Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

VR:n lähiliikennekonduktöörit voivat määrätä jatkossa valvontamaksuja

Helmikuun alusta lähtien lähiliikennekonduktöörimme voivat määrätä liputta matkustavalle valvontamaksun. Muutos koskee vain VR:n lähiliikenteen junia, eli junia D, G, M, R, T, Z. Valvontamaksu on 80 €.

Valvontamaksua varten lähiliikennekonduktöörimme pyytävät nähdä henkilöllisyystodistuksen. Jos henkilöllisyystodistusta ei ole saatavilla, voi matkustaja antaa pyydetyt tiedot kirjallisesti tai suullisesti. Näiden tietojen perusteella lähetetään valvontamaksusta lasku. Yhteistyökumppanimme Uuva Oy huolehtii valvontamaksun laskuttamisesta.

Junamatkaa voi jatkaa valvontamaksun määräämisen jälkeen ostamalla matkalipun. Matkalipun ostaminen ei kuitenkaan peru valvontamaksua.

Jos matkustaja ei halua antaa tietojaan, tai ostaa matkalippua valvontamaksun määräämisen jälkeen, voidaan hänet ohjata pois junasta seuraavalla asemalla.

HSL:n lähijunissa lippujen tarkastustoiminnasta vastaa jatkossakin HSL.

Vaivattominta on jatkossakin, kun hyppäät junaan voimassaolevan matkalipun kanssa.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu