Ajankohtaista

Kaukojunien mat­kus­tus­ka­pa­si­teetti puolitetaan Varsinais-Suomessa 25.3. alkaen

Ostettuja junalippuja ei tarvitse perua tai muuttaa.

Rajoitamme kaukojunien suurinta sallittua matkustajamäärää puoleen Varsinais-Suomen alueella 25.3.–23.4.2021 Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin päätöksen mukaisesti. Uusi linjaus ei vaikuta ostettuihin junamatkoihin, eikä asiakkaiden tarvitse muuttaa tai peruuttaa junalippuja. Rajoitukset tehdään suoraan verkkokauppaan, joten lippuja ei myydä yli sallitun määrän.

Rajoitukset eivät koske päivä- tai yöjunien hyttejä, jotka varataan aina omaan käyttöön tai omalle seurueelle. Junan kokonaiskapasiteettiin lasketaan myös seisomapaikat ja tämän vuoksi yksittäisessä kaukoliikenteen päiväjunassa voi jatkossakin olla yli puolet istumapaikoista varattuina.

Lippuja voi ostaa Varsinais-Suomen alueen junamatkoille edelleen huoletta, sillä kaukojunissa on tällä hetkellä muutenkin väljää. Teemme kaikkemme, että matkustaminen junissamme olisi mahdollisimman turvallista.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Tarjoamme alennuksen kaupunkipyöristä pääkaupunkiseudulla

Kaupunkipyöräyhteistyömme HSL:n kanssa jatkuu, ja tänä kesänä saat alennusta päiväpassien lisäksi myös viikkopasseista! Kun ostat VR:n junalipun,…

Lue juttu

Ajankohtaista

Peruimmeko junasi 12.–13.2.2024?

Voit hakea korvausta, mikäli matkan ajankohdan vaihtamisesta aiheutui sinulle lisäkuluja.…

Lue juttu

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu