Aktuellt

Yöjunat tal­vikau­del­le sekä kesän lähijunat tulevat myyntiin 7.5.

Julkaisemme 7.5. klo 10 myyntiin lähijunat ajalle 17.6.–11.8. sekä yöjunavuorot ajalle 27.10.2024– 29.3.2025.

Nyt on oiva hetki heittäytyä hetkeksi miettimään kesäretkiä tai unelmoimaan tulevan talven seikkailuista. Tuomme 7.5. myyntiin kesän lähijunat aikavälille 17.6.–11.8., sekä innokkaimpien reissusuunnittelijoiden onneksi myös liput myyntiin kaikille yöjunareiteillemme aikavälille 27.10.2024– 29.3.2025. Kesän kaukoliikenteen kertalippujen kampanjahinnat ovat saatavilla vielä 16.5. asti, joten nyt on paras hetki varata reissu lähijunan varresta kaukoliikenteen reiteille. Yöjunia taas ajetaan joulun ja hiihtolomasesongin aikaan tihennetyin vuorovälein, joten valinnanvaraa riittää. 

Yöjunalla matkustat mukavasti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti pohjoisen kohteisiin. Lomatunnelmaan voi virittäytyä jo matkan aikana omassa hytissä tai esimerkiksi ravintolavaunun tarjonnasta nauttien, ja mikä tärkeintä – saavut perille hyvin levänneenä ja valmiina uusiin seikkailuihin!

Määränpäähän asti yhteysbussilla tai omalla autolla

Kaukoliikenteen yhteysbussien lippuja voi ostaa junalipun oston yhteydessä vr.fi-sivustolta. Asiakkaat voivat hakea suoraan reittiä haluamaltaan lähtöasemalta perille kohteeseen asti, jolloin osa matkasta taittuu junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää parhaan junayhteyden sekä tarjoaa mahdollisuuden lisätä bussimatkan samalle tilaukselle.

Yöjuniin voi ostaa paikan myös autolle, jolloin jäljelle jäävät kilometrit taittuvat ripeästi omalla menopelillä. Autopaikkoja voi ostaa vr.fi:stä.

Mer aktuellt

Aktuellt

Ställde vi in ditt tåg 12–13.2.2024?

Du kan ansöka om ersättning ifall bytet av resans tidpunkt orsakade dig extra kostnader.…

Läs artikeln

Aktuellt

Trafikavbrott på kustbanan 24/6–28/7 – information om avvikande arrangemang

Banarbeten under Trafikledsverkets projektet Esbo stadsbana orsakar ett trafikavbrott på fem veckor på kustbanan väster om Alberga från och med d…

Läs artikeln

Aktuellt

Smidigt med tåg till sommarens evenemang – vi erbjuder sommarresenärer extra turer och tematåg

Med tåg kan du enkelt ta dig till många sommarevenemang under Finlands härliga sommar. Vi ökar antalet tågturer och lägger till tematåg med progr…

Läs artikeln