Ajankohtaista

Muutoksia löy­tö­ta­va­ra­pal­ve­luissa 8.9.–10.10.

VR:n löytötavaroista huolehtivan Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin ja Vantaan toimipisteet ovat AVI:n määräämässä tilapäisessä toimintakiellossa 10.9.–11.10.2023.

Perjantaista 8.9.2023 keskiviikkoon 11.10.2023 kaukojunien löytötavarapalvelu sijaitsee Turussa ja HSL-lähijunien löytötavarapalvelu Helsingin Kampissa. VR:n lähijunien löytötavaroita voi tiedustella matkan määränpään mukaan joko Turusta tai Kampista.

Jos olet kadottanut jotakin Helsinkiin suuntautuneella junamatkalla ennen perjantaita 8.9.2023, voit tiedustella tavaraa Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin toimipisteistä 11.10.2023 alkaen.

Kaukojunien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

Kaukojunien löytötavaroista huolehtii Turussa sijaitseva Suomen Löytötavarapalvelu (Relico Oy), joka sijaitsee Länsi 1 -kauppakeskuksessa osoitteessa Viilarinkatu 5. Löytötavaroita voi tiedustella joko paikan päällä tai maksullisesta palvelunumerosta ja tavarat voi noutaa itse tai saada postitse.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Löytötavarapalvelun nettisivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

VR:n lähijunien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

Tampereelle (M- ja R-junat), Riihimäelle (D-, R-, T- ja G-junat), Lahteen (G-, Z- ja O-junat) ja Kouvolaan (O- ja Z-junat) matkanneiden lähijunien löytötavaroita voi tiedustella Suomen Löytötavarapalvelun toimipisteestä Turusta, samalla tavalla kuin kaukojunien löytötavaroita.

Helsinkiin suuntautuneen matkan jälkeen löytötavaroita voi tiedustella joko paikan päällä tai lisämaksusta puhelimitse tai nettilomakkeella Suomen Löytötavarapisteeltä (H.T.P. Palvelut Oy). Löytötavarapisteen toimisto sijaitsee Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa osoitteessa Narinkka 3.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Löytötavarapisteen nettisivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

HSL-junien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

HSL-lähijunien löytötavaroista huolehtii 8.9.–11.10.2023 Suomen Löytötavarapiste (H.T.P. Palvelut Oy).

Lisätietoja löytötavarapalveluista HSL:n nettisivuilla, Avataan uudessa välilehdessä

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu

Ajankohtaista

Korotamme lähijunalippujen hintoja: kertalippujen hinnat nousevat keskimäärin 60 senttiä

Korotamme lähiliikenteen (linjat D, G, H, M, O, R, T ja Z) kerta-, sarja- ja kausilippujen hintoja 3. kesäkuuta. Aikuisen kertalipun hinta nousee…

Lue juttu

Ajankohtaista

Vähennämme vuoroja

Vähennämme lisää vuoroja heikon kysynnän vuoksi 15.3.2021 alkaen.…

Lue juttu