News

Yöjunat talvikaudel­le sekä kesän lähijunat tulevat myyntiin 7.5.

Julkaisemme 7.5. klo 10 myyntiin lähijunat ajalle 17.6.–11.8. sekä yöjunavuorot ajalle 27.10.2024– 29.3.2025.

Nyt on oiva hetki heittäytyä hetkeksi miettimään kesäretkiä tai unelmoimaan tulevan talven seikkailuista. Tuomme 7.5. myyntiin kesän lähijunat aikavälille 17.6.–11.8., sekä innokkaimpien reissusuunnittelijoiden onneksi myös liput myyntiin kaikille yöjunareiteillemme aikavälille 27.10.2024– 29.3.2025. Kesän kaukoliikenteen kertalippujen kampanjahinnat ovat saatavilla vielä 16.5. asti, joten nyt on paras hetki varata reissu lähijunan varresta kaukoliikenteen reiteille. Yöjunia taas ajetaan joulun ja hiihtolomasesongin aikaan tihennetyin vuorovälein, joten valinnanvaraa riittää. 

Yöjunalla matkustat mukavasti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti pohjoisen kohteisiin. Lomatunnelmaan voi virittäytyä jo matkan aikana omassa hytissä tai esimerkiksi ravintolavaunun tarjonnasta nauttien, ja mikä tärkeintä – saavut perille hyvin levänneenä ja valmiina uusiin seikkailuihin!

Määränpäähän asti yhteysbussilla tai omalla autolla

Kaukoliikenteen yhteysbussien lippuja voi ostaa junalipun oston yhteydessä vr.fi-sivustolta. Asiakkaat voivat hakea suoraan reittiä haluamaltaan lähtöasemalta perille kohteeseen asti, jolloin osa matkasta taittuu junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää parhaan junayhteyden sekä tarjoaa mahdollisuuden lisätä bussimatkan samalle tilaukselle.

Yöjuniin voi ostaa paikan myös autolle, jolloin jäljelle jäävät kilometrit taittuvat ripeästi omalla menopelillä. Autopaikkoja voi ostaa vr.fi:stä.

More articles

The latest articles

Was your train cancelled between 12 and 13 February 2024?

You can claim compensation if you have incurred additional costs due to changing the time of your journey.…

Read article

The latest articles

Coastal Railway traffic interruption 24 June–28 July – information about exceptional arrangements

Track work for the Finnish Transport Infrastructure Agency’s Espoo Rail Line project will cause a five-week traffic interruption on the Coastal R…

Read article

The latest articles

Travel easily by train to summer events – we treat summer travellers to extra services

The train is the easiest method to reach many events in the wonderful Finnish summer. We are adding train services and special-themed trains to t…

Read article