Hyppää sisältöön

Junaile tapahtumiin

Anna junan kuljettaa sinut kohti kaikkien aikojen tapahtumakesää.

Kätevästi elämysten äärelle

Junassa voit virittäytyä tapahtumatunnelmaan jo matkalla. Tarvittaessa järjestämme tapahtumien yhteyteen lisävaunuja tai kokonaisia ekstravuoroja, jotta raiteita pitkin matkustaminen olisi mahdollisimman kätevää.

Löydä reittisi tapahtumiin
Osta junaliput

Monta syytä valita juna

Muun muassa näistä syistä juna on paras tapa matkustaa elämysten pariin

  • Junassa elämys alkaa jo matkalla. Virittäydy tapahtumatunnelmaan esimerkiksi ravintolavaunun antimien äärellä tai hytissä ihan vain oman porukan kesken.
  • Vältyt parkkirumbalta. Monesti suuret tapahtumat ruuhkauttavat lähialuetta, ja parkkipaikan etsiminen voi olla haastavaa. Kun saavut junalla, säästät parkkimaksujen hinnan - ja mahdolliset parkkisakot!
  • Juna mukautuu matkustustarpeisiisi. Tapahtumien yhteydessä järjestämme tarvittaessa juniin lisävaunuja tai kokonaisia ekstravuoroja, jotta kaikki halukkaat pääsevät tapahtumiin ja niistä takaisin kotiin raiteita pitkin. Junasta löydät myös lisäpalveluita sekä erilaisiin tarpeisiin vastaavia matkustustapoja, kuten Ekstra-luokan, ravintolavaunun yläkerran sekä hytit.
  • Säästät luontoa. Juna on hiilineutraali matkustustapa, ja siksi jokainen junamatka on ilmastoteko.

VR <3 tapahtumat

Suuntana festarit, urheilukisat tai konsertti? Huomioimme tapahtumat junavuoroja suunniteltaessa ja lisäämme tarpeen mukaan vuoroja, jotta tapahtumakansa pääsee sujuvasti elämyksien pariin.

Hiilineutraalisti tapahtumiin

Raideliikenne on energiatehokkain ja vähäpäästöisin liikennemuoto, ja siksi jokainen junamatka on ilmastoteko.

Löydä reittisi tapahtumaan

Katso aikataulut ja osta junaliput

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys

Tapahtuma tiedossa?

Jos olet järjestämässä tapahtumaa ja olisit kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluaisit lisätietoa liikennejärjestelyistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat(a)vr.fi.