Ajankohtaista

Yöjunat tal­vi­kau­delle sekä kesän lähijunat tulevat myyntiin 7.5.

Julkaisemme 7.5. klo 10 myyntiin lähijunat ajalle 17.6.–11.8. sekä yöjunavuorot ajalle 27.10.2024– 29.3.2025.

Nyt on oiva hetki heittäytyä hetkeksi miettimään kesäretkiä tai unelmoimaan tulevan talven seikkailuista. Tuomme 7.5. myyntiin kesän lähijunat aikavälille 17.6.–11.8., sekä innokkaimpien reissusuunnittelijoiden onneksi myös liput myyntiin kaikille yöjunareiteillemme aikavälille 27.10.2024– 29.3.2025. Kesän kaukoliikenteen kertalippujen kampanjahinnat ovat saatavilla vielä 16.5. asti, joten nyt on paras hetki varata reissu lähijunan varresta kaukoliikenteen reiteille. Yöjunia taas ajetaan joulun ja hiihtolomasesongin aikaan tihennetyin vuorovälein, joten valinnanvaraa riittää. 

Yöjunalla matkustat mukavasti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti pohjoisen kohteisiin. Lomatunnelmaan voi virittäytyä jo matkan aikana omassa hytissä tai esimerkiksi ravintolavaunun tarjonnasta nauttien, ja mikä tärkeintä – saavut perille hyvin levänneenä ja valmiina uusiin seikkailuihin!

Määränpäähän asti yhteysbussilla tai omalla autolla

Kaukoliikenteen yhteysbussien lippuja voi ostaa junalipun oston yhteydessä vr.fi-sivustolta. Asiakkaat voivat hakea suoraan reittiä haluamaltaan lähtöasemalta perille kohteeseen asti, jolloin osa matkasta taittuu junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää parhaan junayhteyden sekä tarjoaa mahdollisuuden lisätä bussimatkan samalle tilaukselle.

Yöjuniin voi ostaa paikan myös autolle, jolloin jäljelle jäävät kilometrit taittuvat ripeästi omalla menopelillä. Autopaikkoja voi ostaa vr.fi:stä.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Korotamme lähijunalippujen hintoja: kertalippujen hinnat nousevat keskimäärin 60 senttiä

Korotamme lähiliikenteen (linjat D, G, H, M, O, R, T ja Z) kerta-, sarja- ja kausilippujen hintoja 3. kesäkuuta. Aikuisen kertalipun hinta nousee…

Lue juttu

Ajankohtaista

Tarjoamme alennuksen kaupunkipyöristä pääkaupunkiseudulla

Kaupunkipyöräyhteistyömme HSL:n kanssa jatkuu, ja tänä kesänä saat alennusta päiväpassien lisäksi myös viikkopasseista! Kun ostat VR:n junalipun,…

Lue juttu

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu