Junalla joulun viettoon

Tänäkin jouluna alkaa monta uutta matkaa.

Koulujen joululomat 2023

Koululaiset pääsevät ansaittuun joululoman viettoon 23.12.-8.1.2023. Anna lomatunnelman valloittaa jo junassa, matkalla on aikaa ottaa hetki itselle.

Joulun junaliput ovat myynnissä – osta lippusi ajoissa, niin varmistat paikkasi!
Osta lippusi

Minne haluat matkustaa?

Lisää

Omien matkojesi yhteenveto

VR Matkalla -sovelluksen Vuosi raiteilla -yhteenveto summaa matkatietosi ja kertoo, kuinka paljon hiilidioksidipäästöjä matkoistasi on kertynyt muihin kulkumuotoihin verrattuna. Kurkkaa omat tietosi sovelluksesta!

Yöjunat

Anna Lapin valloittaa! Nyt voit ostaa yöjunamatkoja elokuulle 2023 asti, oma hytti alkaen 49 €, suihkulliset hytit alkaen 74 €.

Tutustu yöjuniin

Osta lippu lahjaksi

Ilahduta ystävää ja osta hänelle lippu luoksesi! Voit välittää ostamasi junalipun helposti toiselle matkustajalle muutamalla klikkauksella.

Toimi näin, jos haluat lähettää lipun eteenpäin ystävällesi:

  • Osta lippu normaaliin tapaan vr.fi:stä tai VR Matkalla -sovelluksesta
  • Avaa lipun oston jälkeen sähköpostiisi saapunut viesti
  • Avaa lippu ja kopioi lipun linkki selaimen osoiteriviltä
  • Voit lähettää linkin eli lipun eteenpäin vaikka tekstarina
  • Valmista! Nyt voit valmistautua ihanaan vierailuun

Kuva: Joulupukkisäätiö

Junalla joulutorille

Joulun tunnelmointi ja joululahjojen etsintä on helppoa joulutoreilla. Listasimme viisi parasta joulutoria, joihin pääset helposti junalla.

Tutustu toreihin

Joulun kaupunkiloma

Sukuloinnin lisäksi joululomalla on mukava tehdä pikapyrähdyksiä jouluisiin kohteisiin, joissa joulun tunnelma valloittaa jo yhden päivän aikana koko perheen!

Tutustu kaupunkilomiin

Meteorologin vinkit revontulien näkemiseen

Moni lähtee Lappiin varta vasten revontulien takia. Meteorologi Markus Mäntykannas jakoi meille vinkkejä revontulien näkemiseen.

Lue juttu

Lisämukavuutta matkallesi

Luksusta ja väljyyttä matkan tekoon Ekstra-luokasta, ravintolavaunun yläkerrasta, omasta hytistä tai vapaasta viereisestä paikasta. Pendolino- ja IC-junissa on myös ilmainen wifi ja pistorasioita akkujen latausta varten.

Tutustu lisämukavuuksiin

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa kirjoja joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi, Avataan uudessa välilehdessä

VR ja joulupukki

Jouluun kuuluvat hyvän mielen teot ja muiden auttaminen

VR tukee Joulupukkisäätiötä ja säätiön tekemää hyväntekeväisyystyötä sekä tätä kautta monien muiden järjestöjen toimintaa, jotta tärkeä apu kohdistuisi juuri oikeisiin tarkoituksiin. Tänä vuonna Joulupukkisäätiö tukee tukisäätiö Vamlaksen toimintaa.

Tunnelmoi ravintolavaunussa

Ravintolavaunujen tunnelma on ainutlaatuista, ja matkanteko sujuu rattoisasti ravintolavaunun herkuista nauttien. Joulun aikaan tarjolla on myös kotimaisen pientuottajan leipomia joulutorttuja. Voit myös tilata tai noutaa ravintolavaunun tuotteita omalle paikallesi.

Tervetuloa tavaravaunuun

Tavaravaunu on VR:n tuotteiden oma verkkokauppa. Valikoimastamme löydät esimerkiksi pienten junamatkustajien suosikiksi nousseen VR-kuosisen Brio-junan, Junatontun jouluyllätys -paketin sekä muita tuotteita, jotka ovat oivallisia lahjaideoita.

Paras matkakaverisi reissulle kuin reissulle

VR Matkalla -sovellus on aina taskussasi!

Sovelluksessa liput pysyvät tallessa ja saat ajankohtaista tietoa matkasi kulusta.

Linkki Google Play -sovelluskauppaanLinkki Apple App Store -sovelluskauppaan