Hyppää sisältöön

Junalla risteilylle

Junan ja laivan yhdistelmä on näppärä tapa matkustaa esimerkiksi Tukholmaan.

Näppärästi satamaan ratatöistä huolimatta

Turun päärautatieaseman ja Kupittaan välillä on käynnissä v. 2024 asti ratatyö, jonka vuoksi junat liikennöivät Turun päärautatieaseman sijasta Kupittaan ja Helsingin välillä. Turun satamaan matkustaville asiakkaille on korvaava bussikuljetus Kupittaan aseman läheisyydestä satamaan. Liikenne Tampereen suunnasta Turun satamaan kulkee normaalisti.

Yhdistä junailu ja risteily! Voit ostaa lipun suoraan Turun satamaan asti.
Osta junalippu satamaan

Miniloma merellä

Upeat saaristomaisemat, maistuva ruoka ja lasten suosikki Ville Viking. Rentouttavat spa-hoidot ja Merimyymälä. Viking Glory ja Viking Grace tarjoilevat elämänmittaisia muistoja vuodenajasta riippumatta!

Keinuvat kotimaiset

Tanssikansan toive on vihdoin toteutunu! Punaisilla laivoilla tanssitaan monilla eri reiteillä Suomen kirkkaimpien iskelmätähtien ja orkestereiden johdolla. Kiillota siis tanssikenkäsi, kaiva leninkisi kaapista ja suuntaa tanssien saaristomaisemiin.

Pikkujouluhumua merellä

Kerää ystäväsi tai kollegasi yhteen

Nauti huolettomasta juhlatunnelmasta, hyvästä ruoasta ja huipputason viihteestä punaisilla laivoilla. Tiesitkö, että pikkujouluaikaan Itämeren parhailla keikkalavoilla esiintyy huippuartisteja Turun reitillä viikon jokaisena päivänä?

Tutustu

Pyörä mukaan junareissulle?

Olemme lisänneet Turun satamaan meneviin juniin tavaravaunun pyörille, joten pyöräpaikkoja on tarjolla entistä enemmän. Lue tarvittavat vinkit ja tiedot pyörän kuljettamisesta junassa.

Kaukojunissa

alk. 4 €

Merenkulun vastuullisuus

Viking Linelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki pitkäjänteisestä työstä Itämeren ja ympäristön hyväksi. Viking Line tekeekin yhteistyötä useiden eri ympäristöjärjestöjen kanssa kehittääkseen kestävää matkailua. Kurkista Viking Linen päivittäiset teot ympäristön hyväksi!

Aloita lomasi tästä

Meno
Paluu
Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys