Ajankohtaista

Kau­ko­ju­na­lii­kenne jatkaa lähes normaalisti

Kerroimme viime viikolla, että hiihtolomaliikenne käynnistyy lähes normaalisti, mutta yksittäisiä peruutuksia voi edelleen tulla. Tilanne jatkuu samanlaisena eli perumme edelleen yksittäisiä vuoroja tulevien viikkojen aikana, kunnes kaluston korjaukset on saatu tehtyä.

Kaluston korjaukset johtuvat viime viikolla tapahtuneesta ratavauriosta, jonka takia kaikkia kaluston huoltoja ja korjauksia ei ole pystytty tekemään normaalissa aikataulussa. Perutuista tai linja-autolla korvatuista junavuoroista löytyy tietoa Junaliikenne nyt -sivulta. Asiakkaat, joille löydämme korvaavan junavuoron, saavat sähköpostitse tai sovelluksen kautta uuden paikkalipun korvaavalle junavuorolle. Ne asiakkaat, joiden juna on korvattu linja-autolla, voivat matkustaa alkuperäisellä junalipulla korvaavalla linja-autolla. Jos haluat perua matkasi, voit hakea käyttämättömän lipun hinnan takaisin korvauslomakkeella. Mikäli nämä vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vr.fi, Avataan uudessa välilehdessä:ssä ja VR Matkalla -sovelluksessa "Ei saatavilla"-tekstillä merkittyyn junaan ei voi ostaa lippua. Juna voi olla loppuunmyyty tai se voi olla myös peruttu. Perutut vuorot voit tarkistaa Junaliikenne nyt -sivulta.

Pidennämme kausi- ja sarjalippujen voimassaoloaikaa 21 päivällä niiltä asiakkailta, joiden kausi- tai sarjalippu on ollut voimassa 22.2.2024 ja joiden lähtö- tai määräasema on Tesoma, Nokia, Karkku, Vammala, Kokemäki, Harjavalta tai Pori.

Bussikorvaukset osuvat seuraaville reiteille:

Tampere-Pori

Vaasa-Seinäjoki

Yksittäiset peruutukset kohdistuvat esimerkiksi seuraaville reiteille:

Helsinki-Kupittaa

Tampere-Turku

Helsinki-Kuopio

Päivitetty uutista torstaina 22.2.2024: Lisätty tieto Tampereen ja Porin välisten kausi- ja sarjalippujen voimassaoloajan pidennyksestä.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Kesäaika alkaa su 31.3. – muutoksia aikatauluissa

Sunnuntaina 31.3. klo 03.00 siirretään kelloja normaaliajasta kesäaikaan klo 04.00. Kellojen siirto vaikuttaa muutamien junien kulkuun lauantain…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Turun…

Lue juttu

Ajankohtaista

Hyvinkään ja Järvenpään asemien palvelupisteet suljetaan elokuun lopussa

Asemien odotustilat palvelevat jatkossakin nykyisten aukioloaikojen mukaisesti. Lippuja voi jatkossa ostaa VR:n digitaalisten kanavien lisäksi mm…

Lue juttu