Ekstra-luokan penkit ovat laadukkaat ja mukavat.

Yri­tys­pal­ve­lut

Täältä löydät tietoa palveluistamme yritysasiakkaille.

Uudistuneet yrityspalvelut

Olemme uudistaneet palvelumme yritysasiakkaille, jotta voimme palvella tarpeitasi entistä monipuolisemmin. Tältä sivulta löydät tietoa uudistuneista lipuista yritysasiakkaillemme, palveluistamme sekä asiakkuudesta. Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle!

Kirjaudu sisään yritystunnuksellasi sivun yläosasta ja osta yritysliput tältä sivustolta.
Osta lippuja

Yritysasiakkaana asiointi kannattaa!

 • Tässä ohjeet yritysasiakkaiden uuteen kirjautumiseen (pdf).

 • Lippujen osto onnistuu vr.fi-sivustolta juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kertalipun lisäksi tarjolla on kaksi nimenomaan yritysasiakkaille suunniteltua lippua, Kertalippu Jousto ja Yrityslippu.
 • Voit ostaa lippuja kun kirjaudut sisään sivun yläosasta yritystunnuksillasi.
 • Liput ja kuitit ovat aina varmassa tallessa Omat liput -osiossa ja löydät ne kun kirjaudut sisään.
 • Lippujen muutos ja peruutus onnistuu ennen junan aikataulunmukaista lähtöaikaa itsepalveluna, kirjaudu sisään yritystunnuksillasi ja muokkaa lippujasi Omat liput -osiossa.
 • Maksutapana käy maksukortti (sekä debit- että credit-puolet) sekä sopimuksen mukaan laskutus. Myös tilauskohtainen lasku onnistuu.
 • Autamme sinua mielellämme myös yritysasiakaspalvelun kautta: palvelemme arkisin klo 7–20, puh. 0600 199 55 (2 €/vastattu puhelu + pvm).

Muuta yrityksesi matkat ilmasto­viisaiksi

Juna on ilmastoviisas valinta

Autamme yritystänne saavuttamaan ympäristötavoitteenne. Noin 95 % matkustajaliikenteen junavuoroistamme kulkee fossiilivapaalla sähköllä.

Lue lisää junamatkustamisen vastuullisuudesta

Minne haluat matkustaa?

Kun olet kirjautunut yritystunnuksillasi, voit ostaa matkahaun kautta yrityslippuja.

Lisää

Digitaalinen kuitti lipuista

Uutuus! ReceiptHero-sovelluksen käyttäjänä saat e-kuitin junalipuista suoraan matkalaskuohjelmaasi, mm. Eurocard, M2, eTasku tai Bezala. Mikäli et vielä käytä ReceiptHeroa, voit ladata sen käyttöösi sovelluskaupasta.

Lue lisää ReceiptHeron sivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

Yritysasiakkaille on saatavilla kolme eri lippuvaihtoehtoa

Olemme uudistaneet lippumme yritysasiakkaille, jotta vaihtoehtoja olisi moneen eri tarpeeseen.

Kertalippu

Kertalippu Jousto

 • Paikka Eko-luokassa.
 • Muutosmaksu sisältyy hintaan, emme siis veloita matkustusajankohdan muutoksesta muutosmaksua.
 • Peruutusturva sisältyy hintaan. Jos peruutat lipun, veloitamme vain peruutusmaksun.
 • Vain yritysasiakkaillemme.

Yrityslippu

Lippujen osto ja muutos

 • Sen lisäksi, että voit ostaa lippusi vr.fi-sivustolta, voit myös soittaa meille ja autamme sopivan lipun valitsemisessa ja ostamisessa. Palvelemme arkisin klo 7–20, puh. 0600 199 55, 2 € / vastattu puhelu + pvm.
 • Muutoksia suunnitelmissa? Lippusi ovat hyvässä tallessa vr.fi-sivuston Omat liput -osiossa. Sieltä löydät myös lippujen kuitit. Voit muuttaa lippuja Omat liput -osiossa minuuttia ennen junan aikataulunmukaista lähtöaikaa. Myös lippujen peruutus onnistuu kirjautuneena Omat liput -osion kautta.
 • Lippujen jakaminen onnistuu helposti heti ostamisen jälkeen lipussa olevan linkin kautta.
 • Kaikilla matkustajilla on lipuissa sama viitetieto, mutta voit muokata yksittäisten matkustajien viitetietoja vielä kaksi tuntia ostosten jälkeen Omat liput -osion kautta.
 • Lippujen maksutavaksi on tarjolla korttimaksu (sekä debit että credit), verkkopankki tai mahdollinen sopimuksen mukainen laskutus.
 • Jos haluat, voit hoitaa muutokset ja peruutukset myös asiakastukemme kautta. Katso asiakastuen yhteystiedot, Avataan uudessa välilehdessä.

Asiakastiedot ja laskutus

 • Kaipaatko apua sopimus- tai laskutusasioissa? Palvelemme sinua sähköpostitse arkisin: businesstravel@vr.fi
 • Kerrothan sähköpostissa nimesi, sähköpostisi, puhelinnumerosi, yrityksen nimen ja mahdollisen asiakasnumeron, niin saamme nopeasti asiasi hoidettua.
 • Huom. Olemme muuttaneet laskutusjärjestelmäämme, joten laskun ulkonäkö on muuttunut entistä selkeämmäksi.

Palvelumme junassa

Junan hytit ja Ekstra-luokka tarjoavat rauhalliset puitteet työntekoon tai palaverien pitoon. Ravintolavaunun yläkerta tarjoaa mainiot puitteet tiimin kanssa rentoutumiseen.

Kiinnostaisiko oma hytti?

 • InterCity-junissa on 2 tai 4 hengen hyttejä – hyttien suljettavat ovet, kätevä pöytätila ja pistorasiat mahdollistavat töihin tai kokoukseen keskittymisen. Voit varata hytin tältä sivustolta lipun oston yhteydessä.
 • Pendolino-junista löytyy Ekstra-luokan päädyssä sijaitseva 6 hengen hytti. Hytissä on mukavasti pöytätilaa, pistorasioita ja väljä istumajärjestys. Hytin hintaan kuuluvat Ekstra-luokan itsepalvelupisteen kahvi, tee ja vesi. Tämänkin hytin voit varata lipun oston yhteydessä.
 • Voit varata lippua ostaessasi myös viereisen paikan vapaaksi ja saat kivasti lisätilaa viereesi. Tyhjä viereinen paikka on edullisempi kuin normaali lippu.

Hiljaisuutta vai rupattelua?

 • Sekä InterCity- että Pendolino-junien uudistettu Ekstra-luokka on junan hiljainen alue, jossa voit keskittyä töihin tai lepäilyyn. Ekstra on väljä ykkösluokan tila, jossa saat rauhalliset luksuspuitteet matkallesi.
 • Jos haluat viettää rennompia hetkiä yhdessä työporukan kanssa, suosittelemme ravintolavaunun yläkertaa, täällä pääset nauttimaan matkasta seurueesi kanssa väljissä tiloissa ja voitte samalla herkutella omalla paikallanne ravintolavaunun tuotteista.
 • Yrityslipun yhteyteen kuuluu paikka valintasi mukaan joko Ekstra-luokasta tai ravintolavaunun yläkerrasta.
 • Ravintolavaunun yläkerrassa on myös 12 hengen kabinetti, joka sopii erinomaisesti tiimeille ja kokousten pitoon. Kabinetin oven saa lukkoon ja sieltä löytyvät näyttö sekä muut tarpeet esitysten pitoon. Voitte tilata myös etukäteen kabinettiin ruoat ja juomat. Kabinetin varaus tehdään soittamalla ryhmämyyntiin., Avataan uudessa välilehdessä

Tutustu lisämukavuuksiin

Yrityslippuun kuuluu aina valintasi mukaan junan parhaat paikat. Voit valita paikan joko hiljaisesta Ekstra-luokasta tai sosiaalisemmasta ravintolavaunun yläkerrasta.

Lue lisää parhaista paikoista

Pidä mieli virkeänä

Tervetuloa herkuttelemaan!

Työt sujuvat junassakin tuplasti tehokkaammin, kun annat aikaa kunnon lounaalle tai pienelle välipalalle. Ravintolavaunut ja myyntikärryt ovat palveluksessasi koko matkan ajan ja voit myös tilata tuotteet omalle paikallesi.

Tutustu ravintolavaunun tarjontaan
Ravintolavaunun yläkerta sopii mainiosti ryhmille ja rupatteluun.

Ryhmäpalvelut työ- ja kokousmatkoille

Juna taipuu kätevästi erilaisten kokousten, koulutusten ja työpajojen tarpeisiin. Oli tiedossa sitten tiimipäivä tai koko yrityksen yhteinen matka, suunnittelemme aina teille sopivan kokonaisuuden tiloista tarjoiluihin.

Tutustu ryhmäpalveluihin

Tietoa lipuista yritysasiakkail­lemme

Voit katsoa täältä yksityiskohtaisemmat tiedot yritysasiakkaiden lipuista.

Yritysasiakkaiden kirjautuminen

Julkaisimme 29.11.2023 uuden kirjautusmisjärjestelmän yritysasiakkaillemme. Vanhat numeropohjaiset tunnukset eivät enää toimi. Nykyiset rekisteröityneet asiakkaamme ovat saaneet sähköpostikutsun uuteen järjestelmäämme.

VR-tilin luominen yritysasiakkaalle

Yksityistilini tunnus on yritykseni sähköposti. Miten toimin?

Tietoa Kertalippu Joustosta

Kertalippu Jousto on tarjolla vain yritysasiakkaillemme.

Tietoa Yrityslipusta

Yrityslippu on tarjolla vain yritysasiakkaillemme.

Tietoa sarjalipuista

Tietoa kertalipusta

Kertalippu on myynnissä sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Tutustu kertalippuun