Hyppää sisältöön

Pysäköi asemalla etuhintaan Moovy-sovelluksella

Pysäköinti asemalla etuhintaan

Sujuvoita matkaasi liityntäpysäköinnillä. Junalipun ostajana voit nyt pysäköidä -20% alennuksella P-Hämpissä, aivan Tampereen aseman alapuolella.

Tilaa junamatkustajan pysäköintietu
Pysäköintiedun käyttö tapahtuu Moovy-sovelluksessa.

Kuinka hyödynnän Moovy-pysäköintiedun?

Moovy-pysäköintietu on hyödynnettävissä P-Hämpin pysäköintihallissa Tampereen aseman alapuolella. Edun käyttö edellyttää Moovy-sovellusta.

Pysäköintiedun tilaaminen

 • Junamatkasi oston jälkeen, tilaa Moovy-pysäköintietu Moovyn lomakkeen kautta.
 • Täytä lomakkeeseen puhelinnumerosi ja valitse pysäköintikohde sekä matkasi aloitus- sekä päättymispäivämäärät.
 • Kun olet valmis, lähetä lomake.

  • Mikäli olet jo Moovy-sovelluksen käyttäjä, etu ilmestyy sovellukseesi automaattisesti.
  • Mikäli et vielä ole Moovy-sovelluksen käyttäjä, saat tekstiviestissä sovelluksen latausohjeet. Kun olet kirjautunut Moovyn käyttäjäksi, etu näkyy sovelluksessasi automaattisesti.

Tilaa Moovy-pysäköintietu

Pysäköintiedun käyttäminen

 • Varmista että puhelimestasi löytyy Moovy-sovellus.
 • Matkasi lähtöpäivänä voit ajaa suoraan sisään pysäköintikohteeseen.

  • Ajat P-Hämppiin helpoiten Ratapihankadulta tai Pellavatehtaankadulta. Pysäköinnin tarkemmat tiedot löydät Finnparkin sivuilta.
 • Pysäköityäsi Moovy-pysäköintikohteeseen voit vain sulkea ovet ja lähteä kohti juna-asemaa - pysäköinti alkaa automaattisesti, ja tilaamasi etu otetaan automaattisesti huomioon.
 • Nouse junaan ja nauti matkastasi!
 • Lopettaessasi pysäköinnin ja poistuessasi pysäköintialueelta sinun ei tarvitse tehdä mitään. Pysäköinti päättyy poistuessasi pysäköintikohteesta. Tilaamasi pysäköintietu huomioidaan automaattisesti pysäköintisi veloituksessa.

Tilaa pysäköintietu ennakkoon ennen matkasi alkua

Seuraavaa matkaasi varten

Voit tilata pysäköintiedun heti kun tiedät milloin matkustat. Tilattuasi edun se on automaattisesti valmiina tulevaa matkaasi varten ja aktivoituu matkustuspäivänäsi. Voit vain ajaa pysäköintikohteeseen ja hypätä junaan!

Tilaa Moovy-pysäköintietu

Rentoudu matkalla, nauti perillä, palaa kotiin helposti

Miksi liityntäpysäköidä?

Liityntäpysäköinnin avulla matkustat entistä rauhallisemmin. Aloita matkasi ajamalla juna-aseman liityntäpysäköintiin ja istahda rauhallisin mielin junaan: oma autosi odottaa sinua asemalla kun on aika suunnata kotiin.

Lisätietoja pysäköintiedusta

Ajat P-Hämpin pysäköintihalliin helposti aseman läheltä, Ratapihankadulta tai Pellavatehtaankadulta. Pysäköinnin tarkemmat tiedot löydät Finnparkin sivuilta.

Pysäköintietu on saatavilla matkustajille, joiden junamatka alkaa Tampereelta.

On mahdollista, että lomakkeen lähetyksen jälkeen pysäköintietu ei heti näy Moovy-sovelluksessasi. Ei kuitenkaan huolta, sillä etu huomioidaan automaattisesti Moovy-sovelluksesi kautta valitsemanasi matkustusajankohtana.

Varmistathan, että olet lisännyt maksukorttisi tiedot sovellukseen ja rekisterikilven kameratunnistus on aktiivisena.

Mikäli matkasi lähtöpäivä tai matkan kesto muuttuvat joko ennen tai kesken matkaasi, tulee sinun tilata uusi pysäköintietu Moovyn lomakkeen kautta.