News

Uutta! Oulun ja Kuopion paikallis­li­iken­teen liput nyt VR Matkalla -sovel­luk­ses­ta

Nyt voit ostaa myös Oulun ja Kuopion paikallisliikenteen kertaliput samasta paikasta junalippujen kanssa! Helpottaaksemme matkaasi tarjoamme jo yhdeksän paikallisliikennealueen liput suoraan VR Matkalla -sovelluksesta. Voit ostaa kaikki tarvittavat matkaliput samalla kertaa ovelta ovelle, ilman ylimääräisiä mobiilisovelluksia.

Oulun ja Kuopion paikallisliikenteen liput ovat uunituore ja toivottu lisäys matkaketjutarjontaamme. Ostamalla paikallisliikenteen liput suoraan junalippujen yhteydessä saat kaikki liput kätevästi talteen samaan sovellukseen. 

Paikallisliikenteen kertalippuja voi ostaa VR Matkalla -sovelluksessa sekä kauko- ja lähijunalippujen oston yhteydessä että jälkikäteen sovelluksen etusivulta. Paikallisliikenteen lippuja voi ostaa myös sarja-, kausi- ja lomalipun matkan varauksen yhteydessä.

Oulun ja Kuopion lisäksi myynnissä ovat jo entuudestaan olleet HSL-alueen, Tampereen, Hämeenlinnan, Joensuun, Rovaniemen, Lahden ja Jyväskylän paikallisliikenteen liput. 

Paikallisliikenteen lippu tulee ottaa käyttöön sovelluksessa ennen kuin nouset liikennevälineeseen tai siirryt metron laiturialueelle HSL-alueella. Lippu on voimassa siitä hetkestä alkaen, kun olet ottanut lipun käyttöön sovelluksessa.  

Lue lisää paikallisliikennelippujen ostamisesta, Opens in a new tab.   

More articles

The latest articles

Track work will affect train traffic in the spring and summer

The Finnish Transport Infrastructure Agency will carry out track work on several track sections in the summer. The biggest traffic impacts will b…

Read article

The latest articles

Long-distance train traffic to continue almost normally

Last week, we stated that ski holiday traffic will start almost normally, but individual cancellations may still occur. The situation will contin…

Read article

The latest articles

Track work causes changes in train traffic during the summer

Track work can affect train traffic by changes in timetables, trains being replaced by buses and reduced services. You can find up to date inform…

Read article