Tidtabeller

Du kan köpa biljetter för dagtåg fram till 15.9 och nattåg fram till 29.3.2025

Kontrollera resesökningen för tidtabeller

Du kan alltid enkelt kontrollera de aktuella dag- och ruttspecifika tidtabellerna via resesökningen. Du kan köpa biljetter till fjärrtrafikens dagtåg fram till 15.9, till natt- och biltåg fram till 29.3.2025. Biljetter till närtåg kan köpas fram till 11.8.2024.

Sök tågtidtabeller

Vilken rutt vill du se tidtabellen för?Tågens tidtabeller varierar från dag till dag. I sökningen ovan kan du ange önskad rutt och datum. Tidtabellerna är tillgängliga fram till den dag som tågen släppts till försäljning.

Du kan köpa biljetter till fjärrtrafikens dagtåg fram till 15.9, till natt- och biltåg fram till 29.3.2025.

Biljetter till närtåg kan köpas fram till 11.8.2024.

Följ med din resa på VR Matkalla- appen

I VR Matkalla-appen kan du följa med din resa i realtid eller söka efter passliga tidtabeller - hemma eller på resande fot.

Länk till Google PlayLänk till Apple App Store

Stationens tidtabell

I tidtabellstjänsten Tågavgångar hittar du tidtabeller för alla tågstationer i Finland. Servicen erbjuds av Finrail, och uppgifterna grundar sig på tågens trafikinformation i realtid.

Se var tågen går

Följ tågens framfart runt om i Finland i realtid! Den nya Tågkartan live använder sig av tågens GPS-positionering samt Trafikledsverkets framfartsuppgifter, som ger dig den bästa och mest aktuella informationen om tågens framfart.

Letar du efter HRT-områdets tidtabeller?

Tidtabellerna för kollektivtrafiken i Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Kervo, Sibbo, Tusby, Kyrkslätt och Sjundeå hittar du i HRT:s reseplanerare.

Gå till HRT:s reseplanerare, Öppnas i en ny flik

Natt- och biltågens tidtabeller

Du hittar aktuella tidtabeller för natt- och biltåg i resesökningen. Du kan också se bilens lastningstider i resesökningen efter att du har lagt till en bil i din bokning och valt ett tåg.