Hiihtoretkellä taukoa pitävä nainen istuu lumisessa rinteessä kuksa kädessä.

Minne pää­siäis­lo­malla 2024?

Pääsiäinen 2024

Pääsiäinen asettuu tänä vuonna kalenterissa maaliskuun loppuun, ajalle 29.3.–1.4.2024. Minne sinä suuntaat pääsiäisen viettoon?

Kevään valo houkuttelee pääsiäislomaksi hangille ja kaupunkiseikkailuihin eri puolille Suomea!

Pääsiäisloma 2024

Tänä vuonna pääsiäistä vietetään maaliskuun lopussa.

Pääsiäisloma Suomessa

Pääsiäinen on oiva hetki ottaa pieni irtiotto arjesta ja suunnata kevätauringon innoittamana reissuun. Onko sinun toiveissasi talvinen aktiiviloma pohjoisessa vai kenties inspiroiva piipahdus johonkin kotimaan kaupunkikohteeseen?

Tässä muutama tärppi pääsiäiseksi:

Pääsiäinen 2024 vapaapäivät:

  • Pitkäperjantai 29.3. (vapaapäivä)
  • Lankalauantai 30.3.
  • Pääsiäissunnuntai 31.3.
  • Toinen pääsiäispäivä 1.4. (maanantai, vapaapäivä)
  • Pikku-noitien perinteinen virpomispäivä on pääsiäistä edeltävä sunnuntai, Palmusunnuntai 24.3.

Aloita pääsiäislomasi suunnittelu

Rauhoittumista luonnossa, arktisia aktiviteetteja vai nähtävyyksiin tutustumista kaupunkilomalla? Löydä itsellesi sopiva kohde.

Lisää

Junalla hiihtokeskuksiin

Pääsiäisen matkustus Lappiin sujuu mukavasti junalla sekä sujuvilla jatkoyhteyksillä! Hae matkaa suoraan haluamaasi kohteeseen ja nauti rennosta yöjunamatkasta Rovaniemelle, Kolariin tai Kemijärvelle. Juna-asemalta jatkat matkaa valitsemallasi jatkoyhteydellä, kuten bussilla tai vuokra-autolla.

Hurmaava pääsiäisen hotelliloma

Hotellilomalla on aikaa rentoutua, kokea jotakin uutta ja nauttia mitä parhaimmasta seurasta. Kokosimme Scandicin kanssa yhteen vinkit onnistuneeseen hotellilomaan Suomessa. Tutustu junamatkan päässä oleviin hotellielämyksiin kuudessa eri kaupunkikohteessa.

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa kirjoja joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi, Avataan uudessa välilehdessä

Yhteistä aikaa vain teille kahdelle

Pienikin reissu piristää, kun pääset kahdestaan kullan kanssa romanttiselle viikonloppumatkalle. Kokosimme vinkit kotimaan ykköskohteisiin, joihin matka käy näppärästi junalla.

Tutustu romanttisiin lomakohteisiin

5 kotimaan lomakohdetta lapsiperheille

Kotimaan matkailu on mukavaa lasten kanssa. Jännittäviä ja lapsille sopivia lomakohteita löytyy joka puolelta Suomea. Yhteiset lomalla vietetyt hetket ovat ikimuistoisia, eikä niiden tarvitse jättää suurta lovea lompakkoon.

Katso vinkit perhelomiin

Junamatka perheen kanssa pääsiäislomalla

Perhepalvelut

Junamatka on perheen pienimmille jännä seikkailu. Juna on myös ylivoimaisesti mukavin tapa matkustaa lasten kanssa. Junassa takapenkkiläiset pääsevät leikkimään ja liikkumaan, eivätkä vessa- tai evästauot hidasta matkaa.

Lue perhepalveluista

Vinkkejä matkan suunnitteluun

Matkalla kotimaassa

Talven aktiiviloma Lapissa

Kiehtooko hiljaisuus, raikas ilma ja luonnossa vaeltaminen talvisessa Lapissa? Lapin lumon voi kokea myös pieninä pyrähdyksinä ja päiväpatikoinni...

Lue juttu
Matkalla kotimaassa

Hiihtäjien talvihipat – 5 vinkkiä hyvistä hiihtokohteista

Mistä löytää Etelä-, Itä- ja Keski-Suomen parhaat baanat? Kokosimme tähän juttuun hiihtokohteita Salpausselästä Savoon. Mikä parasta, voit jättää...

Lue juttu
Arjen matkat

Kokeilu kannatti – Pendelöinnistä tuli Jussille arkea

Jopa 2000 suomalaista pendelöi junalla Tampereelta Helsinkiin päivittäin. Yksi heistä on tamperelainen Jussi. Lue tästä, miten pendelöinti sujuu...

Lue juttu