Aktuellt

Uutta! Oulun ja Kuopion pai­kal­lis­li­i­ken­teen liput nyt VR Matkalla -so­vel­lukses­ta

Nyt voit ostaa myös Oulun ja Kuopion paikallisliikenteen kertaliput samasta paikasta junalippujen kanssa! Helpottaaksemme matkaasi tarjoamme jo yhdeksän paikallisliikennealueen liput suoraan VR Matkalla -sovelluksesta. Voit ostaa kaikki tarvittavat matkaliput samalla kertaa ovelta ovelle, ilman ylimääräisiä mobiilisovelluksia.

Oulun ja Kuopion paikallisliikenteen liput ovat uunituore ja toivottu lisäys matkaketjutarjontaamme. Ostamalla paikallisliikenteen liput suoraan junalippujen yhteydessä saat kaikki liput kätevästi talteen samaan sovellukseen. 

Paikallisliikenteen kertalippuja voi ostaa VR Matkalla -sovelluksessa sekä kauko- ja lähijunalippujen oston yhteydessä että jälkikäteen sovelluksen etusivulta. Paikallisliikenteen lippuja voi ostaa myös sarja-, kausi- ja lomalipun matkan varauksen yhteydessä.

Oulun ja Kuopion lisäksi myynnissä ovat jo entuudestaan olleet HSL-alueen, Tampereen, Hämeenlinnan, Joensuun, Rovaniemen, Lahden ja Jyväskylän paikallisliikenteen liput. 

Paikallisliikenteen lippu tulee ottaa käyttöön sovelluksessa ennen kuin nouset liikennevälineeseen tai siirryt metron laiturialueelle HSL-alueella. Lippu on voimassa siitä hetkestä alkaen, kun olet ottanut lipun käyttöön sovelluksessa.  

Lue lisää paikallisliikennelippujen ostamisesta, Öppnas i en ny flik.   

Mer aktuellt

Aktuellt

Fjärr­tra­fi­kens dagtåg för sensommaren och början av hösten till salu på 25.4

Fjärrtrafikens dagtåg för perioden 29.7–15.9.2024 kommer till salu på 25.4 kl. 10.00.…

Läs artikeln

Aktuellt

Banarbete påverkar tågtrafiken under våren och sommaren

Trafikledsverket utför banarbeten på flera banavsnitt under sommaren. De största trafikpåverkningarna kommer att vara på kustbanan: vi ersätter a…

Läs artikeln

Aktuellt

Sommarens banarbeten påverkar tågtrafiken

Banarbeten kan orsaka ändringar i tidtabellerna eller bussersättningar på tågrutter. Du hittar de aktuella tidtabellerna i resesökningen.…

Läs artikeln