Hyppää sisältöön

Kymenlaakson yhteisliput

Junalla ja bussilla, yhdellä lipulla

Koko matka samalla lipulla

Yhdistä nopea juna tuttuun paikallisbussiin Kotkan ja Kouvolan alueella. Näin hoidat kätevästi työ- ja asiointimatkat tai muut visiitit naapurikaupungissa asti.

Voit matkustaa Waltti Mobiili -lipulla Kymenlaakson junissa

Kymenlaakson junayhteydet

Kotkan ja Kouvolan välillä kulkee useita junavuoroja kumpaankin suuntaan päivittäin. VR sekä Kotkan ja Kouvolan kaupungit tarjoavat yhteislippuja, joilla voi matkustaa bussien lisäksi VR:n alueen junissa. Tavalliset VR:n matkaliput käyvät toki edelleen.

Yhteislippuihin on tarjolla aikuisten kerta- ja kausilippuja.

Lisätietoja ja lippujen hinnat Kouvolan ja Kotkan sivuilla.

Tutustu VR:n aikatauluihin

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys
Hae matkoja

Vinkit Kymenlaakson lipuilla matkustamiseen

Kotkan ja Kouvolan välillä kulkee useita junavuoroja kumpaankin suuntaan päivittäin. Tarkasta junien aikataulut VR:n verkkosivuilta. Junissa voi matkustaa voimassaolevalla Waltti Mobiili -sovelluksesta ostetulla lipulla tai VR:n lipulla.

Junissa matkustetaan VR:n lähiliikenteen ehtojen mukaisesti. Lastenrattaiden (alle 7-vuotias lapsi) kanssa matkustava voi matkustaa maksutta VR:n lähijunissa. VR:n lähijunissa lemmikit matkustavat maksutta. Myös polkupyörän kuljetus on ilmaista lähijunissa. Kokoontaitettavien potkulautojen kuljetus junassa VR:n ehtojen mukaan.

Pyörätuolilla liikkuva matkustaja voi matkustaa tavalliseen tapaan VR:n lähijunissa joko VR:n junalipulla tai Waltti Mobiili –sovelluksesta ostetulla, juniin kelpaavalla yhteislipulla. Huomaathan kuitenkin, että Kotkan ja Kouvolan välillä kulkevat junat ajetaan Sm2-kalustolla, joka ei ole esteetön ja jonka kyytiin ei pääse nousemaan yksin pyörätuolilla. Konduktöörit avustavat tarvittaessa matkustajia nousemaan kyytiin.

Saattaja matkustaa lähijunassa ilman lippua. Lisätietoja saattajan kanssa matkustamisesta löydät VR:n sivuilta.