Aktuellt

Re­stau­rang­tjäns­ter­na och bil­jett­by­rå­er­na stängs tillfälligt

Enligt riktlinjerna gällande koronavirussituationen givna av Finlands regering, stänger vi restaurangvagnarna och biljettbyråer.

Enligt regeringens riktlinjer stänger vi tillsvidare tågens restaurangvagnar, våra stationsrestauranger och våra servicecenter vid stationerna. Restaurangvagnarna i nattågen hålls öppna för beställningar till den egna hytten eller platsen. Roberts Coffee och Hesburger på Helsingfors järnvägsstation hålls öppna för take away -försäljning.

Vi gör vårt bästa för att säkra både resenärernas och personalens säkerhet och för att förebygga smittospridningen. Därför stänger vi tillfälligt även våra biljettbyråer vid stationerna i Helsingfors, Järvenpää, Hyvinge och Tammerfors. Biljetter kan fortsättningsvis köpas via våra andra servicekanaler: vr.fi, VR Matkalla mobilappen, biljettautomaterna vid stationera och per telefon i vår kundtjänst: 0600 41 900 (2 € / besvarat samtal + lna/msa), (Mån – Fre 5-22, Lör – Sön och helger 7-22) och R-kioskerna i hela Finland.

Alla biljetter till långdistanstågen kan ändras smidigt. Ändringar kan göras gratis för de resor vars avgång är mellan 20.2. – 304.2021. (normalt är kostnaden 5 € / biljett). Ändringar för resor med biltågen under tiden 20.2.-30.4. kan ändras ännu 3 dagar innan avgång (normalt 7 dagar innan avgång). Mera information

Mer aktuellt

Aktuellt

På sidan ”På spåret” samlar vi all aktuell information om tågtrafiken

Vår trafikinformation på vr.fi har ändrat form. Sidan ”Tågtrafiken nu” har ersatts av en ny helhet av trafikinformation, där vi informerar våra k…

Läs artikeln

Aktuellt

Vi återställer tågturer mellan Björneborg och Tammerfors från och med onsdagen den 28 februari

Alla tågturer mellan Björneborg och Tammerfors har ersatts av busstransporter sedan onsdagen den 14 februari på grund av underhålls- och reparati…

Läs artikeln

Aktuellt

Fjärrtågtrafiken fortsätter nästan som normalt

Vi meddelade förra veckan att sportlovets tågtrafik återupptas nästan som normalt, men enstaka inställda avgångar kan fortfarande förekomma. Vi f…

Läs artikeln