Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Päiväjunien ravintolavaunut palasivat raiteille

Ravintolavaunuissa noudatetaan koronarajoituksia aukiolo- ja anniskeluaikojen sekä asiakasmäärien suhteen. Myyntikärryt palaavat juniin kesällä.

Ravintolavaunut on palautettu liikenteeseen 30.4. alkaen. Vaunut ovat pääsääntöisesti auki klo 01 saakka, ja take away -tilauksia omalle paikalle tai omaan hyttiin on mahdollista tehdä jopa klo 1.30 saakka. Ravintolavaunun valikoituja annoksia voi tilata ja nauttia suoraan omalle paikalle toimitettuna. Tilauksen voi tehdä suoraan konduktöörille tai tekstiviestillä numeroon, joka kuulutetaan matkan alussa.

Suurin osa päiväjunien ravintolavaunuista ja kaikki yöjunien ravintolavaunut ovat AVI:n kevyempien rajoitusten piirissä ja sulkeutuvat klo 01 (anniskelu päättyy klo 24). Loput päiväjunat kuuluvat tiukempien rajoitusten piiriin ja niiden ravintolavaunut saavat olla auki klo 20 saakka (anniskelu päättyy klo 19).

Jos joko junan lähtö- tai pääteasema on lievempien rajoitusten maakunnassa, noudatetaan lievempiä rajoituksia koko junamatkan ajan. Jos sekä junan lähtöasema että määränpää ovat tiukempien rajoitusten maakunnassa, noudatetaan tiukempia rajoituksia.

Ravintolavaunujen asiakaspaikkoja on toistaiseksi vielä rajattu ja käytössä on 75% asiakaspaikoista.

Päiväjunien kärrymyynti palautetaan juniin kesällä. Kärrymyyntiä on muun muassa Helsingin ja Turun välisissä junissa.

Tutustu ravintolavaunujen tarjontaan.

Lue lisää matkustusturvallisuudesta.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu