Ajankohtaista

Ekstra-luokassa muutoksia 26.10. alkaen

Vastaamme toiveeseenne väljemmästä ja entistä turvallisemmasta junamatkustamisesta. Ekstra-luokassa on jatkossa käytettävä kasvomaskia ja viereinen paikka on aina tyhjä.

Vastaamme toiveeseenne ja maanantaista 26.10. alkaen on Ekstra-luokassa käytettävä maskia. Maski kuuluu lipun hintaan, ja junan konduktööri jakaa sen jokaiselle Ekstra-luokassa matkustavalle. Omaa maskia saa toki käyttää.

Teemme myös Ekstra-luokasta entistä väljemmän ja rajaamme asiakasmäärän puoleen poistamalla käytäväpaikat pois myynnistä. Näin saat enemmän tilaa, kun viereinen paikka on aina tyhjä. Samassa vaunussa voi siirtyä toiselta riviltä matkakaverin viereen istumaan.

Tuoreen asiakaskyselymme* mukaan lähes puolet asiakkaista (48 %) kokee kasvomaskien käyttöpakon luovan turvallisuuden tunnetta. Yli puolet vastaajista (54 %) on myös huolestunut muiden matkustajien suojavarusteiden käytöstä.

Junahenkilöstömme käyttää aina vuorojensa aikana maskeja. Maskisuosituksemme on edelleen voimassa kaikissa kauko- ja lähiliikenteen junissa.

*VR:n asiakaskyselyyn osallistui yhteensä n. 1800 vastaajaa. Kysely toteutettiin verkossa 24.-28.9.2020.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Kesäaika alkaa su 31.3. – muutoksia aikatauluissa

Sunnuntaina 31.3. klo 03.00 siirretään kelloja normaaliajasta kesäaikaan klo 04.00. Kellojen siirto vaikuttaa muutamien junien kulkuun lauantain…

Lue juttu

Ajankohtaista

Ratatyöt vaikuttavat junaliikenteeseen keväällä ja kesällä – rantaradalla 5 viikon liikennekatko

Väylävirasto tekee kesällä ratatöitä useilla rataosilla. Suurimmat liikennevaikutukset tulevat rantaradalle: korvaamme kaikki Helsingin ja Turun…

Lue juttu

Ajankohtaista

Hyvinkään ja Järvenpään asemien palvelupisteet suljetaan elokuun lopussa

Asemien odotustilat palvelevat jatkossakin nykyisten aukioloaikojen mukaisesti. Lippuja voi jatkossa ostaa VR:n digitaalisten kanavien lisäksi mm…

Lue juttu