Arvonnan säännöt

Säännöt

1. Järjestäjä

VR-Yhtymä Oyj (VR), jäljempänä Järjestäjä.

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien VR Groupin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kyselytutkimusten arvontoihin voivat osallistua kaikki VR Groupin kyselyihin osallistuneet luonnolliset henkilöt, edellä mainituin rajoituksin.

3. Osallistumistapa

Osallistuminen edellyttää yhteystietolomakkeen täyttämisen. Järjestäjä ei ole vastuussa perille tulemattomista taikka lukukelvottomista osallistumistiedoista.

4. Osallistumisaika

Osallistumisaika on määritelty arvonnan yhteydessä. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

5. Palkinto

Järjestäjä arpoo kaikkien osallistuneiden kesken arvonnan yhteydessä ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

6. Voittajan valitseminen ja palkinnon vastaanottaminen

Voittaja arvotaan kahden kuukauden kuluessa osallistumisajan päättymisestä. Voitto on henkilökohtainen ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa valinnan jälkeen, on Järjestäjällä oikeus valita tilalle uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen.

7. Verot

Järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisveroista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

8. Järjestäjän vastuu ja henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Tietosuojaselosteessa, Avataan uudessa välilehdessä ilmenevällä tavalla. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisten käyttöön. Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin. Sosiaalisessa mediassa julkaistujen kyselyissä tai arvonnoissa kyseinen sosiaalinen media (esim. Facebook, Twitter tai Instagram) ei ole mukana arvonnassa (ei sponsoroi, suosittele, hallinnoi tai ole vastuussa).