samma tågsträcka. Klättra på klipporna, beundra nationallandskapen och slå läger för att lyssna på naturens ljud.

Bli inspirerad av naturområden

Bucket list för sommarsysslor

Vad kan man göra på sommaren? Somriga Finland erbjuder många möjligheter för upplevelser under semestern. Hitta saker att göra var som helst – sommarens bucket list funkar på alla orter!

Läs mera

Vart går resan?

Lägg till

Gemensam tid på tumanhand

Även en liten resa är uppiggande, när du kommer i väg på en romantisk veckoslutsresa med din käraste. Vi har sammanställt tips på de bästa inrikesdestinationerna dit du enkelt kan ta dig med tåg.

Bekanta dig med romantiska semesterdestinationer

Fem semesterdestinationer för barnfamiljer i Finland

En inrikessemester är trevligt med barnen. Spännande och för barnen lämpliga semestermål finns på alla håll i Finland. Gemensamma stunder under semestern är oförglömliga och behöver nödvändigtvis inte belasta plånboken.

Se tips på familjesemestrar