Gå till innehållet

Förmåner för inloggade kunder

Inloggningen i VR:s tjänster garanterar dig den bästa reseupplevelsen.

Ta del av alla förmåner med ett VR-användarnamn

När du loggar in på våra tjänster är det enkelt att betala din tågbiljett, följa din resa och ha biljetten i säkert förvar. Du hittar alla biljetter som du har köpt i ditt VR-konto i både vr.fi-webbtjänsten och i appen VR Matkalla. Att skapa ett VR-användarnamn är enkelt, du kan registrera med din e-postadress.

Logga in eller registrera
Appen VR Matkalla är din bästa resesällskap!
Ladda ner appen

Appen VR Matkalla hjälper dig på varje steg av din resa

Appen guidar dig genom din resa, hjälper dig med eventuella ändringar av dina resplaner och erbjuder förmåner och hjälp. När du har VR Matkalla-appen...

...hänger du med

Med appen kan du följa med din resa. Du får också information om tjänsterna på tåget, anslutningar och eventuella undantag under resan. Du kan också kontakta vår kundservice via chatten i appen.

...kan du ändra på din resa

Om dina planer ändras kan du enkelt göra ändringar i din resa. Du kan till exempel byta sittplats, uppgradera till Ekstra-klassen eller restaurangvagnens övre våning, lägga till en vän till din bokning eller till och med ändra tiden för hela resan. För vissa ändringar debiteras en avgift.

Läs mer om ändringar

...får du biljetter från dörr till dörr

Du kan köpa biljetter till lokaltrafiken i flera städer för att börja eller fortsätta din tågresa, eller dra nytta av våra partners förmåner, till exempel för en billigare taxiresa eller hyrbil.

Läs mer om resekedjor

...kan du köpa periodbiljetter

Periodbiljetter för när- och fjärrtrafiken får du endast i appen. I din telefon har du alltid biljetten med dig och kan boka sittplatser för enskilda resor i en handvändning.

Läs mer om periodbiljetten

Appen är också ditt förmånskort

Visa app, få rabatt!

För flera av restaurangvagnens delikatesser får du rabatt när du visar VR Matkalla-appen. Aktuella förmåner hittar du i appens meddelanden.

Kolla dina förmåner
Länk till Apple App StoreLänk till Google Play

Lägg till biljetten i appen

Har du köpt en biljett utan att logga in på ditt VR-konto? Du kan lägga till en biljett som köpts utan inloggning i appen. Mata bara in biljettens boknings- och referensnummer i appen. Du kan överföra biljetter köpta från vr.fi, kundservicen, biljettautomater eller konduktören.

Följ med ditt koldioxidavtryck

I vår app hittar du information om hur mycket du har rest med tåg under året och hur mycket mindre ditt koldioxidavtryck är tack vare dina tågresor. Kolla din sammanfattning i VR Matkalla-appen!

Varför är vi inte brevvänner?

Vårt nyhetsbrev erbjuder dig intressant och nyttig post då och då, när du samtycker till marknadsföringsmeddelanden i din profil. Du kan beställa nyhetsbrevet genom att ge marknadsföringstillstånd i meddelandeinställningarna för ditt VR-konto.

Tågbiljetterna på ett ställe

Att registrera sig är värt det!

När du är inloggad hittar du de biljetter du köpt med ditt VR-användarnamn på alla dina enheter. Det enkelt att visa tågbiljetten för konduktören i appen VR Matkalla.

Ladda ner appen VR Matkalla

Appen är ditt bästa resesällskap

Appen VR Matkalla står till din tjänst under hela resan.

Länk till Apple App StoreLänk till Google Play