Hyppää sisältöön
Käytössäsi on vanhentunut selain
Suosittelemme käyttämään Firefoxin, Chromen, Safarin, Edgen tai Operan uusimpia versioita.

Uudistamme palvelui­tamme

Matkalla kohti uutta

Tervetuloa uudistuneelle sivustollemme! Uudistuvan sivuston lisäksi teimme kokonaan uuden VR Matkalla -sovelluksen, joka sujuvoittaa jo lähes puolen miljoonan suomalaisen junamatkustamista. Lisäksi asemilla sinua palvelevat uudet, helppokäyttöiset lippuautomaatit.

Katso yleisimmät kysymykset

Mitä muutos tarkoittaa sinulle?

Uudistuva nettisivusto

Olemme uudistaneet tämän sivuston, ja kehitämme sivuston sisältöä ja palveluita edelleen. Palautteesi on meille tärkeää, joten olisi mahtavaa jos voisit kertoa meille, mistä tykkäät tai mikä kaipaisi kehittämistä.

VR Matkalla -sovellus

Uusi sovellus palvelee sinua henkilökohtaisesti matkasi joka käänteessä. Saat tämän matkakaverin puhelimeesi veloituksetta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Myös sovellukseen on tulossa vielä paljon uusia ominaisuuksia.

Uudet lippuautomaatit

Uutuuttaan kiiltävät lippuautomaatit palvelevat sinua asemilla. Automaateissa on entistä suurempi näyttö ja niitä on nopea ja helppo käyttää kiireisissäkin tilanteissa. Olemme huomioineet suunnittelussa myös erityisryhmien tarpeet.

VR Matkalla on paras matkakaveri

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Tiesitkö?

Tähän mennessä uutta verkkosivustoa varten on tehty jo kilometrikaupalla koodia ja lisää kilometrejä on tulossa. Iso urakka, mutta eiköhän tästä selvitä!

Näyttääpä freesiltä!

Myös VR:n ilme on uudistuksen myötä raikastunut ja nuorentunut. Matkustaminen kanssamme on helppoa, mukavaa ja viihtyisää. Ja koska jokaisen onnistuneen junamatkan edellytys on helppous ja huolettomuus, tulee myös digitaalisten palveluidemme olla käytettävyydeltään helppoja ja huolettomia.