Gå till innehållet

Hyrbil som förlängning på tågresan

Erbjudande för hyrbil

Res smidigt i din destination

VR och Hertz erbjuder tågpassagerare upp till -15% rabatt på hyrbil. Boka tågbiljetterna och ta med dig allt bagage och ditt resesällskap och planera den perfekta resan för dig. Rabatten gäller på utvalda stationer.

Hyr en bil

Eget schema och fria rutter

Njut av den smidiga resan med tåg och hyrbil. Vi erbjuder våra tågresenärer hyrbilsförmåner i samarbete med Hertz Biluthyrning. Förmånen gäller för närvarande för de som åker till Joensuu, Lahtis, Kolari, Kuopio, Rovaniemi, Seinäjoki, Tammerfors, Vasa, Villmanstrand och Åbo.

Hur funkar tjänsten?

  • Bok en tågresa till någon av de valda städerna (Joensuu, Lahti, Kolari, Kuopio, Rovaniemi, Seinäjoki, Tammerfors, Åbo, Vasa, Villmanstrand)
  • Gå till Hertz webiste för att boka hyrbilen
  • Följ anvisningarna för hur du hyr bilen - du får upp till -15 % rabatt automatiskt!
  • Res på din valda tågresa till destinationen
  • Den bil du bokat väntar på dig på den valda stationen
  • Följ anvisningarna i Hertz bokningsbekräftelse för att ta bilen i bruk
  • Njut av de fria kilometrarna!
  • Efter hyrestiden returnerar du bilen till stationen

Hyr en bil

Vanliga frågor

Vi erbjuder hyrbilsförmånen till alla som reser till de valda stationer. Hyrbilen påverkar inte tågbiljettens priser. Hyrbilsrabatten är upp till 15 procent av Hertz normalpriser, beroende på tillgängligheten.

Du bokar och betalar bilen direkt hos Hertz. För att utnyttja förmånen ska du boka hyrbilen minst två timmar innan hyrningen inleds. Ett undantag från detta är biluthyrning från Kolari station, som alltid måste göras minst 48 timmar innan hyresperiodens början.

Med tanke på kontorens öppettider och tillgängligheten lönar det sig att boka i god tid. Hertz normala hyrbilsvillkor gäller för alla bokningar.

VR:s normala praxis gäller för ombokningar och avbokningar av tågresan. I alla ombokningar, avbokningar och undantagssituationer ska du direkt kontakta det Hertz kontor där bilen har bokats, eller ring Hertz Bokningstjänst och kundservice, tfn 0200 11 22 33 mån fre kl. 8:00 - 17:00 (0,99 EUR/min+lna/msa).

Kontorets kontaktuppgifter finns på din bokningsbekräftelse och hyresavtalet. Kontaktuppgifterna till alla verksamhetsställen finns även på Hertz webbplats.