Gå till innehållet
Aktuellt

Vissa tåg stannar inte vid Jorvas station

Vissa U-, L- och X-tåg stannar för närvarande inte vid Jorvas station.

Tågstationsplattformarna är kortare än normalt på grund av Trafikledsverkets pågående renovering. Det är inte möjligt att öppna alla dörrar på långa tåg med två sektioner vid stationen.

När en konduktör är ombord på tåget stängs dörrarna till baksektionen under stoppet vid Jorvas. Passagerare kan endast lämna det första sektionen. Det är inte möjligt att flytta mellan de två sektionerna inuti tåget. Om du stiger av vid Jorvas station, se till att du reser i tågets första del, mot körriktningen.

Även om vi strävar efter att ha en konduktör ombord så många U-, L- och X-tåg som möjligt, måste vissa tåg köras utan konduktör. I så fall kommer tåg att passera Jorvas utan att stanna för att se till att passagerare inte lämnar tåget till byggområdet utanför plattformen.

Trafikledsverket kommer att bygga en tillfällig förlängning av plattformen inom två veckor. Efter det kan vi stanna i Jorvas normalt. Vi annonserar om dessa tillfälliga arrangemang på alla U-, L- och X-tåg. Vi ber om ursäkt för besväret till våra kunder.

Mer aktuellt