God morgon!
Vart vill du resa?
Hej!
Vart vill du resa?
God afton!
Vart vill du resa?
Hej på dej nattuggla!
Vart vill du resa?

Lägg till

På spåret – följ tågens framfart och störningssituationer

Nytt!

Vi ersatte sidan ”Tågtrafiken nu” med den nya helheten ”På spåret”. Den förnyade trafikinformationen kombinerar den bekanta tjänsten ”Tågkartan Live”, information om Trafikledsverkets banarbeten samt frågor och svar om undantagssituationer.

Till sidan

Ändringar av tågbiljetter

Visste du att du enkelt kan ändra din tågbiljett i VR Matkalla-appen eller på vr.fi, Öppnas i en ny flik om du köpt den inloggad? Du kan också lägga till en biljett som köpts utan inloggning till ditt VR-konto med biljettens boknings- och referensnummer.

Läs mer

Ekstra-klassen är tågets tysta område

Kundernas önskemål

I Ekstra-klassen reser du med stil och i tystnad. Behagliga läderbänkar, rymliga utrymmen och tystnad garanterar att din resa är lugn och bekväm. I biljettpriset ingår också kaffe, te och vatten.

Läs mer om Ekstra

Tåg är ett utmärkt sätt att resa med en grupp

På tåget kan du starta en temadag eller ta en avslappnad start på din resa med en hobbygrupp. På tåget kan ni börja er resa med att diskutera och äta tillsammans, och vår gruppförsäljning står till tjänst gällande eventuella frågor.

Läs mer

Tips från en meteorolog för att se norrsken

Många åker till Lappland bara för norrskenet. Meteorologen Markus Mäntykannas gav oss tips på hur man ska ordna sin resa om man vill se norrsken.

Läs artikeln
Vi är här för dig

Behöver du hjälp eller mer information? Vår kundservice hjälper dig gärna i alla frågor.