Gå till innehållet
Aktuellt

Restaurangtjänsterna och biljettbyråerna stängs tillfälligt

Enligt riktlinjerna gällande koronavirussituationen givna av Finlands regering, stänger vi restaurangvagnarna och biljettbyråer.

Enligt regeringens riktlinjer stänger vi tillsvidare tågens restaurangvagnar, våra stationsrestauranger och våra servicecenter vid stationerna. Restaurangvagnarna i nattågen hålls öppna för beställningar till den egna hytten eller platsen. Roberts Coffee och Hesburger på Helsingfors järnvägsstation hålls öppna för take away -försäljning.

Vi gör vårt bästa för att säkra både resenärernas och personalens säkerhet och för att förebygga smittospridningen. Därför stänger vi tillfälligt även våra biljettbyråer vid stationerna i Helsingfors, Järvenpää, Hyvinge och Tammerfors. Biljetter kan fortsättningsvis köpas via våra andra servicekanaler: vr.fi, VR Matkalla mobilappen, biljettautomaterna vid stationera och per telefon i vår kundtjänst: 0600 41 900 (2 € / besvarat samtal + lna/msa), (Mån – Fre 5-22, Lör – Sön och helger 7-22) och R-kioskerna i hela Finland.

Alla biljetter till långdistanstågen kan ändras smidigt. Ändringar kan göras gratis för de resor vars avgång är mellan 20.2. – 304.2021. (normalt är kostnaden 5 € / biljett). Ändringar för resor med biltågen under tiden 20.2.-30.4. kan ändras ännu 3 dagar innan avgång (normalt 7 dagar innan avgång). Mera information

Mer aktuellt

InterCity-juna Helsingin päärautatieasemalla.

Aktuellt

Fjärr- och nattågen för vintern 2022-23 till salu på tors den 11.8. kl. 10.00

Fjärrtrafikens dag- och nattåg för perioden 11.12.2022 – 25.3.23 kommer till salu på torsdagen den 11.8. kl. 10.00. biljetter för pendeltåg släpp...

Läs artikeln
Allegro-juna

Aktuellt

Allegro-trafiken upphör på måndag

På söndagen den 27.3. trafikeras endast morgonturen från Helsingfors till St.Petersbug, och eftermiddagens avgång kl 15.57 är inställd. Båda avgå...

Läs artikeln

Aktuellt

Vi minskar tågturer på grund av låg efterfrågan från och med 11.1.2021

De senaste coronarestriktionerna har minskat tågresandet ytterligare. Därför minskar vi tågturer på grund av låg efterfrågan från och med 11.1.20...

Läs artikeln