Hyppää sisältöön

Junaile tapahtumiin

Anna junan kuljettaa sinut kohti kaikkien aikojen seikkailuja.

Kätevästi elämysten äärelle

Junassa voit virittäytyä tapahtumatunnelmaan jo matkalla. Tarvittaessa järjestämme tapahtumien yhteyteen lisävaunuja tai kokonaisia ekstravuoroja, jotta raiteita pitkin matkustaminen olisi mahdollisimman kätevää.

Löydä reittisi tapahtumiin
Osta junaliput

Monta syytä valita juna

Muun muassa näistä syistä juna on paras tapa matkustaa elämysten pariin

  • Junassa elämys alkaa jo matkalla. Virittäydy tapahtumatunnelmaan esimerkiksi ravintolavaunun antimien äärellä tai hytissä ihan vain oman porukan kesken.
  • Vältyt parkkirumbalta. Monesti suuret tapahtumat ruuhkauttavat lähialuetta, ja parkkipaikan etsiminen voi olla haastavaa. Kun saavut junalla, säästät parkkimaksujen hinnan - ja mahdolliset parkkisakot!
  • Juna mukautuu matkustustarpeisiisi. Tapahtumien yhteydessä järjestämme tarvittaessa juniin lisävaunuja tai kokonaisia ekstravuoroja, jotta kaikki halukkaat pääsevät tapahtumiin ja niistä takaisin kotiin raiteita pitkin. Junasta löydät myös lisäpalveluita sekä erilaisiin tarpeisiin vastaavia matkustustapoja, kuten Ekstra-luokan, ravintolavaunun yläkerran sekä hytit.
  • Säästät luontoa. Juna on hiilineutraali matkustustapa, ja siksi jokainen junamatka on ilmastoteko.

Junalla jääkiekon MM-kisoihin

Kisahuuma alkaa jo matkalla! Saapuminen Tampereen Nokia Arenalle on kaikista helpointa junalla. Olemme lisänneet vuoroja ympäri Suomen, jotta voit fiilistellä kiekkohuumaa sekä ennen että jälkeen pelin.

Ilmajoen musiikkijuhlat

Lähde junalla katsomaan upeaa oopperaa sekä konsertteja Etelä-Pohjanmaalle Kyrönjoen rannan perinnemaisemiin. Ohjelmistossa on Armi-ooppera, joka kertoo Marimekon perustajasta Armi Ratiasta. Musiikkijuhlilla esiintyy lisäksi mm. Uusi Kipparikvartetti, Timo Tuominen, SoulSisters ja paljon muita.

Festarijunalla Ruissiin

Taianomaisesta tunnelmastaan tunnettu Ruisrock juhlitaan Turussa, Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 7.–9.7.2023. Pääset Turun keskustasta Ruissaloon helposti festaribussilla. Jos junasi saapuu Kupittaalle, lue jatkoyhteyksistä keskustaan täältä.

Festarijunalla Ilosaareen

Festarielämys alkaa jo matkalla! Saapuminen Ilosaareen on kaikista hauskinta junalla. Kesän parasta viikonloppua vietetään 14.-16.7. Joensuun Laulurinteellä. Kerää kaverit mukaan ja suuntaa junalla itään! Rautatieasemalta pääset festarialueelle tuttuun tapaan rokkibussilla.

Kesärauha

Kesärauha on turkulainen vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka järjestetään 16.–18.6. Turun Linnanpuistossa. Paikalle kannattaa saapua tietysti junalla. Sekä Turun että Kupittaan rautatieasemilta on kätevä jatkaa matkaa Fölin paikallisliikenteellä.

VR <3 tapahtumat

Suuntana festarit, urheilukisat tai konsertti? Huomioimme tapahtumat junavuoroja suunniteltaessa ja lisäämme tarpeen mukaan vuoroja, jotta tapahtumakansa pääsee sujuvasti elämyksien pariin.

Hiilineutraalisti tapahtumiin

Raideliikenne on energiatehokkain ja vähäpäästöisin liikennemuoto, ja siksi jokainen junamatka on ilmastoteko.

Löydä reittisi tapahtumaan

Katso aikataulut ja osta junaliput

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Tapahtuma tiedossa?

Jos olet järjestämässä tapahtumaa ja olisit kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluaisit lisätietoa liikennejärjestelyistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat(a)vr.fi.