Hyppää sisältöön

Minne pääsiäislomalla 2023?

Pääsiäinen 2023

Pääsiäinen asettuu tänä vuonna kalenterissa huhtikuun alkuun, ajalle 7.–10.4.2023. Minne sinä suuntaat pääsiäisen viettoon?

Kevään valo houkuttelee pääsiäislomaksi hangille ja kaupunkiseikkailuihin eri puolille Suomea!

Pääsiäisloma 2023

Tänä vuonna pääsiäistä vietetään huhtikuun alussa.

Pääsiäisenä lomalle Suomessa?

Pääsiäinen on oiva hetki ottaa pieni irtiotto arjesta ja suunnata kevätauringon innoittamana reissuun. Onko sinun toiveissasi talvinen aktiiviloma pohjoisessa vai kenties inspiroiva piipahdus johonkin kotimaan kaupunkikohteeseen?

Tässä muutama tärppi pääsiäiseksi:

Pääsiäinen 2023 vapaapäivät:

  • Pitkäperjantai 7.4. (vapaapäivä)
  • Lankalauantai 8.4.
  • Pääsiäissunnuntai 9.4.
  • Toinen pääsiäispäivä 10.4. (maanantai, vapaapäivä)
  • Pikku-noitien perinteinen virpomispäivä on pääsiäistä edeltävä sunnuntai, Palmusunnuntai 2.4.

Aloita pääsiäislomasi suunnittelu

Rauhoittumista luonnossa, arktisia aktiviteetteja vai nähtävyyksiin tutustumista kaupunkilomalla? Löydä itsellesi sopiva kohde.

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Junalla hiihtokeskuksiin

Pääsiäisen matkustus Lappiin sujuu mukavasti junalla sekä sujuvilla jatkoyhteyksillä! Hae matkaa suoraan haluamaasi kohteeseen ja nauti rennosta yöjunamatkasta Rovaniemelle, Kolariin tai Kemijärvelle. Juna-asemalta jatkat matkaa valitsemallasi jatkoyhteydellä, kuten bussilla tai vuokra-autolla.

Hurmaava pääsiäisen hotelliloma

Hotellilomalla on aikaa rentoutua, kokea jotakin uutta ja nauttia mitä parhaimmasta seurasta. Kokosimme Scandicin kanssa yhteen vinkit onnistuneeseen hotellilomaan Suomessa. Tutustu junamatkan päässä oleviin hotellielämyksiin kuudessa eri kaupunkikohteessa.

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi, Avataan uudessa välilehdessä

Yhteistä aikaa vain teille kahdelle

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Junamatka perheen kanssa pääsiäislomalla

Perhepalvelut

Junamatka on perheen pienimmille jännä seikkailu. Juna on myös ylivoimaisesti mukavin tapa matkustaa lasten kanssa. Junassa takapenkkiläiset pääsevät leikkimään ja liikkumaan, eivätkä vessa- tai evästauot hidasta matkaa.

Lue perhepalveluista

Vinkkejä matkan suunnitteluun

Matkalla kotimaassa

Retkeilijän unelmareitti

Suomi on retkeilijän loputon aarreaitta, jonka mahdollisuudet yllättävät kokeneemmankin seikkailijan. Kokosimme yhdessä Metsähallituksen kanssa u...

Lue juttu
VR:n Ekstra-luokka sai Anne Kukkohovin toivomaan, että kotimatka olisi ollut pidempi.
Uusilla raiteilla

Ekstra-luokka sai Anne Kukkohovin toivomaan, että kotimatka olisi ollut pidempi

Normaalisti Anne Kukkohovi nauttii autoilun tuomasta vapaudesta ja siitä, että saa itse istua kuskin paikalla. Välillä arkea kuitenkin helpottaa,...

Lue juttu
Matkalla kotimaassa

Komeat kansallismaisemat yhden reitin varrella

Koe valikoidut palat Suomen kansallismaisemista yhden junareitin varrella. Kansallismaisemat ovat osa suomalaista identiteettiä, mihin jokaisen i...

Lue juttu