Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Kaukojunalippujen hintahaitari laajenee – matkan voi saada entistä edullisemmin

Kaukojunien lippuihin on lisätty uusia hintatasoja. Niiden ansiosta tarjolla on aiempaa enemmän erihintaisia lippuja, myös entistä edullisempia lippuja. Pääsääntöisesti edullisemmin matkustat varatessasi junalipun ajoissa tai valitsemalla junavuoron ruuhka-aikojen ulkopuolelta. Ruuhkaisinta kaukoliikenteessä on perjantaisin ja sunnuntaisin.

Kaukojuniemme kertalippujen hinnoittelu on ollut jo vuodesta 2016 alkaen dynaamista. Se tarkoittaa, että lipun hinta vaihtelee matkan pituuden, varausajankohdan ja junavuoron kysynnän perusteella. Dynaamisessa hinnoittelussa eri hintatason lippuja on myynnissä rajattu määrä. Kun edullisin myydään loppuun, tarjolle tulee seuraava hinta. Olemme lisänneet tänä keväänä enemmän uusia hintatasoja kaukoliikenteen lippuihin. Matkaa varatessa voi siis näkyä enemmän erihintaisia lippuja. Hyvissä ajoin varattaessa ja hiljaisemmilla lähdöillä tarjolla on entistä edullisempia hintoja. Ruuhka- ja sesonkiaikoina junan viimeiset paikat junassa saattavat puolestaan olla kalliimpia. Esimerkiksi Helsinki–Kupittaa (Turku) -reitillä junamatkan edullisin hinta on tähän saakka ollut 7,90 € (1.1.–30.4.2023 ostettaessa alviton hinta 7,20 €), mutta nyt uudistuksen jälkeen lipun hinta voi olla myös 5,90 € tai 6,90 € (huom. 1.1.–30.4.2023 alvittomat hinnat ovat 5,40 € ja 6,30 €).

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu