Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Kaukojunien matkustuskapasiteetti puolitetaan Varsinais-Suomessa 25.3. alkaen

Ostettuja junalippuja ei tarvitse perua tai muuttaa.

Rajoitamme kaukojunien suurinta sallittua matkustajamäärää puoleen Varsinais-Suomen alueella 25.3.–23.4.2021 Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin päätöksen mukaisesti. Uusi linjaus ei vaikuta ostettuihin junamatkoihin, eikä asiakkaiden tarvitse muuttaa tai peruuttaa junalippuja. Rajoitukset tehdään suoraan verkkokauppaan, joten lippuja ei myydä yli sallitun määrän.

Rajoitukset eivät koske päivä- tai yöjunien hyttejä, jotka varataan aina omaan käyttöön tai omalle seurueelle. Junan kokonaiskapasiteettiin lasketaan myös seisomapaikat ja tämän vuoksi yksittäisessä kaukoliikenteen päiväjunassa voi jatkossakin olla yli puolet istumapaikoista varattuina.

Lippuja voi ostaa Varsinais-Suomen alueen junamatkoille edelleen huoletta, sillä kaukojunissa on tällä hetkellä muutenkin väljää. Teemme kaikkemme, että matkustaminen junissamme olisi mahdollisimman turvallista.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu