Ajankohtaista

Uutta! Oulun ja Kuopion pai­kal­lis­lii­ken­teen liput nyt VR Matkalla -so­vel­luk­sesta

Nyt voit ostaa myös Oulun ja Kuopion paikallisliikenteen kertaliput samasta paikasta junalippujen kanssa! Helpottaaksemme matkaasi tarjoamme jo yhdeksän paikallisliikennealueen liput suoraan VR Matkalla -sovelluksesta. Voit ostaa kaikki tarvittavat matkaliput samalla kertaa ovelta ovelle, ilman ylimääräisiä mobiilisovelluksia.

Oulun ja Kuopion paikallisliikenteen liput ovat uunituore ja toivottu lisäys matkaketjutarjontaamme. Ostamalla paikallisliikenteen liput suoraan junalippujen yhteydessä saat kaikki liput kätevästi talteen samaan sovellukseen. 

Paikallisliikenteen kertalippuja voi ostaa VR Matkalla -sovelluksessa sekä kauko- ja lähijunalippujen oston yhteydessä että jälkikäteen sovelluksen etusivulta. Paikallisliikenteen lippuja voi ostaa myös sarja-, kausi- ja lomalipun matkan varauksen yhteydessä.

Oulun ja Kuopion lisäksi myynnissä ovat jo entuudestaan olleet HSL-alueen, Tampereen, Hämeenlinnan, Joensuun, Rovaniemen, Lahden ja Jyväskylän paikallisliikenteen liput. 

Paikallisliikenteen lippu tulee ottaa käyttöön sovelluksessa ennen kuin nouset liikennevälineeseen tai siirryt metron laiturialueelle HSL-alueella. Lippu on voimassa siitä hetkestä alkaen, kun olet ottanut lipun käyttöön sovelluksessa.  

Lue lisää paikallisliikennelippujen ostamisesta, Avataan uudessa välilehdessä.   

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Kesäaika alkaa su 31.3. – muutoksia aikatauluissa

Sunnuntaina 31.3. klo 03.00 siirretään kelloja normaaliajasta kesäaikaan klo 04.00. Kellojen siirto vaikuttaa muutamien junien kulkuun lauantain…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Turun…

Lue juttu

Ajankohtaista

Hyvinkään ja Järvenpään asemien palvelupisteet suljetaan elokuun lopussa

Asemien odotustilat palvelevat jatkossakin nykyisten aukioloaikojen mukaisesti. Lippuja voi jatkossa ostaa VR:n digitaalisten kanavien lisäksi mm…

Lue juttu