Ajankohtaista

Muutoksia löy­tö­ta­va­ra­pal­ve­luissa 8.9.–10.10.

VR:n löytötavaroista huolehtivan Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin ja Vantaan toimipisteet ovat AVI:n määräämässä tilapäisessä toimintakiellossa 10.9.–11.10.2023.

Perjantaista 8.9.2023 keskiviikkoon 11.10.2023 kaukojunien löytötavarapalvelu sijaitsee Turussa ja HSL-lähijunien löytötavarapalvelu Helsingin Kampissa. VR:n lähijunien löytötavaroita voi tiedustella matkan määränpään mukaan joko Turusta tai Kampista.

Jos olet kadottanut jotakin Helsinkiin suuntautuneella junamatkalla ennen perjantaita 8.9.2023, voit tiedustella tavaraa Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin toimipisteistä 11.10.2023 alkaen.

Kaukojunien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

Kaukojunien löytötavaroista huolehtii Turussa sijaitseva Suomen Löytötavarapalvelu (Relico Oy), joka sijaitsee Länsi 1 -kauppakeskuksessa osoitteessa Viilarinkatu 5. Löytötavaroita voi tiedustella joko paikan päällä tai maksullisesta palvelunumerosta ja tavarat voi noutaa itse tai saada postitse.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Löytötavarapalvelun nettisivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

VR:n lähijunien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

Tampereelle (M- ja R-junat), Riihimäelle (D-, R-, T- ja G-junat), Lahteen (G-, Z- ja O-junat) ja Kouvolaan (O- ja Z-junat) matkanneiden lähijunien löytötavaroita voi tiedustella Suomen Löytötavarapalvelun toimipisteestä Turusta, samalla tavalla kuin kaukojunien löytötavaroita.

Helsinkiin suuntautuneen matkan jälkeen löytötavaroita voi tiedustella joko paikan päällä tai lisämaksusta puhelimitse tai nettilomakkeella Suomen Löytötavarapisteeltä (H.T.P. Palvelut Oy). Löytötavarapisteen toimisto sijaitsee Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa osoitteessa Narinkka 3.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Löytötavarapisteen nettisivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

HSL-junien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

HSL-lähijunien löytötavaroista huolehtii 8.9.–11.10.2023 Suomen Löytötavarapiste (H.T.P. Palvelut Oy).

Lisätietoja löytötavarapalveluista HSL:n nettisivuilla, Avataan uudessa välilehdessä

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Palautamme junavuoroja Porin ja Tampereen välille keskiviikosta 28. helmikuuta alkaen

Kaikki junavuorot Porin ja Tampereen välillä on jouduttu korvaamaan linja-autokuljetuksilla keskiviikosta 14. helmikuuta alkaen ratavaurion aiheu...

Lue juttu

Ajankohtaista

Kaukojunaliikenne jatkaa lähes normaalisti

Kerroimme viime viikolla, että hiihtolomaliikenne käynnistyy lähes normaalisti, mutta yksittäisiä peruutuksia voi edelleen tulla. Tilanne jatkuu...

Lue juttu

Ajankohtaista

Perjantaina 16.2. liikennöidään lähes normaalisti – yksittäisiä poikkeuksia liikenteessä

Perjantaina 16.2. junat liikennöidään lähes normaalisti, mutta yksittäisiä poikkeuksia liikenteessä ilmenee edelleen. Osalla reiteistä on harvenn...

Lue juttu