Taxiresor till förmånspris

Starta och avsluta din tågresa smidigt med en taxiresa

Rabatt på taxiresan genom att visa tågbiljetten

Vi vill erbjuda våra kunder en ännu smidigare resa till och från tågstationen. Som tågresenär får du -10 % rabatt på taxiresor med Lähitaksi, Menevä och Taxidata. Förmånen gäller på valda stationer.

Bekanta dig med de stationer där taxiförmånen är i kraft
Se stationerna

Hur använder jag taxiförmånen?

Tillgång till taxiförmånen förutsätter att du har köpt en tågbiljett.

  • Köp en tågresa som avgår från eller anländar till en station som omfattas av taxitjänsten
  • Beställ vår partners taxi i förväg med en nätblankett eller per telefon, eller hitta en ledig taxi på stationen. Om du ringer ska du nämna att det är fråga om en VR-taxi.
  • Visa din tågbiljett till taxichauffören när du stiger på taxin, innan du börjar taxiresan
  • Res smidigt till din destination!
  • Betala taxiresan i förväg eller direkt till taxichauffören enligt ditt valda beställningssätt. Du får -10 % rabatt på taxiresan
Se giltiga stationer

Beställning av taxi i förväg

Genom att beställa en taxi i förväg kan du resa utan bekymmer. Se en detaljerad lista över stationer under mer information.

Lähitaksi

Lähitaksis förmånliga taxi kan beställas på järnvägsstationerna i Helsingfors, Vanda och Esbo samt på alla andra järnvägsstationer i Nyland, Riihimäki och Rovaniemi. Beställ en taxi med en nätblankett i förväg eller per telefon på 0100 7300 (2,50 € + 0,25 €/10 s + lna/msa). Om du ringer ska du nämna att det är fråga om en VR-taxi.

Beställ i förväg, Öppnas i en ny flik

Menevä

Meneväs förmånliga taxi kan beställas i följande städer: Esbo, Helsingfors, Joensuu, Kajana, Kuopio, Lahtis, Rovaniemi, S:t Michel, Tammerfors, Uleåborg, Åbo och Vanda. Beställ en taxi med en nätblankett i förväg eller per telefon på gratisnummer 0800 02120. Om du ringer ska du nämna att det är fråga om en VR-taxi.

Beställ i förväg, Öppnas i en ny flik

Taxidata

Taxidatas förmånliga taxi kan beställas på järnvägsstationerna i Åbo. Beställ en taxi från Taxidata på numret 0200 10041 (2,00 € + lna/msa). Om du ringer ska du nämna att det är fråga om en VR-taxi.

Mer information