Gå till innehållet

Tjänster för företag

Våra tjänster för små och stora företag

Roligt att du är här. På den här sidan hittar du information om våra tjänster för företag. Vi erbjuder mångsidiga lösningar för såväl våra avtalskunder som även för nya företagskunder.

Hej, avtalskund! Via länken nedan kommer du till vår företagswebbshop.
Till företagswebbshoppen

Kontakta oss så pratar vi mer!

Köp biljetter

Kundservice för företag

Ring oss på detta nummer så hjälper vi dig att välja och köpa rätt biljettprodukt.

  • Vi betjänar dig vardagar kl. 7–20.
  • Tfn 0600 199 55, 2 €/besvarat samtal + lna
  • Ändrade planer? Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig att ändra eller avboka en redan bokad biljett. Se kundsupportens kontaktuppgifter.

Kunduppgifter & fakturering

Samarbetsavtal och företagsfakturering

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina avtals- och faktureringsärenden. Vi berättar gärna mer om hur du ansluter dig som avtalskund.

Ett möte eller samvaro på tåget

Mötesrummet i övre våningen i InterCity-tågets restaurangvagn är det perfekta valet för gruppens resa. Du kan be om mer information och boka ett mötesrum via vår gruppservice. Vår gruppservice hjälper dig också att boka tågbiljetter för en grupp på över 18 personer.

Till grupptjänsterna

Mångsidiga biljetter till våra avtalskunder

Avtalskundernas största fördel är flexibla betalningssätt.

Företagsbiljett

Företagsbiljetten är vår mest populära biljett. Med biljettens flexibla biljettbytes- och avbokningsvillkor kan du ändra tidpunkten för resan ännu ett dygn efter tågets ursprungliga avgångstid. Med företagsbiljett reser du alltid i Ekstra-klass.

Läs mer

Öppen enkelbiljett

En öppen enkelbiljett är ett utmärkt val när den exakta resdagen ännu inte är känd. Med biljetten kan du fritt välja när du vill resa inom giltighetstiden på en månad. Du kan köpa biljetten till Eko- eller Ekstra-klass.

Läs mer

Seriebiljett

En seriebiljett är en flexibel lösning i en situation där tjänsteresor ofta görs på samma förbindelsesträcka. Seriebiljetten är inte personlig, så biljetterna kan användas flexibelt beroende på resebehoven. Du kan köpa biljetten till Eko- eller Ekstra-klass.

Läs mer

Arbetsresesedlar

Tänk om era arbetstagare skulle resa till och från jobbet med tåg? Det är enkelt att resa mellan arbetet och hemmet med arbetsresesedlar som tillhandahålls av arbetsgivaren. Med de inlösta sedlarna kan arbetstagaren köpa en personlig periodbiljett på stationernas serviceställen.

Läs mer

Varför lönar det sig för ditt företag att välja tåget?

Vi har sammanställt tre goda orsaker till att välja tåg. Vi vill gärna ha er med på en gemensam resa!

Med oss är varje tågresa kolneutral

Vi hjälper ert företag att uppnå era miljömål. Cirka 95 procent av våra tågturer inom passagerartrafiken går på el som produceras med vattenkraft. Vi har kompenserat utsläppen från de resterande tågturerna sedan slutet av 2019.

Lue lisää ympäristövastuustamme

Arbets- och affärsresor med tåg är billigare

Jämfört med arbets- och affärsresor med bil är tåg ofta ett billigare alternativ för ert företag. Dessutom kan era anställda istället för att köra din egen bil dra nytta av resan.

Tutustu kuluttaja-asiakkaiden hintavertailuun

Tåg ger en utmärkt möjlighet till arbete

Vi har förnyat alla våra Ekstra-klasser och de är nu ännu mer bekväma. Ekstra-klassen är ett lugnt område, där du kan börja eller fortsätta din arbetsdag på tåget. I varje Ekstra-klass finns självservering av kaffe, te och vatten.

Tutustu uudistettuun Ekstraan
En kvinna sitter i Ekstra och tittar ut.

Inte ännu avtalskund, men resor i sikte?

Med företagets betalkort kan du köpa biljetter för många behov utan att vara avtalskund. Skapa ett nytt konto eller lägg till ett betalkort i ditt befintliga konto. Köp biljetter här på vr.fi och skicka dem vid behov vidare via e-post.

Läs mer om våra biljetter

Ska du på affärsresa med flera andra?

Kupéerna på Pendolino- och InterCity-tågen utgör en bra ram för koncentration och möten.

Kupéerna på InterCity-tågen

De flesta tågturerna inom fjärrtrafiken körs med InterCity-tåg. På Intercity-tågen finns kupéer för två och fyra personer. De stängbara dörrarna och det behändiga bordsutrymmet gör att du kan koncentrera dig på ditt arbete eller möte. Du kan boka en kupé på vr.fi genom att betala med kreditkort eller genom att kontakta vår kundservice för företag via telefon.

Kundservice för företag

Kupéerna på Pendolino-tåg

En del av tågturerna inom fjärrtrafiken körs med Pendolino-tåg. I Pendolino finns en kupé för 6 personer i slutet av Ekstra-klassen. Kupén har bekvämt med bordsutrymme och en rymlig sittordning. I kupéns pris ingår Ekstra-klassens självbetjäning av kaffe, te och vatten. Du kan boka en kupé på vr.fi genom att betala med kreditkort eller genom att kontakta vår kundservice för företag via telefon.

Information om företagsbiljett

Företagsbiljett är det smidigaste alternativet för våra avtalskunder. Vid oväntade förändringar i resplanen är företagsbiljetten flexibel.

Information om seriebiljetter

Välj seriebiljett om du reser regelbundet på samma sträcka. Med en seriebiljett på 10 eller 30 resor kan du resa med alla tåg på den sträcka som anges på biljetten – till båda riktningarna.

Information om öppna enkelbiljetter

En öppen enkelbiljett ger dig friheten att bestämma resdagen senare eftersom biljetten gäller i 1 månad.

Information om VR:s arbetsresesedlar

Työnantajana voit ostaa työntekijöillesi VR:n työmatkaseteleitä, joilla he voivat ostaa ostaa kausilipun kodin ja työpaikan välisiä matkoja varten.

Vart ska du resa?

Utresa
Retur
Passagerare, tilläggstjänster och tillgänglighet