Ajankohtaista

Ra­vin­to­la­pal­ve­lut ja lip­pu­toi­mis­tot suljettu tois­tai­seksi

Noudatamme Suomen hallituksen linjauksia ja suljemme ravintolavaunut ja lipunmyyntitoimistot.

Noudatamme Suomen hallituksen linjauksia ja koronavirustilanteen vuoksi olemme sulkeneet junien ravintolavaunut ja asemaravintolamme toistaiseksi. Yöjunien ravintolavaunut pysyvät auki hyttiin ja omalle paikalle toimitettavia tilauksia varten. Helsingin asemalla Roberts Coffee ja Hesburger pysyvät auki take away -myyntiä varten.

Teemme parhaamme asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuudesta huolehtimiseksi ja pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Tämän vuoksi rajoitamme asiakastilojamme sulkemalla lipunmyyntitoimistomme Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Tampereella väliaikaisesti. Lippuja voi kuitenkin ostaa edelleen muista myyntikanavista: vr.fi-sivustolta, VR Matkalla -mobiilisovelluksesta, lippuautomaateista, puhelimitse VR:n asiakaspalvelusta 0600 41 900 (2 € / vastattu puhelu + pvm/mpm), (ma-pe klo 5–22 ja la-su klo 7-22), sekä kaikilta Suomen R-kioskeilta.

Voit muuttaa kaikkia kaukoliikenteen junamatkoja helposti ja joustavasti. Ajalle 20.2.-30.4.2021 varattujen matkojen muutoksista ei peritä erillistä maksua (normaalisti muutosmaksu on 5 €). Myös ajalle 20.2.-30.4.2021 varattujen autojunapakettien varauksiin voi tehdä muutoksia joustavasti viimeistään 3 päivää ennen lähtöä (normaalisti 7 päivää ennen lähtöä). Lue lisää lippuehtojen muutoksista

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Palautamme junavuoroja Porin ja Tampereen välille keskiviikosta 28. helmikuuta alkaen

Kaikki junavuorot Porin ja Tampereen välillä on jouduttu korvaamaan linja-autokuljetuksilla keskiviikosta 14. helmikuuta alkaen ratavaurion aiheu…

Lue juttu

Ajankohtaista

Kaukojunaliikenne jatkaa lähes normaalisti

Kerroimme viime viikolla, että hiihtolomaliikenne käynnistyy lähes normaalisti, mutta yksittäisiä peruutuksia voi edelleen tulla. Tilanne jatkuu…

Lue juttu

Ajankohtaista

Perjantaina 16.2. liikennöidään lähes normaalisti – yksittäisiä poikkeuksia liikenteessä

Perjantaina 16.2. junat liikennöidään lähes normaalisti, mutta yksittäisiä poikkeuksia liikenteessä ilmenee edelleen. Osalla reiteistä on harvenn…

Lue juttu