Ajankohtaista

Kaukojunien mat­kus­tus­ka­pa­si­teetti puolitetaan Varsinais-Suomessa 25.3. alkaen

Ostettuja junalippuja ei tarvitse perua tai muuttaa.

Rajoitamme kaukojunien suurinta sallittua matkustajamäärää puoleen Varsinais-Suomen alueella 25.3.–23.4.2021 Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin päätöksen mukaisesti. Uusi linjaus ei vaikuta ostettuihin junamatkoihin, eikä asiakkaiden tarvitse muuttaa tai peruuttaa junalippuja. Rajoitukset tehdään suoraan verkkokauppaan, joten lippuja ei myydä yli sallitun määrän.

Rajoitukset eivät koske päivä- tai yöjunien hyttejä, jotka varataan aina omaan käyttöön tai omalle seurueelle. Junan kokonaiskapasiteettiin lasketaan myös seisomapaikat ja tämän vuoksi yksittäisessä kaukoliikenteen päiväjunassa voi jatkossakin olla yli puolet istumapaikoista varattuina.

Lippuja voi ostaa Varsinais-Suomen alueen junamatkoille edelleen huoletta, sillä kaukojunissa on tällä hetkellä muutenkin väljää. Teemme kaikkemme, että matkustaminen junissamme olisi mahdollisimman turvallista.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Kaukoliikenteen päiväjunat loppukesäksi ja alkusyksyksi myyntiin 25.4.

Julkaisemme kaukoliikenteen päiväjunat ajalle 29.7.–15.9.2024 myyntiin 25.4.2024 klo 10:00.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Turun…

Lue juttu

Ajankohtaista

Hyvinkään ja Järvenpään asemien palvelupisteet suljetaan elokuun lopussa

Asemien odotustilat palvelevat jatkossakin nykyisten aukioloaikojen mukaisesti. Lippuja voi jatkossa ostaa VR:n digitaalisten kanavien lisäksi mm…

Lue juttu