Hyppää sisältöön

Minne pääsiäislomalla 2022?

Pääsiäinen 2022

Pääsiäinen asettuu tänä vuonna kalenterissa huhtikuun puoliväliin, ajalle 15.–18.4.2022. Minne sinä suuntaat pääsiäisen viettoon?

Kevään valo houkuttelee pääsiäiseksi hangille ja kaupunkiseikkauluihin eri puolille Suomea!

Pääsiäisloma 2022

Tänä vuonna pääsiäistä vietetään huhtikuun puolivälissä.

Pääsiäisenä lomalle?

Pääsiäinen on oiva hetki ottaa pieni irtiotto arjesta ja suunnata kevätauringon innoittamana reissuun. Onko sinun toiveissasi talvinen aktiiviloma pohjoisessa vai kenties inspiroiva piipahdus johonkin kotimaan kaupunkikohteeseen?

Tässä muutama tärppi pääsiäiseksi:

Pääsiäisen pyhiä vietetään vuonna 2022 seuraavasti:

  • Pitkäperjantai 15.4. (vapaapäivä)
  • Lankalauantai 16.4.
  • Pääsiäissunnuntai 17.4.
  • Toinen pääsiäispäivä 18.4. (maanantai, vapaapäivä)
  • Pikku-noitien perinteinen virpomispäivä on pääsiäistä edeltävä sunnuntai, Palmusunnuntai 10.4.

Aloita pääsiäislomasi suunnittelu

Rauhoittumista luonnossa, arktisia aktiviteetteja vai nähtävyyksiin tutustumista kaupunkilomalla? Löydä itsellesi sopiva kohde.

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys
Hae matkoja

Junalla hiihtokeskuksiin

Lapin matkustus sujuu mukavasti junalla sekä sujuvilla jatkoyhteyksillä! Hae matkaa suoraan haluamaasi kohteeseen ja nauti rennosta yöjunamatkasta Rovaniemelle, Kolariin tai Kemijärvelle. Juna-asemalta jatkat matkaa valitsemallasi jatkoyhteydellä, kuten bussilla tai vuokra-autolla.

Hurmaava hotelliloma

Hotellilomalla on aikaa rentoutua, kokea jotakin uutta ja nauttia mitä parhaimmasta seurasta. Kokosimme Scandicin kanssa yhteen vinkit onnistuneeseen hotellilomaan Suomessa. Tutustu junamatkan päässä oleviin hotellielämyksiin kuudessa eri kaupunkikohteessa.

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi

Yhteistä aikaa vain teille kahdelle

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Vinkkejä matkan suunnitteluun