Työskentele junassa

Entä jos päiväsi alkaisi mukavasti matkalla?

Ota hyöty irti matka-ajasta ja aloita tai lopeta työpäiväsi mukavasti junassa. Juna tarjoaa sinulle omaa aikaa sekä rauhallisen startin tai lopetuksen päivään. Monipuoliset ja joustavat lippumme takaavat juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun löytymisen.

Vertaile auton ja junan kuluja ja löydä itsellesi sopivin lippu
Vaihda junaan

Monipuoliset tilat työskentelyyn

Työskentelitpä sitten yksin tai porukalla, junasta löydät tarpeisiisi vastaavat tilat. Onko valintasi hiljainen Ekstra-luokka, oma hytti vai kabinetti?

Ekstra-luokka

Ekstra-luokka tarjoaa erinomaiset puitteet hiljaiseen työskentelyyn. Nappaa kuppi kahvia tai teetä ja istahda mukavaan penkkiin – ja pian oletkin jo perillä.

Tutustu Ekstra-luokkaan

Työskentelyhytti

2, 4 tai 6 hengen hytti takaa rauhallisen ja yksityisen työskentely-ympäristön. Varatessasi paikan hytistä saat sen kokonaan omaan käyttöösi.

Tutustu työskentelyhytteihin

Kabinetti

Kokousta jopa 12 hengen voimin omassa kabinetissa, jonka varusteluun kuuluu esimerkiksi kaksi näyttöä ja kätevät pöytätasot.

Tutustu kabinettiin

Miksi taittaa työmatkat junalla?

Paluu arkeen tarjoaa mahdollisuuden miettiä vanhoja arjen rutiineja uudella tavalla. Kyydissämme työmatkasi sujuvat leppoisasti omiin askareisiin tai työpäivän starttaamiseen keskittyen.

Lue lisää työmatkailun eduista

Maksa lippusi kätevästi Edenredillä, Epassilla ja Smartumilla

Hyödynnä työmatkaetusi

Muistathan hyödyntää työmatkaetusi vuoden loppuun mennessä! Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla voit maksaa VR Matkalla -sovelluksessa kerta-, sarja- ja kausiliput. Voit matkustaa lipuilla niin työ- kuin vapaa-ajallakin.

Lue lisää

Kausilippu, sarjalippu vai kertalippu?

Vertailemalla eri lipputyyppejä löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Kausilippu

Kausilippu on oivallinen valinta, kun matkustat junalla jokaisena arkipäivänä. Voi valita lipun kauden pituuden tarpeesi mukaan.

Lue lisää

Sarjalippu

Sarjalippu on oivallinen valinta, kun matkustat samaa reittiväliä säännöllisesti. Voit valita sarjalipun koon matkustustarpeesi mukaan.

Osta lippu

Kertalippu

Kertalippu on joustava valinta, kun teet yksittäisiä matkoja, joiden reittivälit eroavat toisistaan. Kertalippu ostetaan erikseen jokaiselle matkalle.

Osta lippu

Liikematkojen taittaminen junalla on yritykselle kannattavaa

Mitä jos yrityksenne liikematkat taitettaisiin junalla? Juna on ilmastoviisas, nopea ja autolla tehtäviä liikematkoja edullisempi vaihtoehto. Lue lisää yrityspalveluidemme sivulta.

Yrityspalveluiden sivulle

Minne olet matkalla?

Lisää