Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Rantaradan ratatyöt pitkittyvät

Kaukojunille 10–25 minuutin myöhästymisiä, aamun ja iltapäivän nopeat junavuorot tauolle.

Väyläviraston teettämät ratatyöt Rantaradalla jatkuvat odotettua pidempään, mikä vaikuttaa kaukojunaliikenteeseen Helsingin ja Turun välillä. Ratatöistä aiheutuvien nopeusrajoitusten vuoksi kaukojunat jäävät kyseisellä välillä 10–25 minuuttia aikataulusta myöhään. Lisäksi aamun ja iltapäivän nopeat junavuorot Helsingin ja Turun välillä jäävät toistaiseksi tauolle. Lähijunaliikenne kulkee normaalisti. 

Väylävirasto teettää ratatöitä Helsingin ja Turun välisellä rantaradalla, minkä vuoksi radalla ei voida ajaa normaalia nopeutta. Ennakoitua pidempään kestävien nopeusrajoitusten vuoksi asiakkaiden tulee varautua kaukojunissa Helsingin ja Turun välillä toistaiseksi 10–25 minuutin myöhästymisiin.

Lisäksi Helsingin ja Turun väliset, nopeat aamun ja iltapäivän junavuorot perutaan toistaiseksi liikenteestä. Ennakkoon perumisella pyritään minimoimaan ratatöiden vaikutukset liikenteelle sekä varmistamaan vaihtoyhteyksien säilyminen mahdollisimman sujuvina. Nopeita junavuoroja, jotka pysähtyvät Helsingin ja Turun lisäksi vain Pasilassa ja Kupittaalla, on kulkenut arkipäivisin kaksi: Turusta Helsinkiin klo 07:05 ja Helsingistä Turkuun klo 16:06 (S 975 ja S 976).

Pyrimme olemaan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, jotka ovat ostaneet lipun Helsingin ja Turun välille tai väliasemille lähiviikoille. Asiakkaat voivat olla mahdollisista lipun muutoksista yhteydessä myös suoraan asiakaspalveluumme, p. 0800 166 88 (ma-pe klo 5-22, veloitukseton).

Lisää ajankohtaista

Ajankohtaista

Junalla jääkiekon MM-kisoihin – lisäsimme vuoroja kiekkofaneille

Jääkiekon MM-kisat pelataan jo toista vuotta peräkkäin Tampereen Nokia Arenalla. Olemme lisänneet tärkeiden otteluiden yhteyteen ylimääräisiä junavuoroja.

Lue juttu
Allegro-juna

Ajankohtaista

Keskeytämme Allegro-liikenteen maanantaista alkaen

Sunnuntaina 27.3. Helsingistä Pietariin ajetaan ainoastaan aamupäivän Allegro-vuoro, ja iltapäivän klo 15:57 lähtö perutaan. Sunnuntaina Pietaris...

Lue juttu