Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Ravintolapalvelut ja lipputoimistot suljettu toistaiseksi

Noudatamme Suomen hallituksen linjauksia ja suljemme ravintolavaunut ja lipunmyyntitoimistot.

Noudatamme Suomen hallituksen linjauksia ja koronavirustilanteen vuoksi olemme sulkeneet junien ravintolavaunut ja asemaravintolamme toistaiseksi. Yöjunien ravintolavaunut pysyvät auki hyttiin ja omalle paikalle toimitettavia tilauksia varten. Helsingin asemalla Roberts Coffee ja Hesburger pysyvät auki take away -myyntiä varten.

Teemme parhaamme asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuudesta huolehtimiseksi ja pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Tämän vuoksi rajoitamme asiakastilojamme sulkemalla lipunmyyntitoimistomme Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Tampereella väliaikaisesti. Lippuja voi kuitenkin ostaa edelleen muista myyntikanavista: vr.fi-sivustolta, VR Matkalla -mobiilisovelluksesta, lippuautomaateista, puhelimitse VR:n asiakaspalvelusta 0600 41 900 (2 € / vastattu puhelu + pvm/mpm), (ma-pe klo 5–22 ja la-su klo 7-22), sekä kaikilta Suomen R-kioskeilta.

Voit muuttaa kaikkia kaukoliikenteen junamatkoja helposti ja joustavasti. Ajalle 20.2.-30.4.2021 varattujen matkojen muutoksista ei peritä erillistä maksua (normaalisti muutosmaksu on 5 €). Myös ajalle 20.2.-30.4.2021 varattujen autojunapakettien varauksiin voi tehdä muutoksia joustavasti viimeistään 3 päivää ennen lähtöä (normaalisti 7 päivää ennen lähtöä). Lue lisää lippuehtojen muutoksista

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu