Hyppää sisältöön

Huomenta !
Minne haluat matkustaa?
Huomenta!
Minne haluat matkustaa?
Hei !
Minne haluat matkustaa?
Hei!
Minne haluat matkustaa?
Iltaa !
Minne haluat matkustaa?
Iltaa!
Minne haluat matkustaa?
Hei yökyöpeli !
Minne haluat matkustaa?
Hei yökyöpeli!
Minne haluat matkustaa?

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Oma hytti tai tyhjä viereinen paikka

Haluatko matkustaa mukavan väljästi ja entistä turvallisemmin? Nyt voit varata 2, 4 tai 6 hengen hytin käyttöösi tai tyhjän paikan viereesi. Ekstra-luokan lippuun kuuluu aina tyhjä viereinen paikka ja maski, jonka saat konduktööriltä.

Lue lisää

Vinkkejä syysloman viettoon

Juna vie nopeasti moniin eri syyslomakohteisiin – kokosimme vinkkejä niin viikonloppuretkille kuin pidemmillekin kotimaan reissuille.

Tutustu retkikohteisiin

Unelmien syksy odottaa – koe koko Suomi yhdellä lipulla

Voit valita lipullesi 5, 7 tai 9 päivän yhtäjaksoisen voimassaolon, jolloin saat junailla rajattomasti ympäri Suomea. Inspiroidu reittiesimerkeistämme tai suunnittele täysin oma reittisi.

Tutustu lomalippuun

Talven ja ensi vuoden yöjunamatkat nyt myynnissä

Yö- ja autojunamatkoja on nyt saatavilla joulukuusta aina ensi vuoden elokuulle saakka. Pohjoisen kahdeksan vuodenaikaa tarjoilevat toinen toistaan upeampia kokemuksia. Tutustu yöjunan saloihin ja varaa seikkailusi pohjoiseen!

Osta lippusi yöjunaan

Kausiliput opiskelijoille nyt -30 %

Kun matkustat opintoihisi lähes päivittäin, kausilippu on sinulle sopiva ja edullinen vaihtoehto. Nyt voit tutustua kausilippuun 30 % edullisemmin vuoden 2021 loppuun saakka. Lippusi kulkee näppärästi mukanasi VR Matkalla -sovelluksessa.

Lue lisää tarjouksesta

Junissamme on maskisuosistus

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikilla VR:n lähi- ja kaukojunamatkoilla. Turvallisuutesi on meille tärkeää ja teemme kaikkemme, jotta pääset matkustamaan turvallisesti ja muuttamaan joustavasti lippujesi matkustusajankohtaa.

Lisätietoa turvallisuudesta

Herkuttele junassa

Ravintolavaunut ja myyntikärryt palvelevat sinua junamatkasi ajan – nauti vaikkapa lounasta, kahvittele tai mikä parasta, varaa paikkasi ravintolavaunun yläkerrasta, jossa voit herkutella omalla luksusluokan paikallasi koko matkan ajan.

Tutustu ravintolavaunuun

Olemme täällä sinua varten

Tarvitsetko apua tai kaipaatko lisätietoa? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään joka tilanteessa.

Inspiraatiota matkalle