Ajankohtaista

Jorvaksen aseman py­säh­dyk­sissä häiriöitä

Kaikki U-, L- ja X-junat eivät tällä hetkellä pysähdy Jorvaksen asemalla.

Väylävirasto tekee Jorvaksen asemalla laituri- ja ratapiharemonttia, minkä vuoksi laiturit ovat normaalia lyhyemmät. Siksi pitkien, kaksirunkoisten junien kaikkia ovia ei ole mahdollista avata asemalla.

Jos junassa on konduktööri, kulkusuuntaan nähden jälkimmäisen rungon ovet suljetaan Jorvaksen pysähdyksen ajaksi ja ulos pääsee vain ensimmäisestä junarungosta. Junarunkojen välillä ei pääse siirtymään sisäkautta, joten jos olet jäämässä pois Jorvaksen asemalla, varmistathan että matkustat etummaisessa junarungossa. 

Pyrimme järjestämään konduktöörit mahdollisimman moneen U-, L- ja X-junaan, mutta välillä voi olla tilanteita, joissa juna joudutaan liikennöimään ilman konduktööriä. Silloin juna ohittaa Jorvaksen aseman pysähtymättä, sillä emme voi ohjata matkustajia poistumaan junasta laiturin ulkopuolelle työmaa-alueelle. 

Väylävirasto on kertonut pidentävänsä laituria väliaikaisesti kahden viikon kuluessa, jonka jälkeen pysähdymme taas normaalisti myös Jorvaksessa. Kuulutamme näistä väliaikaisista järjestelyistä kaikissa U-, L- ja X-junissa. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa!

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Korotamme lähijunalippujen hintoja: kertalippujen hinnat nousevat keskimäärin 60 senttiä

Korotamme lähiliikenteen (linjat D, G, H, M, O, R, T ja Z) kerta-, sarja- ja kausilippujen hintoja 3. kesäkuuta. Aikuisen kertalipun hinta nousee…

Lue juttu

Ajankohtaista

Tarjoamme alennuksen kaupunkipyöristä pääkaupunkiseudulla

Kaupunkipyöräyhteistyömme HSL:n kanssa jatkuu, ja tänä kesänä saat alennusta päiväpassien lisäksi myös viikkopasseista! Kun ostat VR:n junalipun,…

Lue juttu

Ajankohtaista

Rantaradan liikennekatko 24.6.–28.7. – tietoa poikkeusjärjestelyistä

Väyläviraston Espoon kaupunkirata -hankkeen ratatyöt aiheuttavat Leppävaaran länsipuoliselle rantaradalle viiden viikon liikennekatkon 24.6. alka…

Lue juttu