Ajankohtaista

Mak­su­ta­po­jen esittäminen on muuttunut

Olemme muuttaneet vr.fi-sivustolla ja VR Matkalla -sovelluksessa maksutapojen listausta uudistuneen Kuluttajansuojalain myötä.

1.10.2023 uudistunut kuluttajansuojalaki velvoittaa, että luottomahdollisuus esitetään maksutavoissa viimeisenä ja muut maksutavat tätä ennen. Tämä tarkoittaa sitä, että vr.fi:ssä maksutapojen kohdalla on listattu ensimmäisenä verkkopankki ja tämän jälkeen maksukortti.

VR Matkalla -sovelluksessa esillä on maksutavoista ensin työmatkaedun maksutavat, sitten verkkopankki, luottokortti, MobilePay ja Siirto.

Asiakkaan viimeksi käyttämä maksutapa ei myöskään säily enää oletuksena. Voit kuitenkin tallentaa oletusmaksutavan VR Matkalla -sovelluksessa kohdasta Profiili -> Ostokset -> Maksutapasi. Oletusmaksutavan voi tallentaa myös jo maksusivulla.

Toivottavasti uudistus tekee junalippujen ostosta entistä kätevämpää!

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Tarjoamme alennuksen kaupunkipyöristä pääkaupunkiseudulla

Kaupunkipyöräyhteistyömme HSL:n kanssa jatkuu, ja tänä kesänä saat alennusta päiväpassien lisäksi myös viikkopasseista! Kun ostat VR:n junalipun,…

Lue juttu

Ajankohtaista

Peruimmeko junasi 12.–13.2.2024?

Voit hakea korvausta, mikäli matkan ajankohdan vaihtamisesta aiheutui sinulle lisäkuluja.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu