Hyppää sisältöön

Lisämuka­vuutta matkallesi

Tee matkastasi entistäkin mukavampi

Rauhallinen Ekstra-luokka, ravintolavaunun yläkerta, oma hytti tai vapaa viereinen paikka – millaista mukavuutta sinä kaipaisit matkantekoon?

Mukana pyörä, lapsia, lemmikkejä? Juna tarjoaa palveluita moneen eri tilanteeseen
Tutustu palveluihin

Ekstra-luokka

Työskentele tai rentoudu – Ekstra-luokka on junan hiljainen tila

Olemme uudistaneet kaikki Ekstra-luokat! Laadukkaat materiaalit, yksittäiset paikat sekä rauhallinen tunnelma tekevät matkustamisesta ainutlaatuisen kokemuksen. Pendolino- ja IC-junissa on myös ilmainen wifi ja pistorasioita akkujen latausta varten.

Tutustu Ekstra-luokkaan
Hyteissä on pöydät ja oven saa kiinni.

Oma hytti päiväjunasta

Hyttejä on kaikissa InterCity- ja Pendolino-junissa. Voit valita itsellesi tai seurueellesi 2–6 hengen hytin tai perhehytin.

Tutustu tarkemmin hytteihin

Ravintolavaunun yläkerta

Parhaat puitteet nautiskeluun!

Ravintolavaunun yläkerrassa voit herkutella ravintolavaunun tuotteilla, matkustaa väljästi ja laadukkaasti sekä nauttia upeista maisemista yksin tai porukalla. Varattavissa myös kabinetti seurueille.

Tutustu yläkertaan

Vapaa viereinen paikka

Saat helposti lisätilaa, kun varaat tyhjän paikan viereesi. Voit varata tyhjän paikan lipun oston yhteydessä vr.fi-sivustolta. Tyhjä paikka on pääsääntöisesti edullisempi kuin normaali matkalippu.

Lue lisää varauksesta

Nauti e- ja äänikirjoista

Viihdettä reissuun

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Voit lukea ja kuunnella palvelussa niin paljon kirjoja kuin haluat, joko puhelimeltasi tai tabletiltasi.

Lunasta etusi, Avataan uudessa välilehdessä

Nappaa herkut mukaan omalle paikalle

Take away ravintolavaunusta

Tiesitkö, että voit nauttia ravintolavaunusta ostamasi ruoat ja alkoholittomat juomat myös omalla paikallasi? Voit herkutella rauhassa vaikka kirjan tai elokuvan parissa vaihtuvia maisemia ihaillen.

Lue tarkat tilausohjeet