Hyppää sisältöön

Junaile kesän tapahtumiin

Anna junan kuljettaa sinut kohti kaikkien aikojen tapahtumakesää.

Kätevästi elämysten äärelle

Junassa voit virittäytyä tapahtumatunnelmaan jo matkalla. Tarvittaessa järjestämme tapahtumien yhteyteen lisävaunuja tai kokonaisia ekstravuoroja, jotta raiteita pitkin matkustaminen olisi mahdollisimman kätevää.

Löydä reittisi tapahtumiin
Osta junaliput

Monta syytä valita juna

Muun muassa näistä syistä juna on paras tapa matkustaa elämysten pariin

  • Junassa elämys alkaa jo matkalla. Virittäydy tapahtumatunnelmaan esimerkiksi ravintolavaunun antimien äärellä tai hytissä ihan vain oman porukan kesken.
  • Vältyt parkkirumbalta. Monesti suuret tapahtumat ruuhkauttavat lähialuetta, ja parkkipaikan etsiminen voi olla haastavaa. Kun saavut junalla, säästät parkkimaksujen hinnan - ja mahdolliset parkkisakot!
  • Juna mukautuu matkustustarpeisiisi. Tapahtumien yhteydessä järjestämme tarvittaessa juniin lisävaunuja tai kokonaisia ekstravuoroja, jotta kaikki halukkaat pääsevät tapahtumiin ja niistä takaisin kotiin raiteita pitkin. Junasta löydät myös lisäpalveluita sekä erilaisiin tarpeisiin vastaavia matkustustapoja, kuten Ekstra-luokan, ravintolavaunun yläkerran sekä hytit.
  • Säästät luontoa. Juna on hiilineutraali matkustustapa, ja siksi jokainen junamatka on ilmastoteko.

VR <3 tapahtumat

Suuntana festarit, urheilukisat tai konsertti? Huomioimme tapahtumat junavuoroja suunniteltaessa ja lisäämme tarpeen mukaan vuoroja, jotta tapahtumakansa pääsee sujuvasti elämyksien pariin.

Hiilineutraalisti tapahtumiin

Raideliikenne on energiatehokkain ja vähäpäästöisin liikennemuoto, ja siksi jokainen junamatka on ilmastoteko.

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Tampereella ja Helsingissä 13.–29.5.2022. Ajamme kisojen aikana tärkeinä ottelupäivinä lisävuoroja, jotka on suunniteltu otteluiden alkamis- ja loppumisajankohtiin sopiviksi. Jos ottelu pitkittyy tai myöhästyy, junat pyrkivät odottamaan matkustajia.

Kuva: Marko Hannula

Ruisrock

Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 8.-10.7. Ruissiin junaileminen on helppoa: Ruissaloon pääsee Turun rautatieasemalta helposti esimerkiksi festaribussilla tai polkupyörällä.

Lue lisää

Weekend Festival

Weekend Festival järjestetään 1.-3.7.2022 Kantolan tapahtumapuistossa, joka sijaitsee vain reilun parin kilometrin päässä Hämeenlinnan rautatieasemasta.

Lue lisää

Suomi-Ruotsi-maaottelu

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 3.-4.9. Virittäydy kisatunnelmaan jo junassa ja lähde mukaan yhteiselle matkalle kannustamaan Suomi voittajaksi!

Lue lisää

A30 – vuoden suurin keikka

Apulanta juhlistaa yli 30-vuotista uraansa heinäkuussa Olympiastadionilla

Apulannan A30-keikka järjestetään 2.7.2022 Helsingin Olympiastadionilla. Osallistu keikkalippuarvontaan tai varmista paikkasi megakonsertissa ostamalla tarjoushintaiset liput (permantolippu 49,30 €, norm. 69,30 €).

Osta alehintaiset liput

Löydä reittisi tapahtumaan

Katso aikataulut ja osta junaliput

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys
Hae matkoja