Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Ekstra-luokassa muutoksia 26.10. alkaen

Vastaamme toiveeseenne väljemmästä ja entistä turvallisemmasta junamatkustamisesta. Ekstra-luokassa on jatkossa käytettävä kasvomaskia ja viereinen paikka on aina tyhjä.

Vastaamme toiveeseenne ja maanantaista 26.10. alkaen on Ekstra-luokassa käytettävä maskia. Maski kuuluu lipun hintaan, ja junan konduktööri jakaa sen jokaiselle Ekstra-luokassa matkustavalle. Omaa maskia saa toki käyttää.

Teemme myös Ekstra-luokasta entistä väljemmän ja rajaamme asiakasmäärän puoleen poistamalla käytäväpaikat pois myynnistä. Näin saat enemmän tilaa, kun viereinen paikka on aina tyhjä. Samassa vaunussa voi siirtyä toiselta riviltä matkakaverin viereen istumaan.

Tuoreen asiakaskyselymme* mukaan lähes puolet asiakkaista (48 %) kokee kasvomaskien käyttöpakon luovan turvallisuuden tunnetta. Yli puolet vastaajista (54 %) on myös huolestunut muiden matkustajien suojavarusteiden käytöstä.

Junahenkilöstömme käyttää aina vuorojensa aikana maskeja. Maskisuosituksemme on edelleen voimassa kaikissa kauko- ja lähiliikenteen junissa.

*VR:n asiakaskyselyyn osallistui yhteensä n. 1800 vastaajaa. Kysely toteutettiin verkossa 24.-28.9.2020.

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu