Hyppää sisältöön

Arjen matkat mukavasti junassa

Mitä jos päiväsi alkaisi mukavasti matkalla?

Aloita aamusi rentouttavalla junamatkalla. Juna tarjoaa sinulle omaa aikaa, rauhallisen startin päivään ja huolettoman tavan matkata kohti arjen askareita. Monipuoliset ja joustavat lippumme takaavat juuri sinun tilanteesi sopivan ratkaisun löytymisen.

Vertaile auton ja junan kuluja ja löydä itsellesi sopivin lippu
Vaihda junaan

Minne olet matkalla?

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Vertaile, kuinka paljon säästät isommalla sarjalipulla, ja milloin kannattaa ottaa kausilippu

Kausi- ja sarjalipun valintaan vaikuttaa matkustustarpeesi viikossa.

Näin paljon säästät, kun otat isomman sarjalipun 10 matkan sarjalipun sijaan

Kausilippu, sarjalippu vai kertalippu?

Vertailemalla eri lipputyyppejä löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Kausilippu

Kausilippu on oivallinen valinta, kun matkustat junalla jokaisena arkipäivänä. Voi valita lipun kauden pituuden tarpeesi mukaan.

Lue lisää

Sarjalippu

Sarjalippu on oivallinen valinta, kun matkustat samaa reittiväliä säännöllisesti. Voit valita sarjalipun koon matkustustarpeesi mukaan.

Osta lippu

Kertalippu

Kertalippu on joustava valinta, kun teet yksittäisiä matkoja, joiden reittivälit eroavat toisistaan. Kertalippu ostetaan erikseen jokaiselle matkalle.

Osta lippu

Juna on voittamaton valinta

  • Kyydissämme jokainen matkasi on hiilineutraali. Kun valitset junan, meillä kaikilla on maailmaa nähtävänä ja matkattavana huomennakin. 95 % junistamme kulkee sähköllä. Kumoamme sähköistämättömien reittien päästöt. Lue lisää.
  • Mukaudumme tarpeisiisi. Junalla matkustat silloin, kun sinulle sopii. Eri lippuvaihtoehdoista löydät sinulle edullisimman ratkaisun ja lisäpalveluilla voit tehdä matkasta itsesi näköisen. Tutustu lisäpalveluihimme.
  • Viemme sinut turvallisesti perille. Junamatkustaminen on turvallista ja huoletonta. Tarjoamme sinulle oivalliset puitteet omasta ajasta nauttimiseen.
  • Juna on usein autoilua edullisempi vaihtoehto. Vertaile autoilun ja junamatkustamisen kuluja esimerkkireiteillämme ja anna autollesi vapaapäivä jo tänään. Kokeile laskuria.

Miksi taittaa työmatkat junalla?

Paluu arkeen tarjoaa mahdollisuuden miettiä vanhoja arjen rutiineja uudella tavalla. Kyydissämme työmatkasi sujuvat leppoisasti omiin askareisiin tai työpäivän starttaamiseen keskittyen.

Lue lisää työmatkailun eduista

Arjen hyvinvointi alkaa jo matkalla

Hyvinvointi ja arjessa jaksaminen ovat monen tekijän summa. Lue osteopaatin ja hyvinvoinnin ammattilaisen Leena Rapasen vinkit hyvinvoinnin edistämiseen niin junassa kuin arjessa.

Lue juttu

Pendelöinnistä tuli Jussille arkea

Kokeilu kannatti

Jopa 2000 suomalaista pendelöi junalla Tampereelta Helsinkiin päivittäin. Yksi heistä on tamperelainen Jussi. Lue tästä, miten pendelöinti sujuu hänen mielestään ja mikä siinä on parasta.

Lue juttu

Liikematkojen taittaminen junalla on yritykselle kannattavaa

Mitä jos yrityksenne liikematkat taitettaisiin junalla? Juna on hiilineutraali, nopea ja autolla tehtäviä liikematkoja edullisempi vaihtoehto. Lue lisää yrityspalveluidemme sivulta.

Yrityspalveluiden sivulle

Maksa lippusi kätevästi Edenredillä, Epassilla ja Smartumilla

Hyödynnä työmatkaetusi

Edenredillä, Epassilla tai Smartumilla voit maksaa VR Matkalla -sovelluksessa kerta-, sarja- ja kausiliput. Voit matkustaa lipuilla niin työ- kuin vapaa-ajallakin.

Lue lisää, Avataan uudessa välilehdessä