Gå till innehållet

Tidtabeller

Du kan köpa biljetter för dagtåg fram till 17.3 och nattåg fram till 26.10.2024

Kontrollera resesökningen för tidtabeller

Du kan alltid enkelt kontrollera de aktuella dag- och ruttspecifika tidtabellerna via resesökningen. Du kan köpa biljetter till fjärrtrafikens dagtåg fram till 17.3, till natt- och biltåg fram till 26.10.2024. Biljetter till närtåg kan köpas fram till 4.2.2024.

Sök tågtidtabeller

Lägg till

Följ med din resa på VR Matkalla- appen

I VR Matkalla-appen kan du följa med din resa i realtid eller söka efter passliga tidtabeller - hemma eller på resande fot.

Länk till Google PlayLänk till Apple App Store

Stationens tidtabell

I tidtabellstjänsten Tågavgångar hittar du tidtabeller för alla tågstationer i Finland. Servicen erbjuds av Finrail, och uppgifterna grundar sig på tågens trafikinformation i realtid.

Se var tågen går

Följ tågens framfart runt om i Finland i realtid! Den nya Tågkartan live använder sig av tågens GPS-positionering samt Trafikledsverkets framfartsuppgifter, som ger dig den bästa och mest aktuella informationen om tågens framfart.

Letar du efter HRT-områdets tidtabeller?

Tidtabellerna för kollektivtrafiken i Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Kervo, Sibbo, Tusby, Kyrkslätt och Sjundeå hittar du i HRT:s reseplanerare.

Gå till HRT:s reseplanerare, Öppnas i en ny flik

Natt- och biltågens tidtabeller

Du hittar aktuella tidtabeller för natt- och biltåg i resesökningen. Du kan också se bilens lastningstider i resesökningen efter att du har lagt till en bil i din bokning och valt ett tåg.