Gå till innehållet

En smidigare helhets­resa

Med VR:s resekedjor reser du smidigt och miljövänligt hela resan

Res mer, bekymra dig mindre

Resekedjan är en resa som består av flera olika transportsätt. Du kan till exempel välja ett fjärrtåg och fortsätta med lokaltrafikens buss eller en hyrbil. Kombinera olika trafikslag och rör dig smidig – hemifrån ända fram.

Ta dig ut i HRT trafik

Planer på en resa till huvudstadsregionen? Du kan nu på en gång köpa både en tågbiljett och en HRT-enkelbiljett i appen VR Matkalla. Resan går smidigt när alla dina resebiljetter finns på en och samma trygga plats.

Till skidcentrum med tåg

Det är enkelt att resa i Lappland med tåg och smidiga anslutningar! Sök efter en resa till ditt önskade resmål och njut av en avspänd nattågsresa till Rovaniemi, Kolari eller Kemijärvi. Från tågstationen fortsätter du resan med en anslutning som du själv väljer, till exempel buss eller hyrbil.

Från grönt tåg till grön bil

Tåg- och bilresor kan nu kombineras på ett helt kolneutralt sätt. Som tågresenär har du tillgång till en sambrukad elbil till förmånspris i Helsingfors. Kör så länge och så långt du vill, och gör så många uppehåll som du vill. Du reser hela vägen bekvämt, flexibelt och helt kolneutralt.

Ta en taxi till eller från tåget

Överraskades du av en plötslig regnskur eller av mängden bagage på dagen för resan? Då kan du smidigt inleda eller avsluta din resa i en taxi. Nu kan du få en taxiresa till nedsatt pris i Nyland och Riihimäki genom att visa din tågbiljett.

Fortsätt din resa med hyrbil

En viktig affärsresa eller en gemensam veckoslutsresa? Lämna bilen hemma och åk smidigt med tåg och hyrbil. Du kan utnyttja tågresan hur du vill och när du kommer fram kan du njuta av hyrbilens frihet.

Smidigare parkering

Med hjälp av anslutningsparkeringen är det allt lättare att göra arbets- eller veckoslutsresor! Lämna bilen vid anslutningsparkeringen och res smidigare mellan städerna. När du har köpt en tågbiljett kan du parkera gratis eller mycket förmånligt i upp till 48 timmar vid angivna tågstationer.

Res med en biljett i tåg och lokal stadstrafik

Lär känna VR: s gemensamma biljetter och gör din dagliga resa enklare

Bli kär i tågspår i Pirkanmaa

Att resa i Tammerforsregionen är nu enklare än någonsin. Lär känna de gemensamma biljetterna för VR och Nysse.

Res i Pirkanmaa

Bekväm resa i Kymenlaakso

Gör din dagliga pendling enklare i Kymenlaakso. De gemensamma biljetterna till VR och städerna Kotka och Kouvola säkerställer att din resa blir smidigare än någonsin tidigare.

Res i Kymenlaakso

Klimatet <3 resekedjor

Syftet med VR:s resekedjor är att producera tjänster som gör det möjligt för dig att lämna bilen hemma. Resekedjorna som utnyttjar tåg och andra transportmedel hjälper oss minska körningen med privata bilar och koldioxidutsläppen. Bekanta dig med olika alternativ och pröva hurdana resekedjor passar just dig bäst – klimatet tackar!

Då resan blev en resekedja

Att åka tåg är ett av de bästa sätten att resa, men att ta sig till eller från stationen kan ibland orsaka huvudbry. Detta gav upphov till tanken om resekedjor: helhetsresearrangemang som gör det lättare att ta sig till stationen och fortsätta vidare från stationen. På så sätt kan du njuta av tågresans bekvämlighet och en smidigare helhetsresa.