Junalla risteilylle

Junan ja laivan yhdistelmä on näppärä tapa matkustaa esimerkiksi Tukholmaan.

Näppärästi satamaan ratatöistä huolimatta

Turun päärautatieaseman ja Kupittaan välillä on käynnissä v. 2024 asti ratatyö, jonka vuoksi junat liikennöivät Turun päärautatieaseman sijasta Kupittaan ja Helsingin välillä. Turun satamaan matkustaville asiakkaille on korvaava bussikuljetus Kupittaan aseman läheisyydestä satamaan. Liikenne Tampereen suunnasta Turun satamaan kulkee normaalisti.

Yhdistä junailu ja risteily! Voit ostaa lipun suoraan Turun satamaan asti.
Osta junalippu satamaan
Miniloma merellä

Viking Grace ja Viking Glory vievät sinut rentouttavalle ja hauskalle matkalle merelle ja myös kauniiseen Tukholmaan. Nauti korkea tasoisesta viihteestä ja Itämeren parhaista ruokaelämyksistä. Tekemistä löytyy myös perheen pienemmille Ville Vikingin johdolla.

Keinuvat kotimaiset

Viking Glorylla risteillään huippuviihteen parissa viikon jokaisena päivänä – myös alkuviikosta. Vuorokauden risteilyillä pääset kokemaan Itämeren parasta show-viihdettä, kotimaisia huippuartisteja ja tanssiorkestereita unohtamatta!

Pyörä mukaan junareissulle?

Olemme lisänneet Turun satamaan meneviin juniin tavaravaunun pyörille, joten pyöräpaikkoja on tarjolla entistä enemmän. Lue tarvittavat vinkit ja tiedot pyörän kuljettamisesta junassa.

Kaukojunissa

alk.4 €
Merenkulun vastuullisuus

Viking Linelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki pitkäjänteisestä työstä Itämeren ja ympäristön hyväksi. Viking Line tekeekin yhteistyötä useiden eri ympäristöjärjestöjen kanssa kehittääkseen kestävää matkailua. Kurkista Viking Linen päivittäiset teot ympäristön hyväksi!

Aloita lomasi tästä

Lisää