Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Muutoksia löytötavarapalveluissa 8.9.–10.10.

VR:n löytötavaroista huolehtivan Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin ja Vantaan toimipisteet ovat AVI:n määräämässä tilapäisessä toimintakiellossa 10.9.–11.10.2023.

Perjantaista 8.9.2023 keskiviikkoon 11.10.2023 kaukojunien löytötavarapalvelu sijaitsee Turussa ja HSL-lähijunien löytötavarapalvelu Helsingin Kampissa. VR:n lähijunien löytötavaroita voi tiedustella matkan määränpään mukaan joko Turusta tai Kampista.

Jos olet kadottanut jotakin Helsinkiin suuntautuneella junamatkalla ennen perjantaita 8.9.2023, voit tiedustella tavaraa Suomen Löytötavarapalvelu Oy:n Helsingin toimipisteistä 11.10.2023 alkaen.

Kaukojunien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

Kaukojunien löytötavaroista huolehtii Turussa sijaitseva Suomen Löytötavarapalvelu (Relico Oy), joka sijaitsee Länsi 1 -kauppakeskuksessa osoitteessa Viilarinkatu 5. Löytötavaroita voi tiedustella joko paikan päällä tai maksullisesta palvelunumerosta ja tavarat voi noutaa itse tai saada postitse.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Löytötavarapalvelun nettisivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

VR:n lähijunien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

Tampereelle (M- ja R-junat), Riihimäelle (D-, R-, T- ja G-junat), Lahteen (G-, Z- ja O-junat) ja Kouvolaan (O- ja Z-junat) matkanneiden lähijunien löytötavaroita voi tiedustella Suomen Löytötavarapalvelun toimipisteestä Turusta, samalla tavalla kuin kaukojunien löytötavaroita.

Helsinkiin suuntautuneen matkan jälkeen löytötavaroita voi tiedustella joko paikan päällä tai lisämaksusta puhelimitse tai nettilomakkeella Suomen Löytötavarapisteeltä (H.T.P. Palvelut Oy). Löytötavarapisteen toimisto sijaitsee Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa osoitteessa Narinkka 3.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Löytötavarapisteen nettisivuilta, Avataan uudessa välilehdessä

HSL-junien löytötavarapalvelu 8.9.–10.10.

HSL-lähijunien löytötavaroista huolehtii 8.9.–11.10.2023 Suomen Löytötavarapiste (H.T.P. Palvelut Oy).

Lisätietoja löytötavarapalveluista HSL:n nettisivuilla, Avataan uudessa välilehdessä

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu